Лондон дава по 2500 лири/месец на самонаети и хора на свободна практика

Сумата е облагаема с данък, но се възприема като сериозно облекчение за тази група работещи

Обратно в новината

Коментари - Лондон дава по 2500 лири/месец на самонаети и хора на свободна практика | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво тук ги забравихме ЕТ и свободните професии

Айде, пак тъптии, правителството дава 80% от средната месечна печалба за периода от предходните 3 години, но НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 2500 паунда, не ПО 2500...малоумна медия...ама кво ли се и учудвам...

Не по £2500, а до тази сума в зависимост колко се получава средно статистически за последните три години деклариран доход. Ако няма три годишен деклариран доход или декларира абсолютен минимум АБСОЛЮТНО НИЩО ОТ ТАЗИ ПОМОЩ НЯМА ДА ВЗЕМАТ. Начина по който е озаглавена статията е превръща във фалшива новина, знаейки, че повечето читатели четат само заглавията на статиите и това им формира погрешно мнение.

Ами на такива като мен дето още не са започнали работа заради пандемията какво вълци ги яли те не са хора

Кандидатствай за Универсал кредит. Той не се връща.

Пълни глупости. На никого няма да дадат нищо. Опитвах се да кандидатствам за няколко такива помощи, сред като от три седмици нямам приходи. Навсякъде те мотаят с апликацията, че не си попълнил както трябва. Дори и да успееш да им изпълниш всичките изисквания и полета, накрая получаваш надпис, че не могат да те верифицират, ме си действително съществуващо лице. И Бай бай, оправяй си сам без пари за квартира и ядене.

Зарязвай ги тия лъжци англичани. Идвай си Бокостан за да разбереш какво е живот. ГЕРБ стоят зад всеки един българин и го обгрижват . Живота тук е истински рай ,всеки получава всичко,по много и веднага. Губил си си времето на Запад. Боколандия е новият Запад .

Чета, чета, но никъде не срещам съобщение за такива кредити като у нас. Това пак някакво нашенско изобретение ще се окаже, нали сме си на другия крайна земното кълбо. Без лихва, ама кредит - как се изплаща?

аз съм маргинална във Великобритания ,нищо че имам британски паспорт.............зависи как го формулираме.

Пълни глупости......................аз работя от в къщи и живея във Великобритания от 15 години............ от юни ако дадат нещо на някой който е на фалит...........за 3 месеца...............Великобритания върви много назад, само дългове ............ от къде иначе финансиране

и не е по 2500 паунда на месец , а 80 процента от печалбата..............................който борави със счетоводство знае за какво става въпрос............

Mariana Georgieva

Като % от печалбата за предходни години, а тези пари ще се облагат с данъци.

...абе какви са тези лири в Лондон ? , сигурно Ердоган им ги дава.

Тоя на снимката "самонает" ли е? Като го гледам - чист англичанин с малко шотландско-ирландска кръв в него.

Е, па и София дава на самонаетите - нищо, ама от сърце!;) Щото Горанчето Му определи точно тази група като "маргинали"!;)

Изглежда ромът от снимката е фин министъра на Великата Англия - бухахаха, какъв позор

Този "ром" се оказва индиец. В момента е Финансов министър на Англия. Завършил е Оксфорд и специализира в Станфорд ...и двата университета са в топ 5 на света. Някой знае ли кои университети да завършили ГГ Гадния Горанов ..и ББ Боко Барцелонски ?

Горанов е завършил в Свищов, защото не са го приели в София , а Барба Ганьос не е за вършил университет.

Индиеца го слушах снощи - говори перфектен Инглиш. Не усетих ниаккъв акцнет. Най-вероятно е роден и израстнал на Острова. Ако го туриш до Цвета и сие, последните ще приличат на златни рибки в аквариум - от към познавателни способности.

Искам и аз и съм почти сигурен, че и тук ще има нещо такова - някой сульо за да задържи властта ще понапечата парички и ще раздава на овцете. Сега ще проуча, но съм 99 процента сигурен, че бритишите тези пари реално ги нямат и ще са я от заеми я от печатане

Като начало обявиха 360 млрд лири или 800 Милиарда лева , за подкрепа на изпадналите в беда работещи,само сети,малки ,средни и накрая големи фирми. 800 000 Милиона за начало . ГЕРБ с колко ще ни подпомогнат ?

За паричната им политика не се кахъри. парите отдавна са дълг, те не съществуват преди да ги заемеш. Разсъждавате с понятия от 19 век повечето хорица.

Парите по принцип се печелят, а това че ти имаш разсъждения на държавен чиновник е отделен въпрос - ходи взимай кредити и си ги връщай

А Барба Ганьос колко ще даде

Нищо но от сърце . Пази ги за олигарсите на ГЕРБ.

Не облизвайте устни жадно.

Работещ ..а и не ...Българин при ГЕРБ да не си в днешно време. Наричат ни Маргинали и ни третират като такива. Извън България на ГЕРБ знаят цената на Работещите хора...и си ги пазят.

Лондон дава 80% от дохода за три години на самонаетите - изчислен на срендо месечна база. Т.е. все едно са в платени болнични. И това за малки еднолични фирми и хора със свободни професии. А у нас, ако не си бюрократ не те смятат за жив. Не знам дали сте на ясно, но самонаетите лица излизат най-изгодно на бюджета и обществото. Там си ги пазят - у нас от алчност зорлем фалираха 200 000 фирми - предимно малки и на самонаети лица.

Лъжа! не дават.

Вчера имаше на живо пресконференциа на кабинета.

Снимката от Лондон е баш в целта!

Типичен англичанин е това, мдам....

То и името на министъра едно англосаксонско, ще решиш че е аристократ 11-то поколение.... ама от Пакистан.

Не по... а ДО 2500 на месец.

Малко ли са 8 000 лв месечно . Ако си вземал 10000 сега Държавата ти плаща 8 000 . Нека им е лошо. ГЕРБ с колко подпомагат самонаетите,и безработните ?

Помагат ни с 0 лева и да сме им благодарни

В България по 40лв на пенсионерите.

Не могат да се сравняват с нас.

Той и Бойко дава ама четвъртит и с надути вени !

Барба Ганьос няма такъв атрибут. Той има гюдерия.

Да, а тук самонаетите и хората на свободна практика бяха наречени "маргинали"! Нищо, че от данъците им се плаща заплатата на този гениален "немаргинал" и армията от държавни ... служители!