Коментари - Кристалина Георгиева: Омикрон може да доведе до забавяне на темпото на възстановяване на световната икономика | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази от снимката е точно като Омнкрона. Заразява с присъствието си. Не трябва ли всеки вирус да си има представително лице? Предлагам дргарката за представителни лице на последно открития вирус.

да се разсее мъглата около скандала, пък тогаз отваряй джуки. Както ни пращат от братска Африка разни менте-съобщения в пощата - "Проверката не е завършена". И още - "Искаш за приятел? Имаш едно!"

Много удобни вируси се появиха. С тях оправдават всичките финансови и икономически кризи

А бе от самата Южна Африка казват - министър на здравеопазването, лидерката на лекарския им съюз, че новият щам не е по-опасен от досегашните, че не предизвиква усложнения, че протича с познати симптоми, той още не е дошъл, дет се вика, в Европа, още не се е развил, обаче Кристалинка вече знае, че ще "забави темпото на възстановяване на икономиката". Е, вярно казва "може", т.е. може и да не може... Но да се изока от височината на поста си. Ей, на луди и гламави ни правят...

Ама нали бил слаба ракия, не хваща!? :))) Що да довежда до забавяне на икономиката? Делтата по-добре ли е? Ако трябва да ги сменяме?

Тоя дърт, изкуфял кожляк дето гони 70, няма място в МВФ, файда никаква, само клишета. Да се пенсионира, да освобождава път на младите.

Другата лъжа на коята се вярва и хората се подготвят усилено за възтановената икономика.Боц-боц-боц.

А пък в Беларусь Батька сложи таван на цените на всичко, В БГ-то Батька няма, няма и държава. Има 5 000 000 робове, може да са и малко отгоре. Тъй че цените могат да си скачат на воля.

А може и да не доведе, стига да кажете че няма да доведе. Смешници