Кристалина Георгиева ще посети Китай в края на март

Българката ще бъде основният оратор на форума за развитие в Пекин

Обратно в новината

Коментари - Кристалина Георгиева ще посети Китай в края на март | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сталинка (Кр. Георгиева) ще ходи да се моли да бъде опростен голяма част от огромния дълг на Сащ към Китай.

Там ще и подадат жълтия пакет, с усмивка!

Са много гостоприемни...

На кой му пука

Ще стане ли Китай най-големият износител на насекоми? Ми да щото към 2050, когато глоаблното затопляне се развихри, Европа ще стане най-големият вносител.

Ще моли китайците да не не си изтеглят парите от УСА, че нещо си ба маата напоследък

Само не яж прилепи!

Ха ха амзна комунистическа издънка сменила цвета и кожатата си

Ама разбира се!! - те са нейни хора! Ще иде да си прибере комисионата - нали заради тях се забърка в корупционен скандал!!

Китай да не се освобождава от ДЦК на Хамериканос защото МВФ се разпада и следва пьтя на доминото. След което зелените хартийки няма да струват толкоз,колкото хартията на която са отпечатани.

Учудвам се, как Китай ще приемат такива измамници!!!

samo tam o]e ne se e nasrala babierata

Ще ни продадат на Китайците, само и само да спасят Израел, САЩ впрегна Европа към унищожение, Украйна в война с Русия само и само да се следват разни схващания за религизните разбирания на Израел и на разни земи, но ни въвлякоха в толкова сложна въртележка, че ще християнския свят ще бъде завинаги отслабен и ще дойде ерата на Азиятцитците и за да спасят Израел на Китай ще бъде предложена няква форма на сделка, и няма да им пука нито за САЩ, нито за Русия, нито пък за Европа

Концепцията е правилна, но дори гугълтранслейд превежда по- ясно

Започват да обгрижват китайчетата, нещо!?

щоти китайците удариха гръб на Иран, не като руснаците да им ходят по акъла, преди години руснаците използваха влиянието си за да се сключи ядрената сделка и да се спре ядрената програма в Иран и си мсилеха че така ще има мир, а Китай действа обратно използва влиянието си за съюз на мюсюлманите което създава опаснот за Израел, а ако Израел е в опасност всички почват да клякат и да се съобразяват и зарязват и САЩ, никога не им е пукало за САЩ или за Европа или за зпада, камо ли пък за населението им.... уж войнат с Русия е заради САЩ, но други са шефовете. само гелдай как всики ще лазят

Там с леб и сол те чакат, да знаеш.

Не бе ще дегустира месо от лемурови кучета на некой мокър пазар мазната стрина.