Кризата около Беларус подложи световната авиация на безпрецедентно изпитание

Всички полети от и за Литва, минаващи над Беларус, бяха забранени, а това е ключов коридор между Западна Европа и Москва

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ейрогейстан ще ми яде куро за пореден път!!!

Голяма глупост прави евросъюза с това нареждане свое.От авио превозвачите ще търпят загуби.

И ся кой ще поеме разходите за допълнително гориво и път ???? Ние данъкоплатците ? Утре пак ще ревнат да се спасява авиотранспорта ! ААА НЕ, НЕ ЩЕМ ДА ПЛАЩАМЕ ЩОТО НЕКОЙ СИ ИГРАЕ ИГРИЧКИ !!!

Ние данъкоплатците плащаме колкото да стигне до един знак Stop в края на улицата. Къде пари от данъци плащат гориво за полети?

Пишеш глупости, не си ли чувал, че се дават пари на авиокомпаниите за да не фалират ??????

но поне на двоя територия действат, а не като случая със Сноудън.

Всичко може за кучета и котки като Беларус неможет Ай сиктир ЕС пудел

Показваното по телевизиите е пълна манипулация. Бил аероплатът най- близо ди Литва , а изтребител го принуждава да кацне в Минск.

Смяях! - Има бомба! И ще не ще - идва да ми кацне.

Хайде сега над Кавказ, Иран и Афганистан за източна Азия! По- безопасно е.

Е що се гъргариш с еврогейците?

Инцидента е работа на ЦРУ, за да намерят поредния повод за санкции срещу Лукашенко.

ЦРУ вдигнаха беларуски изтребител, за да приземи пътническия самолет в Миснк и след това арестуваха блогъра, за да накарат Лукашенко да изглежда зле... Сигурно се чудят милиционерите там откъде им се появил тоя и какво да го правят... Това същото това ЦРУ с 600 опита да убие Кастро ли е? Явно трябва много да са надобрели наскоро...

върха на полицейщината тия са кръгли аматьори да вземат пример от Мосад, ЦРУ и агент 007

Аматьори - я виж Петров и Баширов ... появят се и ау . Нищо чудно сега да се появят и сателитни снимки как ходят по самолета и го обръщат обратно .

Въздушното пиратство на псевдо комунистическата върхушка, характеризираща се с късо съединение между ушите, т.нар. белоруски "генерал", прокси на кръмълския нереализиран подполковник, следва да бъде наритано в ъгъла на нормалния свят за минимум 15 години.

Ами Белингкат кво са маят? Снимки на Баширов и Петров от летището в Атина що няма? И изобличение на министерство на транспорта на Батката - тоже.. Щото те показаха писмото на бойците от Хамаз за взривяване на конкретен полет. И кои са били целта на писмото им.. Протасевич не им е бил цел.. А участниците в Delfi Economic Forum.. А както си каза наш Цвъцко - за Хамаз винаги са налице обосновани предположения..

Когато Австрия принуди самолета на Боливийския президент да се приземи, защото мислеха, че Сноудън е там, не бе проблем понеже правиха услуга по искане на Великите Шефове отвъд голямата локва !!! ЕвроГейското лицемерие е без крайно !!! Нещо много бързо забравят въведените от тях практики!

При това не с един.. А с ДВА изтребителя го приземиха самолета.. Доброзорно..

21 октомври 2016 Киев същата история , но ,,демокраична" тишина

И кой беше арестуван тогава? Имитираха ли заплаха от бомба?

мадурииии мадурииии

Анексията на Беларус от Русия е неизбежна вече. Лукашенко няма къде да ходи, след днешния държавен тероризъм.

2013 година под американски натиск, заради Сноудьн беше прекьснат полета и проверен самолета на Ево Моралес. Украйна вьрна беларуски самолет, за да задьржи участник в АнтиМайдана. Така че прецедент с този случай няма. Да се види имало ли е последствия за САЩ и Украина. Ако не - то и сега няма нищо изключително.

Айде доволно вече. Всички четохме Мария Захарова.

А разбрахте ли я?

Бря бря, а преди няколко години, когато гей атлантиците отвлякоха самолет на държавен глава нямаше никави проблеми за световната авиация? Ся се обидили и нямало да летят нискотарифките над Беларус - батката най много да си го премести в другия крачол

Ако го намери.

Белорус е де факто република на Русия .Нямя собствена политика

Няма си и той политика. Нищо ново.

И ти си подлога. На всеки, който пожалае диктатор.

Решението е едно единствено и максимално справедливо : никоя държава да не разрешава през въздушното и пространство да преминава самолет с Лукашенко на борда ! Ако се наложат санкции на Беларус като цяло-ще бъде несправедливо към народа , който и без това търпи тиранина от 26 г. !

Защоли му трябваше на Лукашенко това изпълнение? Едва ли това момче е толкова опасно, че да предприема такъв рискован ход. Но - той си знае.

Бла, бла, бла..Беларус не съществува. Лукашенко го предаде на Путин, за да не го гътнат. Това с отвличанията са путьовски номера. Родните журналисти са врагове на Путин и той си действа както у дома вече.

Жалки опити да се преекспонира темата, вече се изтърка, други забравиха за случката изцяло.

Не правете от мухата слон. Няма да стана върл НАТОвец защото някъде в Беларус задържали някакъв опозиционер. Имаме си и свои проблеми и задачи да решаваме. Например да закопаем ГРОБ на 2 метра под земята на 11 юли.

Не знам дали ще закопаете Герб,ама сегашните управници ще ни закопаят като на 9.9.1944.Ще видим къде сеерат гладните.

Който гроб копае сам пада в него. Българска народна мъдрост. Който нож вади, от нож умира - друга народна мъдрост.

стига бе, нали санкции и протестни ноти ? сега излиза, че всички са в паника и не смеят да летят над беларус А ?

Schilo

Много шум за нищо. И то, в медиите. Компаниите ще продължат да си летят, независимо от "творчеството" в медиите!

Естествено, че ще си лелят. Просто някои ще заобикалят. По малко, кинти за Лукашенко от такси за прелитане.

всички очакваме "нелегалното НПО" "проститутки без граници" да класират белоруските "мисирки" преди нашите.Наздаровие!Утре ние ще сме на 3000 място......

Нищо няма да направят, най-много могат да се изкажат от типа - изразяваме силно безпокойство алабала..

Ще летят повече над България, което значи повече приходи.

Откъде приходи ние безплатно ще го дадем даже може да платим авансово за привилегията да летят над нас. Както за ф-16ките

Щом този е десидент, значи и Асандж е десидент, нали така, ДИР ?

Всяко чудо за три дни.