Коментари - Кристалина Георгиева: Омикрон може да доведе до забавяне на темпото на възстановяване на световната икономика | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А може и да не доведе, стига да кажете че няма да доведе. Смешници

А пък в Беларусь Батька сложи таван на цените на всичко, В БГ-то Батька няма, няма и държава. Има 5 000 000 робове, може да са и малко отгоре. Тъй че цените могат да си скачат на воля.

Другата лъжа на коята се вярва и хората се подготвят усилено за възтановената икономика.Боц-боц-боц.

Тоя дърт, изкуфял кожляк дето гони 70, няма място в МВФ, файда никаква, само клишета. Да се пенсионира, да освобождава път на младите.

Ама нали бил слаба ракия, не хваща!? :))) Що да довежда до забавяне на икономиката? Делтата по-добре ли е? Ако трябва да ги сменяме?

А бе от самата Южна Африка казват - министър на здравеопазването, лидерката на лекарския им съюз, че новият щам не е по-опасен от досегашните, че не предизвиква усложнения, че протича с познати симптоми, той още не е дошъл, дет се вика, в Европа, още не се е развил, обаче Кристалинка вече знае, че ще "забави темпото на възстановяване на икономиката". Е, вярно казва "може", т.е. може и да не може... Но да се изока от височината на поста си. Ей, на луди и гламави ни правят...

Много удобни вируси се появиха. С тях оправдават всичките финансови и икономически кризи

да се разсее мъглата около скандала, пък тогаз отваряй джуки. Както ни пращат от братска Африка разни менте-съобщения в пощата - "Проверката не е завършена". И още - "Искаш за приятел? Имаш едно!"

Тази от снимката е точно като Омнкрона. Заразява с присъствието си. Не трябва ли всеки вирус да си има представително лице? Предлагам дргарката за представителни лице на последно открития вирус.