Комитова отговори на "Автомагистрали": Няма опасност да се спре АМ "Хемус"

Електроенергията на предприятието струва 12 хил. лв. на месец. Кое да платим първо - мобилни телефони, електроенергията, горивото за камионите?", попита шефът на дружеството Стоян Беличев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

kur.vooo.. pred.ate.lska! koga prez mizernija si jivot si gradil neshto? kom,.unist samo moje da krade i rushi! tvoite miz.erni naznachenija go dokazvat! Mutro, vyn!!

Оставка бе, канцеларска мишко! Не виждаш ли колко си некадърна!

Много злобна и проклета тази жена , бе .Това с конкурс РАДЕВ да ги избираше ,нямаше да намери такива никакъвици ,злобари и, агресивни помия.ри ......

Ако не можете да се справите със заложения капан от Баце, и спрете Хемус, значи не сте за тази работа.

Ако Стоян Беличев върне откраднатото и фирмите авансите ще имат пари за три години напред!

Тая Копитова само спира бе - Златен век, Хемус То друго като не можеш поне да спираш Откъде я изкопаха тая?

Жалко Комотова и ти се мъчиш да си отличник , но не става! Видя се че за нищо не ставате , спирате проекти, забавяте ремонти! Народа видя що за стока сте!

Тия боклуци многократно са доказвали, че доберат ли се до властта и всичко замира.

Когато гушнахте 1.8милиарда пукаше ли ви как един пенсионер си плаща електроенергията и телефона с 300лв.пенсия? Защо на нас трябва сега да ни пука.Като нямате пари за служебните си Коло,то ПКП каза:"оди пеша,бе"

Тъпотата май е при Вас.Г-жа Комитова се бори да имаме качествени пътища на нормални цени и се стреми да спре наглите кражби и злоупотреби с обществените средства.

Леле що герберастки тролетариат се събрал тука. Боце като за последно натиснал... Явно наистина ще се маха....

Служебното Правителство, за какво дойдоха- да МАХНАТ боклуците на Боклук Борисов или да СЕДНАТ на неговото място, за да КРАДАТ ??? Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца... На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Боклук Б.Б. давал БГ паспорти на маймуни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, негри и КРАДЦИ, и мошеници може да влязят да гласуват с маски !!

Ама бабе, работата по Хемус вече е спряла, не знаеш ли? Машините седят, хората не ходят на работа. По тая схема скоро и пари ще спрат да взимат... Сега ще ми се правите на интересни три - пет месеца. Баш лятото няма да се работи по магистралата.. Кога ще се върнат фирмите на обекта? На зима ли? Тъпа овца. София въобще не ѝ дреме за останалата част от страната, те нали си имат Тракия до морето - останалите да мрат. Тая оФца нищо не разбира от строежи на пътища

Тая проста но пък злобна пенсионерка вместо да направи нещо добро за обществото.... Магистралата е почти готова до Търговище. За две месеца, в които е на власт можеше да направи така, че да я пуснат и да зарадва хората, да натрупа положителни точки... А, то ко стана, народа пак вися, че като дойдат комунистите и развитието спира, спират строежи, спират пари, фалират банки... Аз вече съм ги виждал тия работи, обаче не разбрах защо ПАК трябва да ги гледам и преживявам!

Не ме кефят Гербаджиите, ама тая жена спряла на паркинга на магистралата и започнала да прави забележки, че не се прави така. Впоследствие и обяснили, че това е паркинга, а не магистралата.

Умишлено се саботира строителството и ремонта на най-важните инфраструктурни обекти!

Това не трябва да се случва, защото тогава ще видим магистрала на кукуво лято!

"Капанът" е всъщност стратегия за завършване на магистралата, независимо кой иска да опапа мангизите!

Ей, умнико! Защо не си прочете написаното преди да го публикуваш? Може би /но не съм сигурен/, щеше да разбереш какви безмислици си написал!

Остави тези глупости! Само герб ли искат магистралата? Ако другите са готови да се избиват по пътищата, то аз ставам гербер, щото не съм навит!

Автомагистрали е държавна фирма!

Палете машините и в София!

Това спиране на строежите налято е гнусно, отвратително и нагло. Само и само герберите да се изкарат лоши и парите да не се заработят от 'техните' фирми всичко спря.

За начало може и да се направи блокада при Търговище, например. В Пролаза. Може и още една при Ловеч. Лятото 6 човека затваряха Хаимбоаз. 4 коли блокираха Дунав мост.. Ю

За съжаление интересът на олигархията е България да не се развива, за да са подчинени българите. Всички дружно към Терминал 2, с еднопосочен билет.

Капанът си е за продължаващо папане от герберастите фирми. Дали накрая наистина ще има магистрала - на никой не му пука. Най-малко на пожарникаря от Банкя.