Лорер: Датата 1 януари 2024 година за приемане на еврото в България се поддържа от всички

Министерството на иновациите и растежа обяви кредитен продукт от 96 милиона лева за гарантиране на заеми на малки и средни фирми

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е поне от мен не се подкрепя!

Аз викам да отваряме Белене и цялата чифуто-еничарска измет да засилим натам.

Всички се натискат за комисионните от въвеждането на еврото които ще получат от частната френска фирма която ще печата еврото ни ако го приемем.

Ако го слушате това лъжливо еврейче при това едно от най противните в българската политика натресено директно от американското посолство ще съжелявате жестоко! Тоя е абсолютен мошенник! Да се откажем от нещо истинско Българско.... ами да се откажем и от православната църква, от обичаите си... може и името да сменим на държавата.... Карате всеки Българин да се срамува от вас господа политици (мошенници)..

е го и тоя сбърканяк смята, че малцинството вресливи психопати са всички. целят свят, ако не и цялата вселена. сбърканото малцинство са всички, а мнозинството е никой. вие с колко процента бяхте "избрани" бе продатели? ПФУ!

От все повече и повече, да не кажа от ВСИЧКИ хора се иска вашата оставка - продажници!

Лорер, колко хора гласуваха за теб лично, та се изказваш от името на всички?

Аз съм от другите " всички", ама повечето от хората.Аман от кандидат големи ментарджии всъщност съратници от по ниско ниво на г-н Черепонджов. Да ве я и шапшалите..... този ще ми говори за Европа, резил пълен!

кои всички, собственото си семейство ли има предвид, вече почти всички са в държавната администрация

Всички искат РЕФЕРЕНДУМ за еврото.

Референдум за въвеждане на еврото! Не на еврото, това води до допълнително покачване на цените и други разходи. Страни, приели го, искаха да се откажат от него в последствие, например Италия, Гърция. Еврото НЕ трябва да се приема,защото: 1-во,прибират ни валутния резерв, 2-ро,ставаме солидарни с други държави по дълга им. И 3-то, НЯМА МЕХАНИЗЪМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НЕГО! НЯМА! Колкото до "Възраждане", мисля, че имат ясна позиция по въпроса- референдум!

Не искаме сриващото се евро! Референдум за въвеждане на еврото! Страни, птиели го, искаха в последствие да се отказват, но се оказа, че е невъзможно (Италия, Гърция и др.)!

Гледам в Уикипедия, почти нищо не е потвърдено какво точно е работил захванал продал на Саша Безохановна, верно къв е този

Няма значение, че не е работил нали е от "богопомазанато" племе......

Що не оправиш вируса първо, нали е по твоята част

Аз искам еврото, защото е по-силна валута от лева и носи по-тясна банкова и икономическа обеързаност с Европа, т.е. согутност и финснсов конърол. Не желая обаче прибързана смяна на валутата, оскъпяване на всички стоки при превалутирането и минусоеи лихви в банките.

Какви са тези измислици? Народът ни не подкрепя еврото.

народа ни е изключително просТ и необразован!

Не е като хардвърските педераси

Този министър какво точно работи?

Този "министър" (в смисъл на обслужител) БЛОКИРВА БЪЛГАРСКИТЕ ИНОВАЦИИ. Така той обслужва интересите на Ерец Израел и на Западен Израел - USA.

лъже

И ще лъснат цени и доходи които хич не са сравними с тези в Еврозоната.

Лъжа! Българският народ не подкрепя чужда валута и допълнителна инфлация, над военната инфлация

Датата е на ГЕРБ. Вие само кимате с глава и изпълняватеплана на Владислав Горанов. Макар да се опитахте да го „арестувате“. Мерзавци.

Никво евро няма да има в БГ 2024 година, нито пък теб ще те има на държавна длъжност, та и никой няма да помни какво си говорил. Така че плещи си глупости...

Кой си ти, бе, амбреаж с амбреаж, че си позволяваш да говориш от името на всички! Час по скоро да ви изметем дано, че ще загробите България с некадърността и продажничеството си!

Кои са тези всички бе, простак?

как не ви е срам бе Лорер кои всички малко ли ни е сега една инфлация че още една след година жалки боклуци продажници

Тоест до тогава трябва да сме налуснали страната. Разбрано !

от кои всички, бре малоумен плужек?? от кирчо и кокорчо ли? ми те не са българи, а марионетки... сещам се за великия коз на малоумните демонократи, дето реват, че някога били ибили интелигенцията... ми то ако интелигенцията е като кокорчо и киру тъпото .. .

"Датата 1 януари 2024 година за приемане на еврото в България се поддържа от всички предатели, само народа е против, но никой не го пита важно е да се лапат комисионни.

Кои са тия "всички", бе, картоф?

Този господин отново се изказва неподготвен, от никого не се поддържа въвеждане на еврото, още по-малко някаква дата. Не искаме еврото

Датата 1 януари 2024 година за приемане на еврото в България се поддържа от всички. (Това са само двамата от доновете на италианската мафия в САЩ, Вито и Майкъл Корлеоне.)

Тази дата се поддържа от всички политици, изпълняващи програми на някого си, но не се поддържа от хората.