Кризата засили ролята на държавата и може да сплоти Европа

Всички си дадоха сметка, че нашите здравни системи безусловно са от първостепенно значение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Просто я върна на мястото й, особено в по-неразвитите страни. Това е. Така и трябва. Не може всичко да се отдава на концесия, защото бързо води до дива корупция,тежка експлоатация, оттам нисък житейски праг, заболеваемост и разбира се, тотално опростяване.Ролята й е да спре разтварянето на "ножицата" между прослойкитеи да опази човешкия фактор.

Чета и се питам: А бе ние хората, до там ли сме оглупяли че да приемаме обикновеното печатане на пари като лекарство за решаване на всякакви икономически проблеми? Никой ли не се замисля, че ако беше така, никога нямаше да има икономически кризи. Трябват ти пари- напечатваш ги и готово. И решаваш всякакъв проблем. Какво са парите? Не са ли разменно средство? И когато заменяш нещо за нищо, не създаваш ли по този начин проблем? Когато печаташ пари, не намаляваш ли тяхната покупателна способност? Ако е така и хората се усетят, че стойността на парите намалява, няма ли да дойде момент, когато да започнат да бягат от тях? Това не се ли е случвало? Напримр Ваймарка Германия през 1923. Зимбабве, 2007. Дали наистина живеем в нормален свят?

Варяг означава викинг на руски! Руснаците не са никакви варяги! Те са някаква смеска от азиатски племена и малко славяни! През 9 век викингите основават Новгород, а после и Киев! Викинги им създадоха държавите на сибирските диваци! Византийци им дадоха религията! Българи им дадоха писменноста! Винаги са били изостанали НЕевропейци тия! И сега са на нивото на Нигерия там!

Да бе да;) След пандемията от птичи грип Европейската комисия решава да изготви план за действие който да бъде приложен ако отново ни налети някоя пандемия. Планът е одобрен от страните членки на ЕС приз 2010... някой нясъде да е видял, или чул, че страните членки прилагат общият план за действие,а?

ЕС, какъвто е в момента, е пародия. Видяхме го отчетливо и при реакцията на вируса. Федерация няма да стане, защото никой не го иска. Е, може на елитите и да им минава такава мисъл, особено на онези в Брюксел, ама на матрялите - в никакъв случай. Така че най-добре е това образувание да се разпуска, а на негово място да се създаде някакъв вид военен и икономически съюз, от рода на СИВ и Варшавския договор.

Всъщност на тези в Брюксел въобще не им се ще... но миналата година Франция и Германия подписаха в Реймс споразумение което води точно в тази посока;)

Най-големият КОШМАР за чудовищата в азиатски кремль е обединена ЕВРОПА! Затова и техните платени лакей в България всеки ден врещят неистово срещу ЕС!

Никога не може да има обединена Европа ако Русия не е част от този съюз...

Руснаците са азиатци! Нямат място в един европейски съюз!

Руснаците са варяги... тоест викинги, от кога според теб норманите са азиатци?!

Долу ЕС-то! да се разпада... повечето държави губят и умират заради ЕС–то ... дори една Германия дето уж печели... Франция е пълна с по 9 милиона Араби и 9 милиона африканци.... 18 Милиона... това не ти е вече Европейска държава... все едно сме член в Арабо-Африканският Съюз..

ФЕДЕРАЛНА държава!!!?-Та нали ВСИЧКИ, скрити и открити русофили, срещу това се „борят“!!!- А ВСЪШНОСТ, някой знаели, Русия за какво се „бори“?

Пълни глупости за кретени писани.

Ти вярваш ли си или си поредния тъпак който пише тука.

Това е за рубрика " вицове"

Това не е за рубриката "вицове" руски троле!