Кристалина Георгиева уверена, че САЩ ще избегнат дефолт: Не се сбогувайте с доларите си все още

Байдън е готов на повече ограничения на обществените разходи, за се избегне дефолт на страната, казват запознати източници

Обратно в новината

Коментари - Кристалина Георгиева уверена, че САЩ ще избегнат дефолт: Не се сбогувайте с доларите си все още | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко хора имаме долари та да не сме се сбогували с тях???? Фак офф

Ма тя кат такова ве...

Идва крайно време доларът да си застане на мястото като националнс валута на САЩ. Има всякакви предпоставки за това. Главната е, че САЩ се провалиха като кандидат за световен лидер. Казаха го от ООН, казват го вече из Европа, включително из европейските парламенти - открито, въпреки фашистката цензора, която САЩ опитват да наложат чрез лекеите си по света, нсй-вече в ЕС. И с оръжие, което обаче не може да се противопостави на обединяващ се разум. ЕС е суверенен съюз, а не васал, както Макрон открито каза. Големите вътрешни за ЕС опасности се крият в държавите без нация, каквито са Украйна, РСМакедония и Германия. Германия вече компрнсира с нацизъм веднъж липсата на нация - образувана от количество местнк народи неотдавна, Германия е нестабилен субект от гледна точка на политическа сигурност. САЩ ВИНАГИ са търсили слабите места по земното кълбо. Но ЕС е съюз на 700 милиона с напреднали технологии! Военната сигурност е напълно в ръцете й и няма нужда от защитници, нито от внушения, че само САЩ може да пази Европа :-) Смешно е! ЕС, ако се опази от собствените си предатели, ще се пази отлично сам от врагове! Кой бк се наел днес да нападне ЕС?! И да посмее, нищо няма да успее. САЩ само изсмукват ресурсите и свободата за развитие на държавите от ЕС.

Какъв е смисълът да излиза и да казва ,че доларът "още" не бил за боклука, след като зелените пари поскъпват? Опитва се да успокоява някого или нарочно клати лодката, белким създала паника?

Поскъпва по нашите географски ширини, щото ФАЩ мачкат целия ЕС с пълна сила, най-вече чрез подставените марионетки. Но, на не-златния милиард все по-малко и по-малко му пука за долара. Да, Фекалния Резерв все още въртят схеми да "поскъпва" доларът, но пътят е само един - надолу, с много висока скорост. В България няма да се види още доста време, защото ние изпреварваме пропадането на долара.

Ако си ограничат разходите за подкрепа на укронацистите и разходите за агресивни действия по целия свят, няма да имат проблем с дефолта.

Републиканците псоменаха нещо подобно. Но 2024 изборите са след цели 15 месеца, а новата инагурация чак след 22 месеца.

Може да е добър специалист в банковото дело,и сигурно е така,но ми е страшно неприятна!

Надут балон с ниско КИ, на който навсякъде са му постиулали червения килим. И на доста по-ниско ниво ги има такива. Поситлат им червения килим и е ясно, че каквито и дърбове да са, ще растат в професията.

Кога да се сбогуваме?

Хубаво е да си балък или да се правиш на балък и да ти плащат за това.

Е оно за това се събирате всеки месец,щото всичко ви е наред и да ни кажете ,че всичко е наред.

Казва ти, че не е наред. Представи си, че твой колега ни в клин ни в ръкав дойде при теб и каже, че не е вярно, че жена ти се пере няляво надясно и че "все още" няма за какво да се притесняваш. По някаква си причина Сталинка рита долара. Много е вероятно просто да се е включила в хора певци, които врънкат за ново и то стабилно вдигане на дълговия лимит, че да има какво да харчат нейните хора деморкати.

Продавай долари народе ... нека да отиват обратно в САЩ.

доларът е царят на парите!

Е,долара,защо пък сега поскъпва!Значи бабето Ванга предвижда спекулативно най вярно,курса долар рубла!Четете прогнозите на Баба Ванга за да сте милиардери!

БКП И КПСС капитълизъма и простотята,дружба на веки!

Дефолт на САЩ,първа радост е за мене!Да жиее русофилията и Путин!На Путин се надяваме,отново да ни възроди във българските земи!Аз като възроден български патриот вече всичкото имане обръщам във православните братски нам руски рубли!

Този бабишкер е агент на путин!

що не оди да се пере при либераските си господари?

Като няма вече комунисти ,комунизъм ,лоши араби ,,корейци и други талибани ,Сащ кротичко ще си фалира..Амин..Дано умре бързо и кротко...!

Сащ, след ВСВ се спасиха от фалита ..Обаче сега няма да избягат ..Ще се колят яко негрите с белите..Да са живи у здрави .Дано се оправят ..Искам да кажа да се избият...Ахаха..

Яма ли кой да напляска това бабе по дъртия задник..?

Ако обявят дафолт трябва да изкупим земята в америка на безценица

да спре хранилката за негрите....които грабиха и избиваха през 2021г.

Що давате трибуна на тоя травярс, дето унищожи златният резерв на България?!

Тая чума коя кауза защитава???

само информативно - дедоларизацията на света и изпадането на САЩ в рецесия е отдавна необратим процес. Това няма какво да се обсъжда. Интересното и това, което има смисъл да се обсъжда е, чия е тази идея и какво цели тя. САЩ отдавна искаха обезценяване на долара за да могат да си изплатят дълга от близо 40 трилиона долара за жълти стотинки и в същото време да представят новата си дигитална валута(CBDC ) Ще го опростя, за да може повечето клавиетурни войни да ме разберат: САЩ искат долара да стане буквално 0, Един ден ще се събудим и ще има обявление, че долара е под левче, но в САЩ вече има нова дигитална валута, която ще е скъпа. Така ФЕД ще прее*ат всички страни притежаващи долари. Е това, че 350 милиона американци ще останат на улицата и ще ядат червей, ФЕД не ги притеснява особено. Така че мислете... Затова БРИКС купуват като луди злато, защото следващото десетилетие ще е на дигиталната валута подплатена със злато!

Да 100% ще избегнат дефолта, това и децата го знаят! но ще избегнат ли загубата на петродолара а с тази загуба няма ли "световната валута" вече да не е световна и естествено системата на вечни кредити на гърба на същият този петродолар да се срине? Съгласен съм че ще избегнат дефолт но в дългосрочен план никак не изглеждат добре нещата. Криси до кога трябва да държим доларите? Ще ни уведомиш ли когато станат за тапети? - съмнявам се.

До Еми: "Скоро сащ ще бъдат наводнени от долари, на напускащите долара страни и ще затънат в рецесия и хипер инфлация." Ако САЩ са длъжни да приемат доларите на някого, напускащ или ненапускащ, това може да се случи! Ако нямат такива задължения, не може да се случи!

Те не са длъжни, но не ги ли приемат, им пада цената, ако ги купят ще се набалбукат и ще почнат да предлагат ама тогава пак пада цената. Нямат полезен ход и е въпрос на време. Разбира се, затова искат война, а не мир.

Ако доларът наистина се е обезценил само с 97% от отмяната на златния стандарт досега, както по-долу се твърди, това е невероятно постижение за икономиката и финансовата система на САЩ. 1. Дали за този период има валута, която да се е обезценила толкова малко? 2. Навремето пет долара бяха пара, надниците са били такива. Те са равни на днешни десет долара според твърдението. Само че и децата вече ще искат повече от десет долара за джобни пари! Това говори за повишеното благосъстояние на населението!

Долара се обезценява 4 кратно веднага след падането на златния стандарт. Ма и ти си обучаван в някоя доларова фондация като гледам.

Американците могат да стигнат до т.нар. дифолт само по собствено желание. Т.е. ако тамошните управляващи са решили, че така ще изкярят нещо (в личен план, а не като държава).

И като държава! Ако решат да си изчистят дълговете! Тогава кредиторите ще духат супата!

Ако американците обявят дефолт, ние пак печелим!

Ако наистина тая пача е казала нещо подобно, то бързайте да си продадете доларите докато е време. Тя е от кастата на онея, дето каквото пипнат - разсипват го. Горкия валутен фонд, съвсем западна откакто го яха стрина Сталина.

Кристалина Георгиева ще се окаже права!

няма, споко.

Крава

"Това е обосновано от силата на американската икономика и размера на американските капиталови пазари", каза тя. 31,4 трлн. долара дълг в началото на 2023, 26,855 трлн. долара. прогнозирано БВП за 2023 г. Това са 117% процента съотношение. В Европейския съюз, съгласно т.нар. критерии от Маастрихт, за стабилно се счита ниво на публичния дълг, когато представлява не повече от 60% от брутния вътрешен продукт (БВП). 30 страни подали заявка да встъпят в в БРИКС, — Алжир, — Аргентина, — Афганистан, — Бангладеш, — Бахрейн, — Белоруссия, — Венесуела, — Египет, — Зимбабве, — Индонезия, — Иран, — Казахстан, — Мексико, — Нигерия, — Никарагуа, — ОАЕ, — Пакистан, — Саудитска Арабия, — Сенегал, — Сирия, — Судан, — Таиланд, — Тунис, — Турция, — Уругвай. Освен Русия, Китай, Индия , Бразилия и Китай, и тези 30 няма да докачат доларчета за търговия...........

В някои от тези страни не са чували за евро или друга конвертируема валута освен цар долар!

Скоро сащ ще бъдат наводнени от долари, на напускащите долара страни и ще затънат в рецесия и хипер инфлация.

И ще доживеем края на гнилия капитализъм и световния империализъм!

късно е вече, обърнахме ги в бира и цаца

Затова изказване Путин черпи с водка и сельодка!

Тези аха да фалират и долара им продължава да поскъпва. Не е за вярване как цакат целият свят.

Свършва вече: "Предстои промяна, която не се е случвала от 100 години", това каза китайския президент Си Дзинпин на руския си колега Владимир Путин преди да отпътува след официалната си визита в Москва. "Ние заедно ще направим тази промяна", предаде преводачът на китайския лидер на руския президент. Тези думи вероятно сериозно ще разтревожат Запада. "Пази се, скъпи приятелю", добави Дзинпин, стискайки ръката на Владимир Путин

Такива думи не могат да разтревожат никой от Запада! Светът върви напред!

Ти хамериканска подлого, на теб ли да ти имам доверие….. много скоро доларчето няма да има значение

Ние добре че се отървахме от доларите, като купихме Ефките! По-нататък ще купуваме от американците с евро!

ТАЯ МИ СЕ СТРУВА ,,,,,,,,,,ЧЕЕЕЕЕЕ.ЕЕЕЕЕ.ЕЕЕЕ.ЕЕ.Е. ПРАВИ НЯКАКВИ МАГИИ С РЪЦЕ??? ПЛАШИ МЕ...

стрината не може зимника да си изчисти и една баница да извърти, тръгнала долара да оправя... Пуашим се от такива лели!

На тая бидоня ѝ е ударил един език в Хирошима тая взе, че откачи! По беумния поглед ще ги познаете...

Тя е от клон на ротшийлд, който изсъхна, затова искаха да я сменят и направиха медийна кампания, че е давала заеми на Китай, но се разбраха и сега тя ближе задните части на бай Дън, по заповед на ротшийлдовете.

От отпадането на златното покритие преди петдесет години, доларът се е обезценил с 97%. Много скоро няма да струва нищо. Ни вие си дръжте доларите. Тя Кристалинка-Калинка ги разбира тези работи и дава мъдри съвети...

Последните две години са напечатани над 80% от всички долари в историята.

Крали, аз не само ги държа доларите, аз купувам долари! Ама не по идеологически причини, а по финансови!

И аз купувам. По спекулативни причини.

Ми що не каза по-рано ....

Защото българите щеше да разпродадат своите долари на по висок курс, а сега ще лапат мухите. Ако изчакат още малко, ще се хванат хептен за палците.

Тая е много гнусна жена, отврат ми е. На Бойко хората са все такива гущероподобни рептили.

щом и сталинка адвокатства за зелената тоалетна хартия, значи положението е безнадеждно...

УМРИ ВЕЩИЦЕ ПРОДАЖНА !

Щом американците опряха до "кристалната топка" - Кристалинка, работата не е добре.

За дъртите бой ,за по младите бой + ебън...

еврейската гнусна ,алчна вещица

Дебела тояга трябва за това бабише...Хаха ..и за цялата престъпна фракция ..МВФ+ СБ...

Колко да е уверена? Да не би тя да им плати трилионите борчове към кредиторите?

Всяко бебе в сащ се разжда с дълг от над 100 000 долара към света, който постоянно се увеличава.