"Лукойл": 9-ият пакет санкции ще ограничи работата на рафинерията в Бургас

От ръководството на "Лукойл Нефтохим Бургас" обявиха, че анализират ситуацията

Обратно в новината

Коментари - "Лукойл": 9-ият пакет санкции ще ограничи работата на рафинерията в Бургас | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Големите хранителни вериги ? ЕРП ?

Като нямаш икономика и заводи си прос селяк ,ако щеш и в европата.

ЛукОйл забогатя по времето на ембаргото в Сърбия, когато с жп цистерни изнасяха контрабандно гориво за сърбия през русе и румъния. сега това е един абсолютно не модернициран цирей, от който най ценното са данъчните му складове, с които монополизират пазара. Горивата му са боклук, правени от боклук и с 100% печалба на гърба на България. От лукойл имат файда само политиците и руснаците.

Защо горивата в Булгария са най-скъпите в Европа, така като сега се чудиме, защо са най-евтини .

Да затваря Лукойл че малко да подишаме чист въздух в Бургас То бива извиване на ръце същото като Газпром. Нашата държава както Германия и Италия да има малко смелост и да вземе решение Лукойл да стане наш. Всяка година са на загуби и без това!?!?!!

Лукойл да обяви фалит. Нека зеленясълият сам да си преработва горивото !! Към Кремъл - спуснете им депеша за разтуряне на дружеството ;)

За това ,че Лукойл не внася една стотинка данъци на държавата, толкова години.Май всички Министър председатели дето минаха до сега са вземали рушвети и са директно за затвора за корупция.

Доцента по МАРКСИСТКО-ЛЕНИНСКА ПОЛИТИКОНОМИЯ от ВМЕИ "В.И.Ленин" Ваньо Костов. Подари Нефтохима на братушките си за $1.00. Оказа се, че това е СТРУКТУРООБРАЗУВАЩО предприятие и част от НАЦИОНАЛНАНА СИГУРНОСТ на България.

И той, и той и сите след него ! !

Няка как да стане Лукойл да изнася гориво за Украйна.Нали Путин ще ги избеси всички от ръководството на Лукойл.

Лукойл е собственост на Ротшилд. https://lukoilamericas.com/en Руски е само нефта и то този за България. Централата на Лукойл е там, където е и централата на Филипс и на Диамантената борса.

Да бе, на снимака саите са братчедите на Родшилд !

ти к'во искаш, бе....в България Ротшилд да ти дойде на крака? Дал съм сайта на Лукойл: освен в България има рафинерии в десетки страни. По целият Източен Бряг на САЩ всяка втора бензиностанция е Лукойл. Бивша "Phillips-Conoco".

Както всички руснаци и Лукойл също лъже. На руснаците им подариха Нефтохима в Бургас за жълти стотинки и досега не са платили нито една стотинка данъци в България.

Подариха и БГА Балкан, БТК , и т.н. и т.н. Нещо за тях ? Да си чувал народната приказка: Не е луд този дето яде баницата , а ..."

Абсолютно си прав Идеята е да сме без икономика.

Появиха се някакви мними бензиностанции дето продават горива под пазарните цени явно ги крадат.Гледам н атях дизела паднал под 3лв.И как го докараха до толкова ако не източват от линейки и патрулки

България била малък пазар.Искат вместо за два лева литъра да го изнасят на Запад за две Евра литъра.

Идеята е да подаряваме гориво на укрите. Щото няма други балъци да им дават

между Полша и Украйна вече няма граница....това е една държава, както преди 350 г REC PUBLICA- РЕЧЬ ПОСПОЛИТАЯ.

Ти май си нямаш идея от ценообразуване ... В момента на Запад, дизелът е около 1,8Евро, от които около 50 цента са акциз и още около 30 цента ДДС. Клатят ви вас, ама не Лукойл и руснаците, а вашите хубостници т.н. народни избраници.

Неграмотни глупави хорица, Лукойл Бургас е регистриран в Европейската Икономическа Зона и за това може да оперира в целия ЕС и да плаща данъци, там където е регистриран, това важи и за ред други западни фирми ... както и за български, в ЕС. Клатят ви разни тролове с тези данъци и вие повтаряте като папагали.

Пак не позна !

Веднага!

Може да се комбинира с бъдещите избори. Със сигурност след референдума ще имаме редовно правителство.

Ми излизай да събираш подписи бе възрожденецо. Вече колко години ревете за тоя референдум ама нито веднъж не посмяхте да излезете да събирате подписи. Щото след тоталния провал който ще претърпите, няма да има с какво да си водите пропагандата.

С всеки пакет санкции ЕС доказва , че са напълно неадекватни. Доста добре помага на българския народ да разбере с кого си има работа. Чудя се кога ЕС ще ни загуби окончателно?

Нямаше русия и платените руски тролове непрекъснато да ни обясняват колко били безполезни тия санкции ама ако може да ги махнат още днес и на секундата.

Хората искат махане на санкциите, защото вредят на нас !

Умно-красивите за близо до най-голямата си обсесия - да се закрие Лукойл. Щото не бил плащал данъци. И като се закрие , ще плаща ли? Нали бяхте във властта , защо не се погрижихте да плаща? Можехте дори и законите да промените , ако ви пречат.

"Волът като рие , на гърба му пада "

Днес фермата на джендърските тролове работи по тази тема. Няма да помогне.

Що не им теглим една майна на всички малоумници от ЕС

Прилага се старата схема - закриваме Козлодуй - говорим за чалга и световни борси ... Тока от 2.2 ст (нощна тарифа) на 14 ст. за киловат. Сега е 50 -90 ст . за фирмите, цената за гражданството засега се покрива от държавата. Българският ток от остатъците от АЕЦ-а топлят/изстудяват гърците ! Същото ще стане и с бензина/нафтата - увлеичиха на туземците горивата от 1.90 на 3.30 лв/литър. - тузменото население ще сцепи бензиностанциите... Значи може да го направими 5.0 лв. за литър ! Една от истаналите на пръсти промишлености и технологии в ЕС Булгаристан - рафинерията в Бургас, на която се крепи цялата Бургаска област и 30% от страната - духай дуду Прокопи ... А американските тролове изразяват някакво налудничево задоволство и ръсят идиотски лъжи от още по-голямото УМИРАНЕ на България и българите !

Ама що държиш да го покажеш на всички???? В момента дете идиотче на майка българия изнасяме над 40% от произведения ток. И това го изнася държавата не любимите ти европейски съюз американци занзибарци гейове джендъри и така нататък. Това и цената му ти ги натресаха твоите любимци радев и подмяната. И ако все пак си забравил-нито радев нито подмяната ти ги назначиха от европейския съюз, ами ей такива като тебе дето все чакат някой нещо да им даде гласуваха за тях.

стъпил на българска земя трябва веднага да бъде разстрелван. Това е чума много по-лоша от мигрантите.

Според любимото ти европейско законодателство , трябва да носиш наказателна отговорност за такива призиви.

боли ме курац за тия говеда от снимката.

РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ЕРДОГАН И ГОЙЬО РАПОНА ? .... ЕРДОГАН ПОСТРОИ ГАЗОПРОВОДА И НЕФТОПРОВОДА ... ГОЙЬО РАПОНА ГИ ЗАКОПА :))

Глупости .Построи ги Путин за своя сметка и сега Ердоган го върти както си иска.

Като е толкоз умен тоз ердоган що има такава галопираща инфлация в турция? Обаче за пореден път виждам направо затрогващата любов между хвалещите русия и всякакви мюсюлмани. Ама иначе те били за православието:)))

смотаните руснаци да си обират чукалата.Енергетиката трябва да е българска.И да не забравим да им натоварим на влака паметниците на съветската армия.

Без Русия щеше да сънуваш енергетика

Важното за нас е,че запазихме възможността Лукойл да не внася акциз и ДДС и да печели милиарди. Нали за това сме братушки!

Никакви прогнози за бъдещето. Никакви инвестиции-ако потрябва държавата трябва да даде. Никаква идея за други доставки и други пазари или нещо друго. Ето това ни причини великият социализъм. Вечно да чакаме държавата или партията да нареди и да не мислим самостоятелно. Докато в другите страни, всичките сега огромни фирми са били и пред прага на фалит и едвам се работили. И се оцелели тези, които могат да се приспособяват могат да откриват и въвеждат иновации и нови продукти и производства.

Ало но беше лошият социалузъм , щеше да видиш електроцентрали и рафинерии през крив макарон

Другарю платен руски трол??? Другите държави дето не са били под социализма защо ги имат всичките тези неща? И защо те си имат икономика предприятия и заводи дето работят повече от век, пък ние си нямаме????

Сегашната държава е друго нещо , направо цъфтим и връзваме

Някой да ви е попречил на вас лично и персонално да си направите производство да си намерите доставчик на ресурси и да си намерите пазари? Или как беше-тя държавата е длъжна да ми ги осигури нали??

вокзал и на Масква. Вовата каза, че там ще трябва да се самозадоволявате и да сте си самодостатъчни.

Такива отворковци като теб да ги засилим при новите им приятелчета на апад , че там негрите не изкат да мият тоалетните

Щото последно си спомням любителите на русия и социализма бяха една шепа пенсионери на площада. Ти кой от тях беше?

Ебати гаврата ! Руската фирма Лукоил, ще купува по дерогация руски нефт. После ще го преработва. И накрая ще продава бензин, керосин за самолети и ракетно гориво САМО НА УКРАЙНА На това му се вика САМОЕБАЧКА Владко, Владко, пак са те измамили батко... 1. ЕВРОПА НЕ Й ПУКА С КАКВО ЩЕ КОМПЕНСИРАШ Решили сме да не ви броиме за търговски партньор поне за идните 600 години. ДОРИ ДА СЕ НАСЕРЕТЕ. ЧУПКАТА 2. Китай може да закупи от вас газ и нефт, колкото му трябва и не повече. КОЛКО ГАЗ И НЕФТ ПОТРЕБЯВА КИТАЙ В МОМЕНТА АМИ КОЛКОТО БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ ВЗЕТИ ЗАЕДНО С две думи йок на руската ти путка, защото за Чайна, освен Иранците се борят и Азерите и Казахите. ПОНИМАЕШ РУСКИ ДЕБИЛ ДОРИ ДА СЕ НАСЕРЕТЕ ЧУПКАТА 3. Африканците купуват по-качествен газ и нефт ОТ АРАБИТЕ. ДОРИ ДА СЕ НАСЕРЕТЕ - АФРИКА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА КУПУВА ОТ АРАБИТЕ ЧУПКАТА 4. Южна Америка купува от Венецуела и Аржентина ДОРИ ДА СЕ НАСЕРЕТЕ - ЮЖНА АМЕРИКА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА КУПУВА от Мадуро щото Мадурото вече няма ' кво да яде осевн трудовете на Маркс и Чавес. ЧУПКАТА а сега чети внимателно Владимир Владимирович, Набий си го в ебания задник мощните оръжия, жалък насран сибирски дебил ! НЕ НИ ПУКА ЗА ВАС НАСРАНИ ДИВАНЕТА И ВАРВАРИ СЕГА ЩЕ ВИ ЕБЕМЕ РУСКАТА КУРВЕНСКА МАМИЦА 1. Русия ще върне Крим на Украйна, Абхазия и Осетия на Грузия 2. Русия ще плати Репарации 3. Всички руснаци идните 50 години ще пикаят по три пъти на ден върху знамената си, а веднъж годишно в Деня на Позора ще серат върху тях 4. Фърчилото, Копейкин и Цялата тролска "стратегическа сган" руски хибриди и русофилски паразити ще пере парцалите на убийците с език. НИКАКВА ПОЩАДА ЗА СИБИРСКИТЕ ГОВНА

Долни руски ла.няри, да се пръждосват!!!!!!!

Така или иначе с горенето на нефт в такива количества дългосрочни планове не може да има. На Бургас му е време да се отърси от нафтата.

Лукойл ще се изнася най- скоро време.

Докато мъжете осигуряват Русия на фронта, рускините осигуряват финансирането https://xhamster.com/videos/russian-teen-gangbanged-by-black-guys-6077577 https://xhamster.com/videos/devilsgangbangs-russian-anal-creampie-6665944 https://xhamster.com/videos/amazingly-lovely-starlet-enjoys-her-first-anal-audition-1754949 https://xhamster.com/videos/russian-brunette-nicole-black-in-dp-bbc-gangbang-13794167

Аре, друм, рашистки боклуци. Оня ден г-н президента говори с държавния секретар на САЩ точно по този въпрос - ще използваме нефтопровода от Александрупулис за доставка на готови горива от Гърция, направени от американски нефт, естествено. Цената няма значение, кефът да изритаме руските задници не може да се остойностява

Няма такъв до Александрупулис от Бургас благодарение на Боко Тиквов

Евроджендъра, рядко тъпо парче си, да си знаеш!!

Да се национализира лукоил.Всичко руско трябва да се отнеме .

И руснаците с доживотна присъда да навлизат в България - най добре на една баржа в морето и ги пускаме зад границата, както искат така да стигат до скъпата си Раша

И какво ще я правиш без суровина и пазари? Справка - Плама Плевен.

Една от най-големите дивотии на прехода бе разграбването на Плама. Можеха просто да я консервират и после да субсидират построяването на петролопровод от пристанище Варна Запад. Ама нали е по-важно да се краде...

Кой с партиен билет беше собственика.

Ако търсим нещо положително в новината е че жилищата в Бургас ще поевтинеят. Мдааа

Хора , какво направиха с вас? Забраняват ни да съществуваме, обричат ни на мизерия, даже ни сервират и сметката да платиме за глупостта на европа, а вие се радвате, че на Русия и е зле.

Къде къде е по добре сме роби но да сме си добре. Повръща ми се от такива патриоти. Нищо не се прави за да и е зле на Русия а се помага народите да се освободят от руските болшевико-националисти.

Ей, путлерист, радвай се че засега такива предатели на Майка България още могат свободно да си дращят копейкаджийските тролщини. За предателство наказанието нали го знаете?

Ебати гаврата ! Руската фирма Лукоил, ще купува по дерогация руски нефт. После ще го преработва. И накрая ще продава бензин, керосин за самолети и ракетно гориво САМО НА УКРАЙНА На това му се вика САМОЕБАЧКА Владко, Владко, пак са те измамили батко... 1. ЕВРОПА НЕ Й ПУКА С КАКВО ЩЕ КОМПЕНСИРАШ Решили сме да не ви броиме за търговски партньор поне за идните 600 години. ДОРИ ДА СЕ НАСЕРЕТЕ. ЧУПКАТА 2. Китай може да закупи от вас газ и нефт, колкото му трябва и не повече. КОЛКО ГАЗ И НЕФТ ПОТРЕБЯВА КИТАЙ В МОМЕНТА АМИ КОЛКОТО БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ ВЗЕТИ ЗАЕДНО С две думи йок на руската ти путка, защото за Чайна, освен Иранците се борят и Азерите и Казахите. ПОНИМАЕШ РУСКИ ДЕБИЛ ДОРИ ДА СЕ НАСЕРЕТЕ ЧУПКАТА 3. Африканците купуват по-качествен газ и нефт ОТ АРАБИТЕ. ДОРИ ДА СЕ НАСЕРЕТЕ - АФРИКА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА КУПУВА ОТ АРАБИТЕ ЧУПКАТА 4. Южна Америка купува от Венецуела и Аржентина ДОРИ ДА СЕ НАСЕРЕТЕ - ЮЖНА АМЕРИКА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА КУПУВА от Мадуро щото Мадурото вече няма ' кво да яде осевн трудовете на Маркс и Чавес. ЧУПКАТА а сега чети внимателно Владимир Владимирович, Набий си го в ебания задник мощните оръжия, жалък насран сибирски дебил ! НЕ НИ ПУКА ЗА ВАС НАСРАНИ ДИВАНЕТА И ВАРВАРИ СЕГА ЩЕ ВИ ЕБЕМЕ РУСКАТА КУРВЕНСКА МАМИЦА 1. Русия ще върне Крим на Украйна, Абхазия и Осетия на Грузия 2. Русия ще плати Репарации 3. Всички руснаци идните 50 години ще пикаят по три пъти на ден върху знамената си, а веднъж годишно в Деня на Позора ще серат върху тях 4. Фърчилото, Копейкин и Цялата тролска "стратегическа сган" руски хибриди и русофилски паразити ще пере парцалите на убийците с език. НИКАКВА ПОЩАДА ЗА СИБИРСКИТЕ ГОВНА

Вкарайте москвичи , по икономични и екологични :)

Къде ?

Русия повече не е фактор нито в България, нито на Балканите, нито в Европа. Що се отнася до Лукойл, ясно е, че тази компания ще си замине от България и колкото по-бързо спре този театър и държавата влезе в управлението на Нефтохим-Бургас, толкова по-добре.

какви танкери, какво преминаване на произвожството към друг цикъл ? това са приказки са изписване на разходи. Пак няма да има никаква печалба това предприятия, всичко ще се изписва като разход. Малките фирми го правят, толкова голямо предприятие ли няма да го направи?

Абсолютната истина А и най некачественният бензин е в България В Германия като шофирах , с един резервоар искарвах едни километри а в Бг почти 2/3 от на немският бензин Ай да се махат тия чуччи накрая . Да си го продават на Индия там и Северна Корея

Жалки,не разбрахте ли,че ако продавате на УКРАЙНА можееее,всичко може стига да е заради Украйна никви санкции нема да ви спрат,и на студено, и без работа ,и без храна всичко може,ако е за Украйна.Докато дойде една ракета у АЕЦ-у и фанеме Путин за курец-у

Били сме малък пазар и щяло да хартиса гориво.Ами като имаше и Плама Плевен и пак не стигаше гориво и внасяхме отвън. Просто не искат да намалят цената в България и затова искат да изнасят.

Този който плаща най-много. После цените се уеднаквяват и всички плащат най-много щото няма предлагане на по-евтино. Да те е6а в седерасти и европидир@ста тъп

Мачкай всякакви Евреи, като оня Зеленски... Да бяга към Израел да си търси ПРАВАТА !!! Русия ОСВОБОДИ България от Мюсюлманско РОБСТВО.. България може да подпопмага САМО Русия и да им дава оръжия !!! НЕ ни интересуват никакви Санкции !! Няма заради някакви ЕВРЕИ измамници, отцепници и Сепаратисти и в България да стоим на ТЪМНО и СТУДЕНО... Евреина Зелеснски да мре заедно с всякакви отцепници, сепаратисти, като оня Кулеба !!

Ти пък !

Толкова години работи на загуба, ще поработи още малко. За да не я национализираме, даже може и за българския пазар да пуснат горивата бе,платно. Вечна дружба! :)

В Германия и Италия държавата пое контрол над активите на Лукойл. Това трябва да стане и тук поне до края на войната.

Нали затова са санкции

Не зма кой е крив, кой прав, но караме с най-некачественото гориво в Европа

НАМАЛЕТЕ ЦЕНИТЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ ! ВЕДНАГА !

Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ - БЛЯДОВЕТЕ ТРЯБВА ЗАВИНАТГИ ДА БЪДАТ ИЗРИТАНИ КАТО ВЛИЯНИЕ ВЪРХУ ИКОНОМИКА И ПОЛИТИКА В БЪЛГАРИЯ ! ЗАВИНАГИ !

Никога не е бил държавен. Промили са ти мозъка. Лукойл е на Ротшилд и сие, прикрит зад холандски фирми преди и в момента също е. Има документи за това. Ако затвори в страната ще настипи АД. Без градски транспорт, без доставки по магазините, няма храна, няма и пари. Тогава всички като теб ще подскачат като обрани евреи пред жълтите павета. А това е голямата цел на ЕС

И този Илшат Шарадтудинов е холандец, така ли?

Или намалете цените за евреите поне!

Глобален пазар уеднаквява цени. Ако искаш да ти е евтино излизаш от ЕС и затваряш границите

Тази проклета рафинерия трябва да се закрие час по- скоро. Тогава ще видите измислените политици какъв бюджет ще скалъпват. Просто трябва да започнат да работят, а не само да крадат.

Много си прост! Като спре да работи рафинерията, територията приключва!

малеййй, ма още ли ревете, бре крепостни?? спрете се, и си починете, утре ще имате нови поводи да ревете и оплаквате съдбата на рашистан!

Тъпигьоси, а са затворете и АЕЦА. Що е руски и е с руско гориво. Да гасим лампите и да се почваме. Кой оцелее - оцелее. Ще е за добро.

АЕЦ последно беше български. Кога е бил руски само ти си знаеш!

Да , ама едни "другаре" се напъваха непрекъснато да му сложат руски рукавадители ?