Кошмарен старт на сезона на Северното Черноморие

Хотелите, престрашили се да отворят за Великден, масово са на загуба

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да фалират и да закриват, гнусари алчни и мизерни.

Природните условия на Българското Черноморие са едни от най- добрите- сравнено с другите европейски плажове, слънцето изгрява най-рано и залязва най- късно! Също така плажната ивица е много добра! Ако при тези условия туризма е на загуба, значи проблема е в тези които управляват този бизнес!

Слушай сега брат много си луд, чети !!! Италия - Сицилия повече дни слънчево греене от българия. пясъчни плажове. Само Римини има по дълга плажна ивица от Албена и кранево и по-чиста. Португалия и в частност южната и част непбятни плаживе и повече слънчево греене от България + уникален пясък и обслужване. Шезлонг 5 - 10 евро което е и консумация, кафе 1 евро на плажа, бира 1,50 -2 евро на плажа. Испания + островите им много добри + уникални лажове, обслужване чудо + на континента бира на плажа по 1,40 евро на места. Вода 0,5 л - 0,39 евро, 1,5 - 2л 0,65 евро. Гърция, уникална храна и обслужване + добри плажове. Южна Франция, чудни плажове- цена доста над средната за Европа. Събуди се от съня за най великите плажове и че само в България прваят ракия и сирене.

Аз ти говоря за природни дадености които не зависят от политически, социални или национални моментни състояния а ти си изписал толкова изречения за нещо което съм го казал в едно изречение: “Ако при тези условия туризма е на загуба, значи проблема е в тези които управляват този бизнес!” Като природна даденост, ивицата с която БГ разполага на Черноморието не е по- лоша от другите такива в Европа, пак ти пояснявам, инфраструктурата и обслужването съм го посочил в едно изречение!

Несъмнено природата в България е по-хубава от Гърция, там са си камънаци, а тук си е зелено. Гръцкото море е по-чисто и несъмнено по-добро от Черно море, но пък на север около Бяла например - Карадере, Иракли, са си добри плажове, на ЮГ също има добри места. Както вече споделихте въпросът с обслужването и отношението е важен, в Обзор си оставяш колата за 10 минути и после не си я намираш, дигнали са я, рекет и лъжи на всеки метър. Искам да кажа, че мутропитеците населяващи територията направо таковат мамата на туризма и в частност желанието на Българите да си похарчат парите в родината. Има много да се желае, а иначе по-красива страна от България няма!

А стига бе ! 100 000 мамалиги ни лазят всяка година, а и сега дори дошли цели 10 000 ! Откъде се взимат такива бе, то чума трябва да избухне за да ги спре !

Много тегаво да разчитат на български туристи, с тия цени над европейските при качество под африканското, хахаха

Та кой има хотел там освен мутри, дърти комунисти и измамници

и това е една от мнгото причини да няма хора по морето. А по принцип сезонът ще бъде слаб, защото чартърите са малко, а от Русия - хич

Като няма туристи от чужбина, обърнете се към гости от България! Все е нещо, но с тези цени, които поддържате , едва ли ще дойдат българи. Колко са такива , които могат да платят цени, които са за ситуация, че кандидатстват по 10 души за едно легло. С този сезон няма да забогатеете!

Стига ривахте.... все нямате достатъчно гости.... ми затворете тогава.... само цировете правите ....

Дай боже повече такива хубави новини !

Стига сте драскали глупости. И миналата година пишехте същото,ама Август нямаше къде да си хвърлиш кърпата На плажа

МИИ НИЕ ИСКАМЕ ЦЯЛА ГОДИНА ДА Е АВГУСТ, А АКО МОЖЕ И 13-МЕСЕЦ ДА СЕ ИЗМИСЛИ ЕХАААА

Имах удоволствието преди 25 години да работя за цитирания филчо Ставрев. На обяд ни хранеха с пържени филийки. Нещо повече за мащабността на мисленето на този деятел?

И МОРЕТО НИ СЪСИПАХТЕ !! ДАНЪЦИ НЕ ПЛАЩАТЕ... ПОМОЩИ ЛАПАХТЕ ..

Нека свикват - скоро и мишки няма да има да играят по хотелите им! Много бих се радвал 90% да фалират - алчни, нагли, безпардонни -това са хотелиерите по бетономприето!

Правилно. Лесно ще актуализираме бюджета. До 100 милиарда евро, колко заеми имаме да теглим още!

След като всички които гепиха пари ги вкараха в хотелския бизнес, че само от това “разбират”. Ако бяха инвестирали във фабрики и цехове по страната нямаше нито да се обезлюди страната, нито сега те да страдат. Примери много Корея, Тайван и прочие. Това е с две думи бутайте 2/3 от безумните бетонни сгради и евентуално за другите ще има туристи.

Фабрики, а? Колко смешно. Кой ще ти даде да отвориш хабрика и да конкурираш нашите нови кръвни братя? иван костов вдигна от масата за преговори, преди подпис, делегацията , която беше договорила серия от 12 25 хиляди тонни кораба с Германия., щото не му давали 10 процента. Мой познат имаше фабрика за кожени изделия. Съсипа го китайското карго.

Никак не е лошо, така наречените хотелиери да свикват с реалностите .Когато гребеха парите с багери ,когато купуваха на плеймейтки ,моделки ,миски ,чалгарки мерсецеси, БМВ-та , апартаменти ,когато не плащаха данъци, когато съсипваха българското черноморие,тогава пееха мантрата "По-малко държава, по-малко-регулация,неолибералният пазар ще урегулира бизнеса.""Сега плач в обратна посока,държавата да даде пари ,да помага. Да, ама има хора, които не стъпват на българското черноморие от десетки години, а с техните пари ще се спасява това уродливо безумно-алчно ,престъпно, хотелиерство ,което съсипа за десетилетия напред природата.Имаше занимателни момени как на почиващ на плажа са необходими 2м2.Горяха от желание да застроят ниви,ливади,хълмове и хълмчета до линията Добрич-Карнобат-Елхово.Горяха от желание да бетонират едва ли не и морското дъно ,е , поне в континенталният шелф и да строят хотели като наколни жилища , а морската вода придоби екзотичен кафяв цвят с характерна миризма. Това ,което виждат в момента са все още само цветовете ,а плодовете тепърва ще ги берат

Русофобите са си турци, които изучихме и образовахме. Всичко, което правят и да върнат България в турските предели, както е предложил изверга стамболов. Има план за създаване на ислямска дъга, която да свърже Турция с Албания. Македония почти е паднала, Косово, а от нас се иска Родопи и Пиринско.

Ей, лайно, ти на колко години си? Робство след робството, с малък промеждутък. Съсипаха ни и нацията, и държавата тия червени мундири.

Когато бяхме със СССР, не целувахме задници, а Тодор Велики целуваше в уста и хоп, станахме износители на петрол! Освен 6 те атомни реактора. Шест! Освен другите придобивки. Бяхме галениците. Руснаците живееха по лошо от нас, за да ни хранят. Плащахме и репарации от Ньой и ВСВ. Спасиха ни 40 000 квадратни километра от претенциите на Чърчил и Гърция . Но, че сте некадърни, никой не ви е виновен. Нямате един на високо ниво в света. Само комунисти. Чета колко си беден, стиснат и крив, и ми е ясно.

Къде по света си длъжен да си купуваш сянка на плажа на цената на нощувка в малък хотел, мама ви деба мутренска, небръсната,стригана, тъпа, грозна?? Къде по света доктор, или инженер не може да докара с труда си стандарта на второразрядна тъпа, стригана мутра, мама ви деба мутренска ? Айде сега, свиквайте на нормален живот. Около 7-800 000 Софиянци се изнесоха в Гърция с по 1000 лева минимум на човек-това прави 800 000 000 за комшиите, а на вас мама ви деба мутренска, тъпа, нестригана по 800 000 000 циреи да ви покарат на алчните задници

А къде по света плажовете са на концесия?

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

"Притеснени сме за сезона. Положението е тежко и не можем да издържим втори сезон без руски, германски и британски туристи, които са сред най-важните гости за големите курорти", коментира Евелина Пулева. Ми така, така, продължавайте да разказвате как българите не сме ви важни, а после се надявайте да ви дойдем на бетоно-мутро-лайноморието.

Кошмарниястарт беше планиран чрез дупедавското влошаване на отношенията с Русия.Сега бойковите башибозуци ще крещят в края на сезона: Ето видяхте ли - без нас всичко в туризма се проваля!

Няма причина да сме в добри отношения с руската администрация. Влошаването на дипломатическите отновения е по тяхна вина. И по тяхна вина ще се усложни процесът по издаване на визи.

Какво по тяхна вина? Какво ти направиха конкретно, ама с доказателства? Явно не си добре с мозъка, извинявам се!

@2021-05-05 06:57:56 6 (нерегистриран) Шпионските им тъпотии и намаляването на персонала в мисиите.

Ха ха ха ха! Знаех си, че друго няма какво да кажеш, а за недоказани неща, ще говориш. Поне някой осъден има ли, че да цвилиш, или хайкли лайкли? Смяях, смях!

дежурния бунак,скрий се.

СЕГА БСП МИЛИАРДЕРИТЕ С ХОТЕЛИ ПО МОРЕТО КВО ШЕ ПРАВЯТ

КВО СЕГА ШЕ ПРАВЯТ БСП МИЛИАРДЕРИТЕ С ХОТЕЛИ ПО МОРЕТО....АУУУ, ШЕ ГО ЗАКЪСАТ

За звездите на хотела и храната не ми пука, защото аз ходя заради природа, климат, слънце и въздух. Но за отношението на персонал и собсвеници мутрета съм 100% съгласен с колегите по долу.

Виж, за второто изобщо не съм съгласен. Ако се налага да ям помии, ебал съм ти и природата и въздуха. Иначе и аз не съм претенциозен, трябват ми само чисти чаршафи, добра кухня и хубав, непренаселен плаж. В БГ последните две нещо не ми се получават.

Добре де, какво общо имаш със собственика и персонала? Къде отсядаш, че даже и със собственика се сращаш? Персонала те настанява на рецепцията и повече нямаш грижи да се срещаш. Чудя се!

Единственото добро нещо, та и полезно, на този вирус е това че успя да ускори едни процеси, които се влачат 30 години. Лъснаха образованието, здравеопазването и туризма. И трите се грамадни язви, които скоро нямат изчистване. Не може само да се мрънка, трябва работа и интелект за решаването на тези проблеми. Лошото е че не само няма експерти, но и тези в управлението са не калинки.... те са такива твари, които хем са некадърни, хем злобни! Колкото по-прост е един човек, толкова повече драпа и твори мизерии. В това число попадат немалко учители, лекари и хотелиери. Резултата е виден! И пак добре, че е някакъв вирус със смъртност 0.05%. Я да беше някой мор от сорта на Ебола... тогава да видите какво щеше да настане!

За докторите благодари на другаря иван костов, че ги направи търговци. За образованието с тези делегирани бюджети, не могат един ученик да изгонят. Ако пишеш двойка, трябва да правиш срещи с родители, да викаш колеги за свидетели, да изнасяш открит урок пред родители и комисия. Не съм учител, ама познавам учители. За калинките , това е демокрация. Трябва да ухажваш всеки член на партията и гласоподавател.

Важен е резултата. Другото са алабалистики.

Значи светиня му /нарочно е с малка букава/ Борисов и карикатурите в правителството му с малоумната си политика спрямо Ковид-19 не само доведоха България до челното второ място по смъртност в света, но и осигуриха колапс за тутизма.

"За втора поредна година може би няма да имаме руснаци, заради списъците на вражески държави и подобен тип мероприятия, които никак не помагат на туризма ни", заяви Илин Димитров, председател на Варненската туристическа камара." Този Илин Димитров защо не отиде да обсъди темата с хората в Грузия, Украйна, Армения, Молдова?! Да му обяснят колко бъркаме напоследък в отношенията си с кремълския император Путя?! Ако оставим да решават такива като този "великан", може радостно и с умиление да гледаме как идват и с танковете си само и само да са пълни хотелите ни. То бива извратено мислене, ама чак пък толкова...

Е, и? Сега руснаците няма да изхарчат малко долари от тези, които им плащаме за гориво. Ти си защитавай Грузия, която уби руски миротворци в 5 сутринта. Или Украйна, която се скъсва да запази преноса на газ през територията си!

Ти простак ли си или си такъв от рождение ?

Мамин акан! Сам ли измисли това или го преписа отнякъде?! Я бягай при мама да ти смени памперсите: сигурно си се наакал от толкова напъни!

За тази година сме запазили хотел в БГ, цената е сравнима с Гърция за звездите и претенциите. Да видим, ако е поредната пародия, ще е за последно...

Наскоро бях в хотел Тифани в Танзания... Много добро място и обслужване на добра цена.

била си.....да ти не казвам къде

Факта че драскотиш от 2 часа с куп правописни грешки, та дори и в Heart Brеak Hotel да отидеш няма да имаш прогрес в горният багаж.

Нали имаш на долния......

Биляна- дълбоката, сигурно имаш много приятели, (вече) в Танзания

Оптимист...

България е най хубавото място за ваканция. Българин от чужбина!

Всякаква друга, но не и на морето.

Изгонихте руснаците, сега ще чакате американците да дойдат! Ха ха ха ха

Изгонихме руснаците?! Ами а да вървим да им лижем задниците на Путя и кремълските му тапири, та да ги умилостовим и да разрешат на руснаците да идват пак в България! Давай: иди, лижи, цалувай... изобщо: дай пример как трябва да се държи един лайнар в такава ситуация.

Да, ще лижеш ако трябва. Ръка ше целуваш! Краката му ще измиеш и ще изпиеш водата. Ердоган близа и лиза задника на Путин, като спря туристите и "намериха" нещо по турските домати. Ти по голям ли си от Ердоган? Да ти имам самочувствието! Ама ти си много горд. Искаш да лижеш само американски задници! Като си беден нямаш избор!

хи,хи-роб си бил и роб ще си останеш. само да питам, знаеш ли кой е Левски?

До ХА ХА ХА: Чудесно се доказваш като лайнар - точно това очаквах да предложиш. За какво гордост, за какви пет лева, за какви интереси говориш: не виждаш ли накъде води Русия Путиниския Кремъл и какви вреди ни носи неговата политика, какви рискове крие за нас и за целия регион? А ходи му лижи задника, па и нещо друго, щом си мераклия, но не ни занимавай с глупостта си.

Ами роби сме , така си е! Такава ни е религията - робска. Подай си другата буза, дай си ризата , преклонена главица остра сабя не я сече. Вековно възпитание. Капитан Петко не е бил роб,, ама му разказаха играта. А Левски е един криминал, осъден за убийство!

Ходете още малко в Гърция и Турция, че скоро няма да можете, да си купувате евро. Дългът е станал 32 милиарда. Всичко е свързано . Като няма приходи от туризъм, фалират хотели, търговци на храни, превозвачи, летища, авиокомпании. Всичко по реда си!

Ами, там не те гледат вкиснато, защото си българин.

А замислял ли се се защо те гледат така?

@2021-05-05 05:34:12 Мдаа (нерегистриран) Защото мразят софиянци? Защото парите са ми левчета? Или може би защото не искам да платя 20 кинта за салата в кръчма?

Браво! Значи си скръндза и стиснат! Чиип! И си купуваш домати и краставици от пазара. Е, така правиш и в Гърция предполагам. От опит знам, че има клиенти и клиенти. Едни са с голямо самочувствие и претенции. Те самите не уважават чуждия труд. Уважението трябва да е взаимно! Като ходя на почивка, никога не мисля да ми излезе евтино. Башиша си е бакшиш, и винаги ме посрещат с широка усмивка. Радват се да ме видят, а и ние сме любезни и уважителни.

Браво на теб. Явно парите не те притесняват. Богат човек ще да си, щом си готов да плащаш за кофти обслужване, че и бакшиши да даваш за кисели физиономии. Предпочитам в Гърция да се навечеряме двама за 50-60 кинта, на брега на морето. Там с кеф си оставям и бакшиша.

Да, въобще не гледам парите, когато съм на почивка. Почивката е почивка, за да харча! И да, имах случаи на кисели физиономии. Все пак оставих добър бакшиш и да видиш следващите пъти как хвърчат на моята маса, ще си счупят краката. Любезни и усмихнати! Въобще не им пукаше, че сме българи. Казах ти, че имам опит.

Слизаме от самолета,минаваме паспортна проверка излизаме навън и ни посрещат едни мрачни начумерени озлобени изкривени физиономии все едно ни мислят лошото,смачкани хора от живота,очите им шарещи по дрехите и джобовете ни,оглеждайки куфарите,завист,излъчващи някакви отрицателни емоции,неизбръснати,неизгладими,раздърпани,чешещи се несвенливо по оная работа мъже,плюещи по земята.И неприятности на всяка крачка.Аааааа не благодаря.

Описваш летище София, нали? 100% вярно. Лигави субекти, облечени във фалшиви арманита и версачета. Иначе с претенции до небето.

Мечтая за деня когато ще почнат да събарят бетоновите казарми по черноморието -продукт на необуздана алчност, съсипали прекрасната българска природа. А туризма като индустрия е от най замърсяващите.

А га ядохте кифтета не ривахте, а? Мама ви алчна, лигава, тарикатска! Опашката за Гърция до Бургас да стигне, пак ше се наредя! Да мрат мутраците по лайноморието. Даивъ вашта мама, даивъ

Ами първо- не разрешихте(от злоба) официално да има сливане на празничните дни и половината хора трябва да са на работа.И второ-Като бутнете половината хотели в Слънчев Бряг,махнете проститутките,казината дилърите на дрога и мутрите, направите паркове,градинки с лампи и катерушки за децата както беше едно време през Соца, като има сигурност и семействата могат да се разхождат дори през ноща без никакъв проблем, като престанете да бичите по хиляда децибела музика на плажа която кънти чак до Несебър,като въведете някакви общ архитектурен план,а не всичко като боза едно връз друго и няма ни улици ни места за паркиране и половината сгради са с турски вместо български вид, когато направите поне 5 многоетажни безплатни паркинга на удобни и сигурни места за почиващите за повече от 2 дни-обадете се. Дотогава нали сме много близки "партньори" с Кралицата,Меркел,Макрон, Камала Харис и Натаняху- те да ви пращат туристи!

Мич! Имаш сто плюса от мен!

В България не се ходи на почивка а за да се видят роднините,по медицински въпроси и административни задачи.Бойко,Слави, Васил или Нинова значение няма оправия няма да има никога.Три пъти бяхме на почивка в България и беше всичко друго но не и почивка.Напротив само се натоварихме.Затова на почивка в Испания, Гърция, Турция.

Хайде стига с тази Гърция, да не дават процент гърците, че толкова ги рекламирате? Света не се свежда само до България и Гърция...

Е, кенефи може да миеш и в Тенерифе!

По-добре е да ги миеш в Тенерифе, отколкото в Гърция. Ама в случая ставаше въпрос уж за почивка, а не за работа. Но пък тук в Дирника "миенето на кенефи и чинии" ви е любима тема...

Истната е че българина си се качва на колата и отива в Гърция! А бай Ганьо чака с фишчетата да взема пари за шезлонги и чадъри по Черноморието!

Кажи на твоите ЛАЙНОМЕТНИ ЛАЙНОХВЪРГАЧКИ ЦАПАЩИ че са най големите дрислювци и смотаняци и че са достатъчно големи глупаци за книгата на гинес.

Да умират! В Гърция си е супер! Безплатни чадъри и шезлонги, хубаво домашно ципуро, рибка, агнешко супер! Тия дерибей по Черноморието да мрат и да се научат как се прави туризъм!

Всичкото ни е такова в България затова с жена ми ходим само в Гърция.На Черно море не сме ходили от пет години.Живеем във Франция но през отпуската сме на море в Гърция.Просто много нерви се трошат в България,нерви за нищо.Докато влезем в България и проблемите започват буквално след граничната проверка,просто веднага

Българина не е създаден за туризъм! Виж хакери, инженери, финансисти имаме. Но за туризъм се иска трудолюбие, без да очакваш голяма печалба и уважение към хората! Виж ако е за далавера нямаме равни на себе си.

В България сервитьори не знаят от коя страна се подреждат приборите и по какъв начин.Чашите как се слагат и прочее.Обслужват те с "погнуса" а след това те гледат с очакване да им оставиш рестото.Качваш се в таксито и когато платиш не ти връщат рестото.50 стотинки,един лев ,лев и нещо,дори два лева не са ни връщали.Просто мълчат.Направим ли забележка отварят уста до бога "за единия лев ли си бе"-"пълни сте с пари от чужбина а за два лева какви панаири правите"-"ама кой ме караше да ви кача куфара"-"за какво ви е касова бележка" и много други.Седят полицаите в патрулката и ядат сланчогледови семки а на асфалта купчини обелки наплюли.Все едно попадаме в различен свят.Мога да разказвам с дни.За съжаление българите са такива не само в България но и живеещите в чужбина.

Лайнохвъргачки лайнометни лайняни какво се случва Митко сега вие ще разберете какво е глад слабоумници мръсни! Не се учудвайте ако чуете хрупаме докато сте клекнали да се изходите на някоя поляна защото това е звука от задниците ви които ще започнат да падат трева от глад.Вие сте ЛАЙНОМЕТНИ ЛАЙНОХВЪРГАЧКИ ЦАПАЩИ с лайна

Хайде ся с големите "Фадроми" и сами да си събаряте хотелите.Гиди лакоми БГ-богаташи и олигарси!

Не искам да звучи обидно, но не понасям "българщината". Някак си работата и комуникацията с дребни души и селски тарикати ми е достатъчна през останалото време на годината. Последно съм ходил на Черноморец в годините когато беше предпочитана семейна дестинация и то без да съм семеен. Морето е за почивка. По неписано правило - морето за българина е свинщина до посиране. Колкото съм по-далеч от такива прояви, толкова се чувствам отпочинал. Почивката е да се почива, не да се умори човек от дивотия докато се опитва да почине. Не мисля, че туризма в България има бъдеще, докато манталитета на собствениците и почиващите не се смени. А това е доста бавен и сложен процес. Реално в следствие на пандемията ще настъпят фалити. Евентуално ако имаме късмет, чужди инвеститори ще поемат нещата в ръце и с международният си опит ще вдигнат стандарта на обслужване.

Казали са хората: Ум царува, ум робува, ум патки пасе!

изтече Строго Секретният доклад на така нареченият "Зи Отряд" към Национална Лаборатия на Министерство на Отбраната на САЩ - този така наречен "Зи Отряд" съществува още от времето на Студената война и основната му функция е защита от Биологични Оръжия! Според доклада написан още Март 2020, т.е. в самото начало, но отново - сега изтече към журналисти, които го публикуваха и е с грифа Строго Секретно - няма съмнанение, че Уханската Чума и Био-оръжие създадено в Лабораторията в Ухан! Честито!!

В коя група го видя?

моля, я пак, каква група те бие, какво е това?! видях го в ABC, по-точно ABC7, на чийто журналисти е лийкнат доклада...

може да напишеш в Гугъл: abc7 z division и би трябвало да ти излезе...

Нищо официално не излиза, само скапани фейс страници.

Ето това е статията, за която пише "последни новини": https://wjla.com/news/nation-world/exclusive-classified-study-found-covid-19-could-have-originated-in-chinese-lab Обаче в нея никъде не се споменава нищо категорично от сорта на "няма съмнения", както е написал "последни новини". Пише единствено, че теорията за произход на вируса от лабораторията в Ухан все още не е изключена.

Другите туристически страни като Гърция отдавна мислят стратегически за туризма. Ние обаче сме някакви дебили, които въобще не мислим за нищо. Политиката ни е такава във всяка една област.

е ся гледах в Тубата канала на един руснак изббягал от Русия в САЩ Играе на търг и купува изоставени контейнери от разпродажби Купи некъв контейнер за 10 долара и вътре сред вещите намери един плик с пари- 10 банкноти по 100 долара. Печатани 1937г И от долу коментират секви руснаци от Русия дет го гледат. И некъв руснак вика- тия 100 долара от 1937 още си важат, а вика рублите от 1937 и гъзо не може си обришиш с тях

Ковид 19 се оказа Санитаря в България, изчисти мършата и болните... Всички динозаври по черноморието ще умрат. Къде е мислищия-разумен човек с малък и среден бизнес? По света авио компании печелят с полет за никаде.

Русия ни включи в. вражеския списък...много от коментиращите се радваха и твърдяха, че руски туристи не ни трябват... ВСЯКАКВИ ни трябват, господа...ВСЯКАКВИ... Гърция очаква 300 000 руски туристи...и не само тя... Нищо, на нас нали не ни трябват...

Каква е връзката с руския турист и руския шпионин?

Истината е, че никой не разчита на БГ туристи тук, защото никой не ги иска. Бай Ганьо илиза от панелката в Люлин и идва на плаж с притенции на принц, докато Пенка тъпчи хладилната чанта с домати, сирене и хляб. Големите по-добре да фалират, от колкото да разчитат на българската сган, която пътува с бухчите и прави повече мизерия от колкото всеки един чуждестранен турист.

Има и такива, но проблема е беднотията и сиромашията на българина.... Нещо, като "Господин за един ден"... Не хули Българина, защото много е страдал...

Сиромашия? Апартаменти по 2к на квадрат. Автомобили над стандарта му. Трошене на пари по кръчми и чалготеки. Последен модел телефони. Не е само бедността виновна. Това е житейска философия на масовият българин. Ще отиде с БМВ то до Билата за промоцията, ще гони отстъпки и преференции до дупка. Това с бохчите никога няма да умре. А и като гледам предстоящите фалити на неадкватните родни "бизнесмени", това ще му е и бъдещето. Но познавайки механиката на реалността, мога да гарантирам, че времената на "прехода" и чадърните мутрички ще се върнат по родното черноморие с бясна скорост. Варете го, печете го - толкова ни е нивото и това си можем. Щом допускаме едни и същи изедници да се пребоядисат и да ни дерат. Заслужаваме си го.

баце главно тъпча хладилната чанта щото последния такава диария ме налегна от тия плажни ресторанти че 3 дена не мога да се оправя...

ваксинирайте се ,стойтеси в къщи с наморници и мрете

А не може ли - ваксинирайте се и хайде в Гърция на почивка? В смисъл задължително ли трябва да мрем, че хотелиерския Ганьо му е криво?

погледнато далновидно в бъдещето това е една много добра новина

Нашето кафявоморие отдавна не става. Аз имам вила там и пак не ми се ходи. Толкова всичко презастроиха и скапаха.

А твоята вила да не би във въздуха да виси? Другите застроили пък ти не си ли? С какво си по -различен от другите? С това, че си построил вилата преди тях? Това не е състезание. Частна собственост е и можеш да строиш. Ако ще се събаря ще се събаря всичко, включително и тебе.

Ми да събарят бе. Ама тк ще останеш по гол г,ъ,з,

Другата година да оторят на 1ви Април! :D

ГЕРБ кметове, протестират пред Подпорната стена... Невероятно, загубили връзка с кораба майка.

Да си почине природата и черноморието... На България "зона Б5" не и трябва, бетон и час-пик... Да се разруши тоя бетон и хотелчета на 3етажа и дюни, природа... Ако искам шипинг ще отскоча в МОЛ-а. Какви става с подпорната стена, търси камариерки?