Куба договори нов график за изплащане на дълга си

На Хавана беше отпуснат допълнителен срок за погасяване на някои плащания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Куба, 11 милиона население, 5.5 милиарда дълг. Щатите, 330 милиона население, 28000 милиарда дълг(28 трилиона). Смятайте на човек

Светът има доверие на САЩ и щедро го кредитира. Да си чул Щатите да искат мораториум върху плащане на външен дълг? Ако се случи първо нашите гащи ще паднат и чак накрая техните.

Проблема на Куба не е размера на дълга, а това че САЩ активно пречи на Куба да развива търговия и туризъм. Налагат им санкции и това определено спъва развитието на държавата.

И аз така мисля някой друг е виновен не комунизма, той е снашето ветло бъдеще.

Никой не е спрял не-мериканските туристи да ходят в Куба. Американските санкции засягат САМО американски фирми и граждани, както и разплащаниятаа с американска валута. Никой друг не е налагал ембарго на Куба и човек може да отиде на екскурзия, за да види на какво ниво е "прекрасната" им медицина и изобщо цялото общество. Бяхме с жена ми преди няколко години точно на екскурзия и си бяхме взели антибиотици в багажа за всеки случай. Не ни потрябваха и на заминаване жена ми ги подари на камериерката. Чак ми стна неудобно от резултата - камериерката се разплака от умиление и тръгна да ни целува ръцете и краката. Не знам как може да се опише подобно състояние.... В Куба ходят разни туристи, но предимно от Западна Европа.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Куба е перфектен пример как комунистите революционери като "великия" Кастро могат да опропастят един рай за има няма 50 години. Ако отиде такъв революционер, от великите разбира се ха ха, в Сахара до 30 години ще има дефицит на пясък и ще са виновни САЩ. Руския болшевишки комунизъм е избил повече хора отколкото през двете световни войни и върна половината свят с 200 години назад в развитието си.

Защо улесняването на системите за изкуствен интелект за наблюдение и регулиране също ги прави по-малко мощни. Защо се нуждаем от механизми за гъвкава реакция на политиката, когато законодателството и регулациите бъдат хакнати. Защо хакерите на ИИ в крайна сметка могат да се възползват от системните дизайнери и киберзащитата в дългосрочен план.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club