Лондон пада жертва на ваксинационната война между ЕС и "АстраЗенека"

Пост Брекзит напрежението между Брюксел и Великобритания не спира да се покачва - сега заради сблъсъка между "АстраЗенека" и Европейската комисия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Невероятно жалък Евросъюз!Не са в състояние да решат елементарни проблеми,но за сметка на това винаги е СКЪПО.....

Колективният демкратичният, ивилизовяният,единият Запад един най-елементарен проблем не могат и не са състояние да го разрешат . Производственият им капацитет ( имам предвид в Германия и Франция формацевтичните заводи) бе достатъчен за няколко месеца да произведе необходимото количество ваксина. Но чакалите верни на своите господари в началото 300 милиона и по-късно 150 милиона Евро платиха на Пфайзер въпреки ваксината им беше на ІІ фаза на иследване. Очаквайки, че ще получат ваксината удариха на камък тъй като Американците не разрешиха от определеният " лимит" да изнасят извън страната им. Чакалите в Брюксел са способни на лицемерие подлост на коварство и хитрост но не и да решат проблемите на Европейските народи..

Оставете Астра Зенека за краварите и янките!! Купете китайска или руска ваксина!!! Хората ще се редят на опашка за да се ваксинират!!! Изключваме дебилите!

Ковидиот-дебил!

Оставете АстраЗенека. Купете Спутник.

Астра Зенека Доставят ваксините според подписани през 2020 ДОГОВОРИ ! С предимство са тези,които са били предвидливи и са подписали Преди другите. Англия и САЩ са подписали Преди ЕС и получават по-бързо ваксините си. ЕС реално се размотаваха за Астра Зенека,защото са фирма от Англия,която напускаше ЕС ! ЕС е добре да признае грешката си да внесе Спутник,вместо да си създава проблеми с Великобритания. ... Основните съставки на Файзер също се произвеждат във Великобритания,така че ЕС потенциално може да остане и без Файзер,ако продължава с глупавата риторика!

То няма Спутник. Трябва да се осигурят производсвени мощности.

Бяха предложени 50 милиона Спутник на ЕС,с доставка през следващите 2-3 месеца. ЕС пак се ослушва ,отново по политически причини.

Ма ти верваш ли? Следващите 2-3 години по-скоро. То няма ваксини за Руслямците. 4,2 милиона ваксинирани. и 40 000 умрели от ваксината. Руслямците не я искат, а Путлер я пробутва на ЕС по 20 долара дозата, докато Астра Зенека са по долар. Политически са причините, ама от фимамсово естество Руслямска държава да пробутва ваксината си. ЕС не иска да лиши руския народ от Ваксина. Да си я ползват със здраве.

Русия дава рецептата, и си бъркаш илача сам. Даже и на расия и пращаш безплатно, да боцка мужиците.

От ваксина Вектор V няма нито един умрял човек, лъжецо!

Спрете да лъжете, защото е подсъдимо! ЕУ е подписала договорът 1 ден по-рано от ЮК. Това вече е доказано. Има ясен ангажимент за доставката на ваксини за ЕУ. АЗ поема ангажименти, които явно не е могла или в последствие е решила да не спазва (надявайки се, че ще и се размине). Е този път изтегли късата клечка... ЮК отказва да покаже договора - значи нещо крие.

Не "подсъдимо", а "подсъдно"! Подсъдими могат да бъдат само хора, подлежащи на осъждане...

енергийно независимият, ще спаси Европа! Скоро ще имаме BG ваксина. Междувременно, от Брюксел да не учат британците как се прави бизнес, а да свършат и нещо полезно!

Ако ЕС не бе платил МИЛИАРДИ ЕВРО предварително на АстраЗенека за разработката на ваксината.

Мисля че всички IP адреси от русия трябва да бъдат блокирани. Ако се погледнат плюсовете и минусите ще излезе че българите обичат Русия повече от руснаците, а мразят ЕС и САЩ повече и от афганистанските джихадисти.

Българите обичат Русия-Освободителката и нейните православни хора,наши братя. А оммразата към световният агресор-рекетьор САЩ ,е световна тенденция. И да, България е на първо място,но не Тази Пленена България от последните 30 години.

Българите мразим русия безплатно.

Каква освободителка бе, мозъчно недоразвит? Теб лично Русия от какво те освободи и втори въпрос - не те ли осовободиха теб точно от нея преди 30 години, за да можеш да пишеш глупости сега?

Аз като средностатически европейски мислещ гражданин виждам следното: Прехваления му ЕС с всичките му възможности не може да се споразумее да купи/осигури ваксини.Това е цяла Европа бе хора!Нещо повече-не може и адекватни мерки да предложи.Работи на парче.Великите европейски фирми не можаха да произведат нещо жизненоважно и се циганят за пари.Виждам че основната дейност на ЕС е да налага санкции да заплашва да измисля нови затрудняващи аргументи.С други думи - ЕС създава проблеми и ползите намаляват.Не е толкова привлекателен.Брюкселските политици са същите тъпи чиновници като нашите...

Значи си кьорав. €0 милиона са ваксинирани в ЕС, докато в Руслямска държава 4,2 милиона. При това положение Руслямска държава се натиска да продава на ЕС ваксина, или заебавайки народа си или народа там не ще да се ваксинира с ваксината убиец на 40 000 души досега.

"...336 милиона евро (404 милиона долара), за да осигури до 400 милиона дози от ваксината." 1$ дозата за ЕС! Естествено ще насочват ваксините към "който плаща повече"...

Незабавна глобална забрана на всички така наречени CoV(IDIOT) "ваксини"! Осакатяват ви и ви убиват!

Тъпак, осакатен по рождение...

Умствено сакат по рождение ковидиот!

Създаването на ваксина,особено в такъв неголям срок е е Супер Високотехнологична способност. Това е само във възможностите на няколко Специализирани фирми,и реално две държави в света. 450 милионният ЕС не успя да създаде ваксина срещу Ковид19,и съответно е Принуден да плаща на фирми и държави които могат. Не виждам защо ЕС реве ? А ЕС продължава да отказва 50 милиона ваксини предлагани им от Русия?

BionTech е германска фирма АЗ е ЮК-Шведска Скоро идва КюрВак - немска Санофи и Пастьор се провалиха, но същото можеше да стане с АЗ

ЕС плати за разработването на ваксините. Поведението на АстраЗенека е като на майстор, който ти е взел парите, но е отишъл да работи на друг обект, защото там му плащат повече. Да, другите държави плащат повече за ваксината в момента, но не поеха никакъв риск в началото. Ако тогава никой не се беше охарчил, сега още нямаше да има ваксина. Поведението на АстраЗенека е абсолютно некоректно!

За да има за руслямците, че там едва 4,2 милиона души са се ваксинирали. Затова ЕС отказва несъществуващите 50 милиона ваксини по 20 долара бройката, докато Астра Зенека е долар бройката.

Нямаме топки за това.Откъде топки в п....и и трансджендъри

представител на най-голямото LGBT общество в света - московското.

-)

Британците винаги са се имали за нещо по от другите нации . Това си в кръвта им.Все пак са владели голяма част от света. А и малоумниците по света гледат на тях по този начин. Пример - Кралицата и кралското семейство. Не разбирам какво трябва да ни дреме за тях . Ама тука вестници , сайтове само за тях пишат все едно са наши и все едно нещо ни зависи от тях.

фирмата е британска. Какво очакваш?

не ни дреме за мисловните диарии на рушлямските терористи по българските форуми

Да живее и Сащ,тя е наш защитник на гейовете.Долу Русия.

Да живее нашия еврогейски съюз,долу Русия.

Това е висша наглост на БоДжо - имат 30% ваксинирани и пак се оглеждат в чуждите ваксини... нямам думи. Да не говорим каква рулетка врътна с ускореното удобрение - този е готов да жертва всиячко за да докаже обречена кауза. Относно временното спиране на ваксинацията - не виждам какво друго можеше да се направи, след като излезнаха доклади за проблеми (не говорим до колко тези доклади са верни или някаква друга игра). По-добре кратко спиране отколкото втурване през глава в нещо и без това рисково. Но тук, ако питаш БоДжо - някой друг дал фира от ваксина - голям праз. Важно е Брекзитът да върви успешно.

путКин разбира от всичко! Как да си го сложи в тръбич без вазелин! Как да си го сложи в тръбич с млад солдат! Как да си го сложи в тръбич с Медведев! Как да си го сложи в тръбич с Ердоган! От всичко разбира дрОгаря путКин!

Урсула гьон лайнен

е завишила рублите на рубладжиите по причина, че увеличиха разходите си с покупка на памперси... внимавайте ей... ще ви заловят и вас и потв ще ви дават

Не знаят, не могат и не искат! Има решение! Фон дер Л. да звънне на Путин и да пита какво да правят!

скрий се бе! ще те арестуват бе! много бързо изпълзя! скрий се, че акцията продължава.

Путин с ваксинираните 4,2 милиона ли да питат, бе смръдльо? или с 500-те хиляди повече умрели последната година от сравнителен период преди това? Ама там от Корона не умират, от ваксината, която руснаците не искат и да чуят също не умират. Просто случайно съвпадение. 500 000 умряли повече, нищо работа.

Точно ЕУ предложи от начало да се подходи над национално, но ЮК и САЩ решиха, че всеки се спасява сам. Еми, ОК - сега какъв е проблемът, като ЕУ също решава да се спасява сам? Защо сега това стана общ проблем???

Едно от тях е, че хибридната война взема повече жертви от танковете.

Може ли авторът да обясни защо Лондон е жертва? Какво точно се вменява с това? Истината е, че ЕУ беше жертва на Лондон и АЗ, но щом търсят битка, ще я получат!

Циркаджии ! Първо оплюха ваксината на АстраЗенека и дори спряха да ваксинират с нея, а сега плачат що нямало техни ваксини . Дори заплашват да се разпореждат с производствата на чужда компания !? Ха ! Ще накарат АстраЗенека да скъса договора и всеки да се оправя кой как може !

До бай стоян И като се сложи аз в черен списък на фирми в ЕС ще видим дали са ербапи.

потопете островите, забранете английския и престанете да ни занимавате с тези мутанти!

ЕС СЕ ПРОВАЛИ, и вместо да се пени Урсулата по телевизорите и медиите, коректно е да каже, сори не ставаме, спасявайте се кой както може! Цяла Европа, търпи некадърността на тая фуста, толкова ли се свъшиха мъжете на този континент, само баби и педигрипалди, и ще чакам да ме спасяват и оздравяват, ай моляви се!

И как се е провалил ЕС! като поръча безплатно ваксини за тъпите комундета в БГ ли!

Направо се плъзгаш по повърхността....

Накрая тъпите евроджендъфи ще се ваксинират с витамин ц

В ЕС са ваксинирани към 60 милиона души при 450 милиона население. Докато в Руслямска държава цели 4,2 милиона при 146 милиона жители. Така че путлерастче смотно ае у лево и не се изказвай неподготвен по европейските въпроси

не ни дреме за азиатската кочина и нейното джудже

тук само русороби пишат

ПАДНАХА ЖЕРТВИ НА КАБАЛИСТИТЕ! НА ТЕХНИЯ БЕЗУМЕН, ПСИХОПАТСКИ ПЛАН ЗА "ГОЛЯМОТО РЕСТАРТИРАНЕ", ЗА КОНТРОЛ НАД СЪЗНАНИЕТО НА ХОРАТА И ЗА СРАСТВАНЕ НА ЧОВЕКА С ИЗКУСТВЕНИЯ ИНТЕЛЕКТ! АКО ТЪРСИТЕ ВИНОВНИЦИТЕ-ДИРЕКТНО ОТИВАЙТЕ ВЪВ ФОНДАЦИЯТА НА ГЕЙТС!

Тъпунгер вируса е китайски и е разработен в тяхната лаборатория в Ухан.

"АстраЗенека" с нов проблем – по стар английски обичай е „включила остаряла информация за това клинично изпитване, която да дава непълна представа за ефикасността на ваксината" подала стари данни пред големия три буквен брат САЩ !!!

Нема пръдляк тая кифла за това дето се заканва. Само прави ветър с приказки.

Верно ли, че вожда Шеломов ще се ваксинира по тАлАвизията с чешмяна водица! М! Вече е ваксиниран с Файзер! И няма нужда от нова ваксина! БУХАХАХАХАХАХ

Защо не се споменава, че УК инвестира над 300 милиона паунда в разработките на астра зенека, поръча и плати месеци преди ЕС и следва неотменно стратегията си? От друга страна, ЕС одобри и спря и одобри отново ваксината в рамките на няколко седмици и че като цяло ЕС закъсня с месеци и още няма никаква идея и стратегия какво прави?

Точно и кратко. Нищо не е перфектно, по-добре някакъв план, отколкото лутането на ЕС бюрократите.

Става ясно че всичко е бизнес и политика. Цялата истерия около АстраЗенека е част от общия сценярий. ЕС очевидно иска да вгорчи живота на хората в UK след Брекзита, да им покаже че са сгрешили.

Хората в UK сами си вгорчиха живота с Брекзита. ЕС няма нужда да прави нищо, освен да им гледа сеира. Това ми носи известно удоволствие, въпреки че подобни мисли не са подходящи по време на Великите пости.

не ни дреме за мисловните напъни на руските тролове по чуждите сайтове

Великобритания е ваксинирала над 50% от населението си до момента. Скоро британците ще са единствената свободна нация в Европа.

Няма по свободни от руските алкаши! С цели 4% ваксинирани и без ограничения! Всеки там е свободен да си умира от ковид на воля! Да живей дрОгаря Шеломов!

мамашите ще направят други руснаци

Кво хубаво нещо е Демокрацията! В ЕС 12% ваксинирани, а във феодалная раСССия едва 4%! ЯКО а!

Гледай България, ФАТМАК

Какво да гледаме? На 4-ти пак ще си изберем пожарникаря и пак щше викаме че еврогеювете са ни виновни, ма ний сме си мноо готини и си ни е супер в септичнатя яма, дето сме си спретнали... Иначе истинатв е, че ако не беше ЕС и толкова нямаше да имаме.

Аз я гледам, но ти не я гледаш, копейке!

Какво хубаво при демокрацията,дупето ми все пълно,яд ли виееееее.

ЕС в национален локдаун, глоби за пътуване и затвор при събирания. Русия = Свобода.

Който иска да ми напълни дупето да слага зелено,който иска да напълни на мама да слага червено.Аз ще събера повече,яд ли виеееее

Пчеличката Мая https://youtu.be/EFN8o7aJwBc

Те хората във Великобритания си свършили работата вече " По данни от последната седмица по-малко от 12% от населението на ЕС е получило ваксината (от коя да е от одобрените), в сравнение с близо 40% във Великобритания. " Тъй , че за пореден път ЕС показва простотията си

А в любимата ти раССССия ваксинираните са 4%! БУХАХАХАХАХАХА ЯД ЛИ ТЕ Е!

iСиктир

Гледай България, ФАТМАК!

Оставаме с впечатление, че така наречените договори, нямат наказателни клаузи за неизпълнение към Астра Зенека, нито конкретни количества и срокове... При такъв договор - такъв резултат!

Колко хубаво нещо е демокрацията,не ни карат да ходим в казарма,не работим и от сутрин до здрач си пишем глупости из нета и най вече гейовете сме богопомазани,за какво да искаме Русия,при нея се работеше,ходеше се в казармата и гейовете нямахме права.,Долу Русия,да живее Сащ.

И в двата случая сме колония. Както на запад поддържат анти-български настроения, така в Русия в училищата учат, че те са ни дали азбуката, културата и религията. Е това какво е кажи ми?

еи педерази ше ви еба

Точно. Джендърите си искат задниците им да са издигнати в култ, а не да маршируват по казармите и да се държат като мъже... Затова си искат мулти култи САЩ, където само живота на черните имал значение..

Руслямска държава е световен рекордьор по педераси на глава уот населението. Та кво се пънеш нещастник?

че те уважават редовно...

Наистина това нищо ЕС трябва да се разпадне.Поръчваме ваксина със 78 % успеваемост,ами има Спутник V с 95 %.

По стар френски обичай, европейците се ваксинират предимно с арабски, пакистански, турски и др.ваксини. В кожени спринцовки, особено ефективни и качествени са тези с черен етикет!!! Мрете демократично бе, кой ви спира !!!

шибай пакистанците и индийците в Англия, то там вече други няма.

Голяма борба за тромбозната и опасна ваксина на Астра Зенека. Хванаха се за гушите еврогейските ни сатрапи... Не се търси ефективност, а се гонят бройки. Много ми е странна тая ваксинационна истерия... А тоя вирус в същото време непрекъснато мутира и става все по опасен и смъртоносен, вместо да отслабва и изчезва. Май в лаборатория болните мозъци са създали истинско биологично оръжие, а нас ни лъжат с опасни и неефективни "ваксини", чието действие в бъдеще не е ясно доколко е увреждащо здравето ни.

Ох с нетърпение чакам този прокажен ес да се разпадне управляван от педали и нагли лицемери.

Няма да се разпадне ЕС! По-добре емигрирай в раСССССия!

ЕС се превърна в СССР, разликите са минимални в момента.

кой те пита, оди ти бе като все ти е в устата.

И аз чакам и искам същото. Направо е потресаващо какви дебили, извратеняци и джендъри са окупирали сатанинския Еврогей, васал на САЩ. Отчайващо е, защото се вижда, че тия продажници работят само срещу интересите на Европа и европейците. Никаква надежда за светло либерастко бъдеще...

то и ние чакахме 45г. да се скапе капитализъмЪ а КО стана,скапа се империята на злото та зомби поколението няма да дочака 'заветния ден":)))))))))

"ЕС е направил първоначална вноска в размер на 336 милиона евро (404 милиона долара), за да осигури до 400 милиона дози от ваксината." До края на годината ще има толкова ваксини, че те ще са основната храна на всеки юропеец.

Англичаните откраднаха ваксините поръчани от ЕС и имат наглостта да ни се присмиват че сме били бавни

Недей да ги обвиняваш така без доказателства, че ще влезеш в затвора.

Направо ще влезе... факт е, че във Британия са ваксинирани близо 40%, а в ЕС - 12%...

Де тоя късмет. Искам да съм в затвора и да ме ебът яко !

Ако не те заколят на улицата, ще те пожъне короната. Живи да ги оплачеш.

Те са толкова дебилни, че дори добитък би се усетил преди тях...