17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Възстановяването на баланса" не изисква ли и ФАЩ да ни върнат платените суми за "фърчилата, налични поне засега само на книга, а пък ние да започнем да им плащаме разсрочено след 10 години? Или това не можете и да си помислите, нали, герберопитеци крадливи!

ЕК като е извършила проверка на договора не имало намерение за отлагане на плащането на концесионната с 10г! Сега правила ли е проверка!?

концесии досега за 30г., държавата не получавала после още почти нищо

Мутрите са се сраснали с политиците. Докога ? 30 години ,още колко ? МАФИЯ !

Крадат ,лъжат и мажат само и само да откраднат .Мошеници . Смърт за тези които искат да измамят народа !

при Софиянски като пале ходеше след него,,измокрен,гладен,уморен". Сега с подкрепата на смешната Бъчварова се дървиш ,но си смешен гъзолизецо.Всички сте за затвора българоубиици.

Ах крадливи и лъжливи мекерета герберски, можело значииии.... Нали обясняваше че било най-изгодната сделка, каква сега стана тя?? Малко ви остана!!!

Като за последно - да й да откраднем каквото може... Не зная кой и кога ще сформира правителство, но точка първа от дневния ред трябва да бъде ПЪЛНА РЕВИЗИЯ на последните 30г. и ОСОБЕНО на последните 11. Всички да ги съберат в централния, при бай Ставри, ама всеки ден - бой, е*ън до кръв и пак бой. Ако трябва целите фамилии, докато не върнат всичко откраднато. Мамицата им долна!

Това май в други държави го наричаха национално предателство и техните Желязковци отиваха директно в затвора.

Ако кукловодите ви кажат, че ще си получите 30те сребърника ама след 30 години и това ще е напълно прозрачно за вас. Сигурно много ще им се зарадвате.

селски хитрец и гладно куче

Май върнаха малко от рушвета и леко промениха подаръка.