"Лазазаро срещу Hershey": Дело заради тежки метали в черния шоколад

Потребител поиска $5 млн. от шоколадовия гигант за това, че не е обявил нивата на олово и кадмий в продуктите си

Обратно в новината

Коментари - "Лазазаро срещу Hershey": Дело заради тежки метали в черния шоколад | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един такъв като този, беше направил научно изследване и беше доказал че обикновените тухли били много вредни. Защото бил давал килограми смлени на прах тухли в храната на един кон и той взел че умрял. Да след като коня е умрял, значи тухлите са много вредни. Разбира се никой не иска да отговори на въпроса защо някой би ял килограми тухли. Та същото е и тук-в въздуха също има концентрация на тежки метали олово как ми и общо взето почти цялата менделеева таблица. Кой е производителят на въздуха за да заведем дело срещу него?????

Цървул, тухлите често са пълни с олово, ето обяснението за грозвятя ти селяндурска прязна кофа.Яж лайна, отглеждай си рак и се еби вмирисаната пичка майчина циганска.

Делото е Лазазаро срещу Hershey Co, Окръжен съд на САЩ, Източен окръг на Ню Йорк, № 22-07923. Бре колко важна информация че о номера на делото

Какви пет милиона, бълха ги ухапала . Трябва да ги унищожават такива компании а персонала в панделата. Имаше случай с открит меланин във вафли в България преди време , които така и не стигна до разследване нито пък беше оповестен производителя , така е в капитализма , да се оправя плебса . Няма БДС отдавна няма и да има . Друг интересен факт за България е че не можете да си купите противопаразитни лекарства от аптеката , въпреки че произвеждаме такива . Правете си сметка как са нещата с храната.

Меламин * Да му се невиди на аутокоректа.

То да е само това на гръб да ги носиш. Опитай се да намериш вафли или подобен продукт без палмово масло и ако намериш ми се обади. От бисквитите има само един вид без палмово масло, а всички други са натъпкани с него. Всички дъвки, продаващи се на касите на суперите и по павилионите са с аспартам, въпреки,че от десетилетия се доказа, че е канцерогенен, Не стига това ами и всички сиропи и лекарства за деца използват аспартам за подсладител! Къде е логиката да сложиш канцероген в лекарство за деца не знам - това си е пълен цинизъм. Най разпространената и продавана боза у нас - БОМАКС е също с аспартам! Има още много парадокси на които не обръщаме внимание, но както се вижда някой са му намерили цаката и изкарват пари от това!

Ами защото собсвеника не му давал да пие вода след тухлите.

Е опасен за Националната сигирност.Ако дойде в България,ще трябва да забрани всички храни.

То и забрана за продажба на ножове няма. Ама съм сигурен, че няма да се пишеш доброволец да опиташ да спреш опит за грабеж с нож.

Въпросът е как продукти с повишено съдържание на тежки метали излизат на пазара. Къде са държавните лаборатории , регулатори и т.н. ?

Ние си имаме цяла Агенция за безопасност на храните , с няколко хиляди търтеи. Ако наистина има такъв случай , всички трябва да бъдат уволнени - от директора , до чистачките.