17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скапани чантаджии.. истинската работа се случва извън офисите..

На мен най- ми липсват колежките, особено по-младичките... Тоя Ковид удари много лошо извънбрачния секс...

Явно всички работят в офиси.Другаде не!

Работия онлаин от 40 години вече и никога не ми е липсвал офис. А ма аз сам компиутарен програмис и работия с колеги от всички даржави по глобусат. Които не е учил да му мисли.

Интернет не съществува от 40 години в сегашния му вид, лъжец.

Ма вЕрно ли бе ... То към средата и дори в края на 90-те не можеше да се направи кой знае кво в интернет, пък ти още вначалото на 80-те си бил там ...

Не ви е добре, честно. Сигурно и Ксанакса си го поръчвате онлайн. А жени от сайт ли си поръчвате или го карате на порно. Жалко поколение, с много психични проблеми.

Абсолютно си прав. Сега като съм сам в къщи кого по-дяволите да обсъждам и с кого да си дрънкам редовните глупости?? Липсва ми допира с другите овце. Да препускаме бясно по хълма, да трием вълна и радостно да блеем, чакайки похвала от овчаря.

Не, екстра ми. Между 9 часова смяна, 8 часа сън и още няколко прекарани у дома в домакинство, затвора ми се отразява перфектно. Вече си приятелите ми не си приказваме за какво ни се е случило, а си чатич за какво прочетохме от интернетът, и мисля че това е за добро. Също така ми остават голяма част от заплата, която инвестирам в акции и биткоини. По добре да ги дам на знайни и незнайни спекуланти, дето работата им е да печелят от такива като мен, от колкото да ги инвестирам в родната икономика. На тия няма да им стъпим...

Ти си като домашно животно-отглеждат те за да си свършиш работата.виж само как ти звучи мисълта във второто изречение...А и за какво ти е тази част от заплатата която инвестираш? Да си купиш космодиск на 60? Ти си един самотник и асоциален тип и не виждам защо се гордееш с това. Не стига че превърнахте живота си в работа и спане, а сега не искате дори да излезете от клетката-като гъски отр.леждани за черен дроб. Жалко съществувание.

Сарказъм*

Ама изобщо !

Аз колегите си ги виждам и онлайн всеки ден. А офисът не ми липсва. По-точно пътуването до него и целия дискомфорт, които предлага!!

И секса е онлайн....

Не искам нито да ги виждам, нито да ги чувам.

Не си си намерила добра работа. В добрата работа се включва и добрия колектив. Има щастливци които тръгват с удоволствие на работа. А може да говорим и за лека депресия.

Таман малко да си починем от тия суеци в офиса!

Липсват ми колежките, колегите не

Въобще не искам да имам колеги!

Така е

- не. Семейството обаче идва в повече.

Искам да се махна и от семейството (деца нямам) и да нямам противни колеги

Някои да, други - не :) Като цяло най-вече ми липсва сядането в бара (който е в сградата на офиса) всеки ден след работа... Е, не че пак не ходим "тайно", ама това е друг въпрос....

Както казаха малко по-долу - бал съм ги!

работя дистанционно вече 16 години с колеги от цял свят и се чуствам човек.

Твърдо НЕ!

Неколко пъти ви рекох - НЕЕЕ!

Аз не мога да ти дишам, според вас дали ми липсват?

С кочината с лудите роднини не се трае. Сърцето ме боли. Депресия. Съжалявам,че не го търпех шефа-тулуп беше,но поне ходех някъде и имаше някакви пари. Са на зъбар не мога да ида! Живот-мъка.

Не, ич даже, бал съм ги.