КРИБ за "водевилното напускане" на фирмите на Бобокови: Ще продължим да гоним търговците от храма

Конфедерацията гарантира, че няма да допуска търговия с влияние от нейно име, злоупотреби с монополни цени на електрическа енергия, монопол над складовете за горива

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Домусите са ми любими, чисти и неопетнени като момина сълза.

само като им види човек логото написано на английски KRIB и му става ясно, че тази организация е от много прости хора. Какво значи KRIB на наглийски някой може ли да ми каже?

Рече,жената на Бобоков и Радев ме сготвиха,шапка им свалям.Та за това монасите от КРИПТатата се активизираха.Кирчо зор ще види кога Бог реши да го си вземе,душата му ще излиза по не стандартен начин-през ГЪЗА да му напомни за мръсните ине почттени дела дето е вършил.

А, гелосаната вагина на Свинята протече. доста силна миризма изпуска.

Друсания Гел на републиката, какво са е разпенил, предозирал е нали?. а га мама му даваше държавна пудра захар, стоеше си кротко , нали тъй?

КРИБ е търговска марка на КАРТЕЛ! (лицеприятно име за пред простолюдието) КРИБ - Конфедерацията на Работодателите и Индустриалците в България КАРТЕЛ - сдружения на фирми и лица от един бранш, с цел манипулиране на пазара (едно от най-кратките и точни определения) НЯКОЙ ДА НАМИРА РАЗЛИКА В СМИСЪЛА НА ДВАТА ТЕРМИНА? Подобен Пример: „Идиот“, „Дебил“ или „Кретен“ – звучи грубо. Някоя префинена душица ще го нарече дори нецензурно. „Индивид с наследствена или придобита интелектуална констипация“ Или „Индивид в неравностойно интелектуално отношение“ – звучат къде, къде по възпитано и лицеприятно, НО СМИСЪЛА Е ЕДИН И СЪЩ!

Всичката ни работа такава, домузите си провъзгласиха кочината в храм от която ако някой побегне го обявяват за изгонен.

Корабът на Ясно#Кой - Потъва. Факт ! - та ДъСъ НЕ напиня Ясно#Кой - Има Вода да се Удавят АбсолютноВсичките Вси”наште”.

са на Черепухин слугите и на Рундьо Президентски менторите. Да сте чули Рундьо да каже една лоша дума за Черепа?

Голям смях! Най-големите крадци се събрали в сдружение и гонели "търговците от храма"! А бе, парвенюта, какъв храм, какви пет лева ?!?

комунягите се самоизяждат... ОЧАКВАНО, но все пак ЕБАСИ КЕФАААА!!!

Тъпанар!

Важното е, че председател на организацията е Домусчиев. Той пък даваше безплатно да живее в негов комплекс Горанов. Пък му опростиха едни над 50 милиона лева. И за стадиончето на Лудогорец, за трибуна Моци, държавата и общината дадоха едни 5 милиона лева. Хвалеше се Домусчиев, как Бойко пристигнал с хеликоптер. А на единият Бобоков, кум на трите му деца бил Каракачанов. Аз бих забранил всички сдружения на производители и услуги. Дефиницията за картел е, сдружения на фирми и лица от един бранш, с цел манипулиране на пазара. Интересно с каква друга цел може да се събират?

съдят държавата в лицето на нейните бухалки, адвокатите са на световно ниво, ще станат известни доста неща от "кухнята" на власта и тези дето ядат по много "кюфтета".

Обичайте си ги Бобокови,но после не плачете,след като се разболеят децата ви .Тези безсрамници напълниха България с боклуци ги закопават където им дойде,но вие ги защитавайте,а заедно с тях и дружката им Радев,на когото също се отплащат

А Пеевски, в коя асоциация членува ?

ДПС -> Демократи за Плурализъм и Свобода.

Дилян Пеевски Славчев, с инициали ДПС. Е Славчев му е бащиното.

КРАДЕЦ-Конфедерация на Разбойниците Апаши Данъчни Електорални Цигани

Е от една страна чакали до последна инстанция от друга са изредили всякакви обвинения от жълтата преса. Несериозно.

КРИБ за "водевилното напускане" на фирмите на Бобокови: Ще гоним търговците от храма КРИБ -> Конфедерация на работодателите и индустриалцие в България. Търговците щели да гонят търговците от храма? От кой храм бе?! От храма на нелегалните амфети на гела ли?!.ха.ха.ха..

Кога ЕС и ЕК ще се произнесе за Фалшивите Лекарства , които се Произвеждат и Продават в БГ Аптеките ?

А я кажете като сте казали “А” дали и Валентин Златев го изключихте , че от 10-на години ЕДИН лев данък не е платил на ДЪРЖАВАТА ( Лук Ойл България!!!) А открива пореден N-ти поред ЛУКСОЗЕН ЛИЧНО НЕГОВ хотел на пъпа на София ?

това е една добра новина. Няма място за хора тровещи нашата природа в КРИБ

всички булгаристански безнесмени да се гръмнат самостоятелно

Какъв храм сте вие, смешници?

Как какъв: храм на скъпия и некачествен боклук!

Бобокови имат да отговорят на един много прост въпрос.Къде са отровните отпадъци от производството на акомулатори.Зашото,до сега,според тях нито са ги заравяли,нито изнасяли,нито съхранявали.Къде са..

Ще ти отговорят когато видят, че си минал във втори клас.

подвиквания в стил "дръжте крадеца" , театрално-водевилното напускане, обичайната група сайтове с едни и същи опорки Това е официална позиция? Интересно каква е неофициалната?

Ибрикчии долни! С тия хора и капитализма ще потурчим.

За кой храм става въпрос? Някой отново се самозабравя.

Желателно е да се припомня, че Кирчо Домусчиев започа кариерата си като бяла якичка на ВИС. Организираше контрабандата на цигари през Илиенци под ръководството на изчезналия Мето. Харесват се с борисов защото единия прислугваше на ВИС, а другия на СИК.

Много са ти тъпи опорките селски доносник,пробвай нещо което по може да мине ама сте тъпи и не може да съчините нищо смислено

КРИБ заедно с Домусчиев се е превърнала в слуга на Борисов и Пеевски.

онова нещо от банкя вече и храм си имало...

КРИБ за "водевилното напускане" на фирмите на Бобокови: Ще продължим да гоним търговците от храма - храма на ибрикчиите !!!

Думата ОПОРКИ е част от тоталната ГЕРБ чалга! За КРИБ няма какво да говорим- пияндета, наркоманизирани, крадливи, курветини и в този ред на мисли..... Жалка работа е, че и капиталистите ни са едни.....

За опорките питай другарката от крушовица а за братоците хората от Русе има много какво да ти кажат но вие сте глухи и тъпи и само партийния слушате

Точно прокурор да те учи на морал в България ДНЕС?!?!?! Я се скрийте , каскети насрани!

Домуса говори за монопол ... Хаха-хаха хаха

приятелският кръг на Борисов.

Асоциация на крадците в България. :), По какво се познава кой крал последните 30г, по парите разбира се. Мани там какви костюмчета са си сложили и какви сладки приказки приказват.

Прочета ли "опорки" или "тролове" и вече ми е ясно, че няма нищо истинно в статията/коментара

Без да подсвирквам, без да подвиквам, без да се опитвам да соча с пръст погопомазаните от този храм ще напиша едни въпроси, които възникнаха в мен. Имаше един така наречен " План Юнкер", това добре, но никой от небогопомазаните не разбра смисъла на този план и с какво участва в него България или по-скоро българския данъкоплатец. Порових се упорито и какво се оказа - в така широко афиширания план Юнкер правителството на Бойко Борисов се е съгласило да участва със сумата от 100 милиона евро. Няколко години по-късно в медйите тихомълком се прокрадна новинката, че по " Плана Юнкер" в България ще се финансира строителството на нови производствени мощности, както и финансиране на научноизследователската, развойна и иновационна дейност на Биовет Пещера за сумата от 212 милиона евро. Никак не е трудно да се провери кой е собственик на Биовет Така че какво се получава - Борисов подари на Домусчиеви едно подаръче за почти 500 милиона лева от парите на народа, а пък сега вече ще четем статийки за водевилни напускания и други словоизлияния, от които се прокрадва просташкия начин на изразяване много наподобяващ стила на говорене на Киро Домусчиев.

КРИБ било храм!!! Тези верно много насериозно са се взели.

Председателят на КРИБ не дължеше ли на хазната 54 млн. за БМФ или това беше Пунта Мара ? Хлава на сериозните бизнесмени - хахаха

Бобока да каже как се прави рафинерия на голо поле? От един цех да започнеш, трябват поне десетина милиона евро. Откъде са ги имали? Ипотекирали са панелката в Дружбите ? Или жигулата? Няма банка или инвестиционен фонд да даде толкова пари без поне 80-90% гаранция като ипотека. Луканов? Куфарчета? Или да?

Как от къде ги имат от Балканчето на майката на гелосания напудрен нос и свинята майка на бадделян/змея.

С труд и предприемчивост, гласи изтърканата опорка. Гарантирам ви, че има и 100 пъти по умни и предприемчиви, но просто татко Бобок не е бил партиен велможа и не му е помогнал другарят Луканов.

Киро гела, пеееерас, пееерас

Е па оно не ми е било КРИБ, баш ми е било ДОМУС. Или още ГЕЛОСАН ДОМУС.

За съжаление си БЪЛГАРСКИ ПИДИРИС и такива като теб сте мършата в СТРАНАТА НИ-ПОНЯЛ??

Така е!! Само "най-честните" и "почтенни" бизнесмени на България са в КРИБ. Браво Кирчо, че се грижиш за интересите им но не забравяй да плащаш редовно на Бочко, че да не се озовеш и ти в някое занданче докато Гешо ти "оформя" обвинението!!

Като " пълен съпорт" от държавата има ли?

Простичко е .. Ако има обвинени се отстраняват временно до крайната присъда.

Домуса, верен на Тулупа и Каскета, говори против монополите, а те с Шиши умират да правят монополи. Човек не може един интересен мач да гледа, без мафиота да му прибере такса за това. СИК и ВИС можеха само да си мечтаят навремето да дерат балъците по такъв елементарен начин!

Вярно, Гела е пример за морал и чистота на бизнеса. Аферим!

След като имаме Нов Прокурор и Ново Правителство , ще има и Осъдени Хора от КРИБ , тази Мафиотска Организация ще се Закрие . КРИБ е Сивия Сектор в България - Нито един Сериозен Работодател в България не членува там . КРИБ са Мафия - Бизнес в Симбиоза с Партииците .