КЗК може да се сдобие с повече правомощия

Мандатът на ръководството на регулатора ще стане по-дълъг, приеха депутатите на първо четене

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Комисия За Защита на Корупцията ! Как ЕВОХОЛД не отговаряше на условията за покупка на ЧЕЗ веднага след скандала с Гинка Върбакова , а после ( “ще му размажа физономията на този”) всичко се нареди ? Ами случая с НОВА ТВ ? Как и какво точно “обследва” КЗК та “разреши” на Киро Гела да я продаде ? А на предишния кандидат :НЕ ? Тази бухалка трябва да се изчисти , и то най-отгоре с Юлия Ненкова - екс.директор правна дирекция на СО по времето на Софиянски , сключила позорната и неразрушима но и заробваща концесия на СО със Софйиска Вода !!!

да обясни, като как така "Уеатингхаус" ще строят 7-ми блок в Козлодуй!!

Участвах в една обществена поръчка,като външен експерт. Докато не подредиха техния човек- фирмата му на първо мято , не се спряха да връщат резултатите за ново преразглеждане.Определено там има какво да се проверява са свръхнормативна печалба под масата.Който не вярва- насреща съм!

Полицейщина, сър!

Не виждам смисъл комисията да има по-дълъг мандат от правителството, това е правен абсурд! - не е ясно как точно се оценява ефективността - ако е толкова важна тряб а да се въвете 'полиграф' за членовете и.

повече правомощия да се чете повече подкупи