17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това anti-UK облъчване на населението е опасно и вредно.

"Германското министерство на здравеопазването посочи" - Това anti-UK облъчване на населението е опасно и вредно.

Това е т.нар. Бизнес. Никой не може да ти даде това, което мага да ти обещая. Всичкото се свежда до това да излапат колкото може повече пари, свършвайки колкото се може по-малко работа. Не е само Астра Зенека. Всичките са така. Престъпно алчни. Мосле СЕО-тата им ходят с по сумати и милиони бонуси, а плебеите да мрат. Ако някой ден дойде революцията, не политиците, ами бизнесът трябва първи да се нареди до стената. Политиците после.

Защо са ни ваксини в средата на лятото? По-добре да се отложат доставките до есенния сезон, за да се ваксинират хората преди началото на зимата. Или за Астра е по-изгодно да си произвежда за аланглетата през грипозния сезон, а когато няма заболеваемост през лятото да пробутва на балъците от ЕС?

Ами сега да се извадят черно на бяло тия прословути договори и да се види кой ги е подписал и при какви условия. Във всеки договор има клаузи за неизпълнение и неустойки. Ако англетата се правят на евани и много хитри, ЕС да забрани износа на субстанциите от европейските заводи към Олигофренското кралство и онези също няма да могат да произвеждат ваксината и ще го ду_ат. Отделно ЕС да наложи санкции на АстраЗенека, да им поиска рекордни обезщетения и да ги съсипе и разори ако не си изпълняват договора. Така се прави в света на големия бизнес. Не може да си дал една бала пари и после да чакаш последен като селския идиот освен ако някой в Брюксел не е лапнал хубава комисионна за сключване на договора именно с Астрата и сега да се чуди как да замаже акитата и затова да е това увъртане.

Е какво да ги вадят, ето го един от важните пасажи: "главният изпълнителен директор на "АстраЗенека" Паскал Сорио заяви, че договорът го принуждава да положи всички усилия, вместо да го задължава да спазва определен срок за доставка на ваксините." Не е лесно да си проста и корумпирана калинка в Европа...характеристика на ЕНП и всички "стани да седна" партии...

Това и аз го видях в статията, но не ми се иска да повярвам, че в ЕС има такива идиоти дето да са написали договор за над 350 млн. евро по подобен абдалски начин.

оооо има още по-фрапантни клаузи. Помня как когато ф.д.Лайден излезе да се похвали с подписаните секретни договори промърмори как на този етап не може да се направи нищо друго освен да предплати, освободят фирмите от отговорност (държавите щели да я поемат, каквото и да значи това) и да се молим (!!!) на фирмите да се съгласят да доставят нещо изобщо. Както и каквото могат. Всеки нормален човек онемя при това изказване, обаче журналистите и полит. опозиция са всички на същата хранилка и бурно й ръкопляскаха... и те така до днешно време, гледаме шоуто, така или иначе сме платили билетите за него ;)

Англичани и морал ?