Левон Хампарцумян: Не трябва да има удължаване на кредитната ваканция

Предишните две бяха възможност да си купим време, да решим какво ще правим, смята банкерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Арменецът трябва да го разчекнат с четири коня, щото е толкова банкер, колкото евреинът е миньор! Да спре да приказва простотии и да види какво правят другите страни!

За този има специално място в Ада затрупан с злато разтопено и по две пари горещи в устата и едното око! И капки сребро в другото!

.i.

(!)

На този изрод мръсен, когато и да го стигне все ще е късно!!!! Меъсен долен боклук нещастен!!! Трябва вече да сме решили какво зависи от нас та да решаваме бе измамник долен, от къде си минал всичко си фалирал бе лайно недоклатено и ти всички управляващи окло този гад!!!

Ти да не си наточил зъбки да изкупуваш " държавно" фалирали бизнеси? Активите на КТБ свършиха ли?!

Хампар, цуHu мu цуя...

Е, той този специалист през 2009 г. твърдеше, че кризата е единствено в главите на българите. То и аз да съм вземал 20 години по 200 хиляди месечно възнаграждение, ще ми се вижда, че кредитната ваканция е излишна. Въобще, доста хора трябва да бъдат приземени. Или овесени.

Не се учудвайте на такива новини тук.Все пак основен спонсор на дира са от гроб

Кредитна ваканция за всички затжорени бизнеси!!! И за служителите им!!! Пример - ресторанти, кафенета, магазини и тн. Всичко останало е нагло и лицемерно!

Пак ли този арменски мошеник, който продаде златото на България на канадците за без пари. За това, като компенсация , го направиха ни в клин ни в ръкав - банкер. Той е толкова банкер, колкото и мозъчен хирург и е за бесилката...

Еми нали сме в извънредна епидемиологична обстановка, спазваме мерки, локдауни и тем подобни простотии. Защо да не се удължи и кредитната ваканция? Какво пречи? Май банките не могат да цоцат както преди - гледам някои и офисите си затварят. Защо да не се посвият и те, като останалите хора? Долна сган!

Тоя боклук е човек на Костов, още получават комисионни от кражбите едно време.

"Банките са взели необходимите мерки и не се очаква вълна от необслужвани кредити, каза още Хампарцумян." Не се очаква, не означава, че няма да дойде. То и КОВИД-а не го очаквахме, ама дойде. Хампи, а защо тогава банките се подготвят за криза още от края 2019 година?!

Аз па мислим, че трее някой да ти разбие грозната мутра кръвопиеща, Хората си губят работата и бизнеса, а тоя капут говори за прекратяване на кредитната ваканция... С какво да си платят кредите хората бе чикио арменска...

Ами да не са вземали кредити бе чикийо излъскана.

АБЕ НА ТОЯ ДОКОГА ЩЕ МУ РАЗПРАВЯТЕ ГЛУПОСТИТЕ ВМЕСТО ДА Е В ЗАТВОРА ЗА ПРОВАТИЗЯЦИЯТЯ ЗАЕДНО С ЦИГАН1ЧЕТО ИВАНЧО

Много огладяха, само на такси не се идържа. Хората със затворени бизнеси какво ще им върнат?

Трябва да има Народен кредитен съд за такива като цумпърцунека!

"Не е необходимо трето удължаване на кредитната ваканция" - каза наглецът с 200 бона месечна заплата! Тоя трябва да го увесят за топките от паметника пред Уникредит!