Компании с шефове афроамериканци са по-засегнати от кризата в САЩ

Проблемът бил в неравенствата на расова основа при отношенията с банките отпреди COVID-19

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

FFF

Абе гледам сред собствениците на банки и сред шефовете на Федералния резерв няма никакво diversity. Всичките са едни богоизбрани, които ако ги забележиш веднага ставаш нацист. Да се борят за черни сред шефовете И собствениците на банки, като са толкова загрижени. Щото сега това е чиста демонстрация и наливане на масло в огъня, който вечните жертви запалиха.

Schilo

Всичко е до акъл, не е до раса...

Все някой друг е виновен техните провали.

Нормално....когато те наемат по квота, а не според уменията ти....в даден момент цъфва...че не ставаш...

Ако ще могат да си връщат кредитите - защо да не им ги отпускат? Кой бяга от хубавото? Има друга причина, очевидно... Каква ли ще да е?

нищо не разбираш ти от банково дело

Той е създал расите и е направил хората различни - розови, бели, жълти, червени, кафяви, черни, лилави и т.н.

Верно, компаниите имат бая задължения към НАП, служителите и подизпълнители си, които не могат да обслужват. И нямап постоянен адрес, на който да бъдат открити. Но пак е напредък! Със своя природен нюх към икономии и рискови изгодни сделки, нашите братя бързо ще върнат закъсалите компании обратно в редиците на проспериращите. А ако не - кредиторите винаги могат да им запорират каруцата, коня и деветте служители на възраст от 3 до 13-годишна възраст.

И то много преди кризата със заразата. Нещо за коефициент на интелигентност беше... Ама не си спомням. :-)

Даже му отнеха Нобеловата награда по тази причина!

БРАЙВИК е осветил пределно ясно казусът.

Който е един от откривателите на ДНК през 1953 г., носител на Нобеловата награда. Цитат: "През 2007 г. той беше свален от ректорския пост след като в интервю пред "Sunday Times" заяви, че е "много песимистичен за перспективите пред Африка", защото "всички наши социални политики са изградени върху факта, че тяхната интелигентност е като нашата, но всички изследвания показват, че това не е точно така". Той добави тогава, че въпреки че иска расите да са равни, "всички хора, които имат работа с чернокожи работници откриват, че това не е вярно". След това Уотсън се извини, но в наскоро излъчен документален филм той казва, че възгледите му не са се променили". пп: Пише се "предвид", не "в предвид". А Брайвик е психопат, който не решава проблеми, а ги създава.

Причината е ,че стават за ръководители.

Расизма свършва там, където еврейските банки искат гаранции, че ще си приберат парите с лихвите. За нищо не стават мангалите(манги, негри, латино), когато сами трябва да решават и водят бизнес. Не цветът на кожата и расата са определящи....източноевропейци и югоизточни азиатци да дойдем в САЩ с по 2 куфара, английски на ниво Yes- No и след няколко години да имаме успешен бизнес в САЩ!!! Мангалите се раждат в САЩ, имат гражданство, право на работа, право на образование, английският им е роден и....работата за тях е УНИЖЕНИЕ. Ще умре на улицата от глад, но няма да отиде да работи. Как банките ще си върнат парите от такива "заемополучатели"?

A v Afrika kak sa bankite? Samo na beli li davat zaemi?

Кризата е расист!

Айдеее, и Ковид19 го изкараха расист. Никой не е защитен.

Ни да си антисемит, ни вирус на днешно време....