Комисията по бюджет и финанси прие удължителния бюджет на второ четене

С проект на Постановление на Министерския съвет се предлага минималната работна заплата за страната от 1 януари 2023 г. да стане 770 лева

Обратно в новината

Коментари - Комисията по бюджет и финанси прие удължителния бюджет на второ четене | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и не може да приема нищо! Бюджетът си съществува и си работи денонощно! Не може нито да се скъсява, нито да се удължава! Казва се "....остави приетият и действащ сегашен бюджет и за следващата финансова година" !!!! Разбрахте ли, или да повторя? И, моля, не създавайте нова ефимерна терминология, защото сте известни с "усвояването" на средства или с "коването" на закони.

както казваше Иван Тодоров – Горуня, нас отдавна ни управляват и ограбват и убиват предатели, американски агенти и зомбита!

- Сър, каква е разликата между пандемията и парламенатата, Сър? - Джон, Парламенатата е много по-сигурно смъртоносна!

- Джон, къде си тръгнал с тази лупа и с този микрометър? - Сър, искам да видя дали има интелект на тази снимка и ако има да го измеря!

- Сър, защо не приемате Територията в Шенгената, Стр? - Джон, все още има прекалено много оригинални туземци, които създават проблеми. Но след още 1-2 вълни на ваксимации и емиграции ще решим и този проблем!

Като видиш,депутат с мотика,отъркай се в него,ще ти върви.

България е във Фалит, Пълен Фалит - вече дори Пари На Заем не иска никой да ни дава!

депутацията и комисите нанасят най-малко щети на туземците когато не работят! ето защо предложението на Деси - Умната да се намали почивката на депутатите е много опасно за туземците!

винаги със Запада и ЕС , и никога с ЕвраZия ! АZ ви иZведох от ЕвраZия , Zабих копието си с конската опашка на Балканския полуостров в Европа и каzах преz 681 г : Тук ще бъде майка България и никога повече не се връщайте в Евраzия , вие българите сте европейци ! Ето ви пример : Туркия не е в ЕС , а ние сме в ЕС и ето какво се случва пред очите ви : В Одрин плачат: За нас стоките са невъзможно скъпи, а българите пазаруват като невидели Голяма част от резервациите за посрещане на Новата година са направени от българи Отиващата си 2022 година ще се запомни с масовите пътувания на българските граждани в Турция и по-специално в пограничните градове Одрин, Къркларели и Текирдаг, за да пазаруват, предава БТА. През август т.г. с указ на турския президент Реджеп Тайип Ердоган на българските граждани се даде право да посещават Турция само с лични карти, което още повече увеличи туристическия и шопинг потока. На фона на високия курс на чуждите валути в Турция предвид на катастрофалния спад на турската лира, българите като клиенти станаха спасителен пояс за развитието на търговията и икономиката на пограничните градове. Според едно проучване на търсенията на потребителите в Гугъл, най-много от българите са търсили за Турция през 2022 г. отговор на въпроса "Колко турски лири струва един грам злато?“. На второ място по интензивност са търсенията на въпроса "Какъв е курсът на турската лира днес?“. Търговците в близките до България Одрин, Кешан и Къркларели очакват засилен поток от българи за пазаруване специално за коледните празници. Йомер Бичер, собственик на магазин за ядки, казва: "Българите купуват ядките с килограми. Нашите хора не могат да купят в такива количества, защото при тези икономически условия за нас са невъзможно скъпи. Но за българите цените са изгодни. Естествено, че ние сме много доволни от тях“. Хотелите и ресторантите в Одрин също се подготвят за новогодишните празници. Голяма част от резервациите за посрещане на Новата година са направени от българи. По думите на мениджъра Юсуф Йениюрт, програмите за посрещане на Новата година са съобразени с вкуса и интересите на клиентите от България и съседните страни. В някои от тях ще гостуват музиканти и изпълнители от България. По данни на търговско-промишлената палата в Одрин през уикендите по около 20 хиляди български граждани посещават града. Очаква се до края на тази година броят им да достигне около 3 милиона. ================================================================== P.S. И НАКРАЯ НО НЕ ПО ВАЖНОСТ ; МАХНЕТЕ ПАМЕТНИКА НА ЧЕРВЕНАТА ЕВРАZИЙСКА АРМИЯ ПО НАРОДНОМУ МОЧА И ИZДИГНЕТЕ ЕДИН МОЙ ПАМЕТНИ НА НЕГОВО МЯСТО , ZАЩОТО АЗ СЪМ ОСНОВАТЕЛЯ НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ ВАШАТА СКЪПА РОДИНА !

Тъкмо ще увеличат пенсиите и 30г внуци ще казват бабо дай 5 лв за кафе и цигари и ко има в хладилника???? Ади маааа....

Кипи безмислен труд. Много бачкат и никакаква работа не вършат.

Боклуц.те пак се подиграха с народа и вдигнаха за пореден път минималната с едва 60 лв,с такова кретане ще си останем навеки най бедната държава с най бедния народ... А депутатите на 2 пъти си вдигнаха заплатите и със сигурност догодина ще ги вдигнат с още... Наглеци! България си остава феодална робовладелска държава и с тая политика на изкуствено задържане на ниски доходи България ще се разпадне поради липса на население! Ние изоставаме спрямо останалия свят,не застигаме дори пред последната държава,а изоставаме от нея...

И за кой бачкат, ноща ражда безплодни видения...

Аматьорите ПП казаха 850 лв , но няма откъде да вземат тези пари освен НОВИ ЗАЕМИ. Сега разумът каза може, но 730 лв. Добре де , ЗАЩО УВЕЛИЧИХА РАДЕВ ХРАНАТА С НАД 50 ПРОЦЕНТА? ЗАЩО УВЕЛИЧИХА ТОКА С НАД10 ПЪТИ???? НАМАЛЕТЕ ХРАНИТЕ С 300 ПРОЦЕНТА, ЗАЩОТО Е НЕРЕАЛНО ДА ЯДЕ БГ ПО СКЪПА ХРАНА ОТ ЕВРОПЕЕЦА, КААК Е ВЪЗМОЖНО ТОВА????? ХРАНАТА В АНГЛИЯ ГЕРМАНИЯ ДА Е ПО ЕФТИНА????? КАК СЕ ОБРАЗУВАТ ТЕЯ ЦЕНИ???? РАДЕВ НА ТЕБ НЕ ТИ СЕ ОТДАВА ДА МИСЛИШ. РАШКОВ ДА СЕ ГОТВИ ЗА ПРИНУДИТЕЛНО ДАВАНЕ НА ПОКАЗАНИЯ. ЩЕ СЕРЕ В АРЕСТА.

Да си бачкат, не ми пречат.

Тая Велкова е тъпа шутка непоръбена и разбира от сметки колкото свня от кладенчова вода!

Тея нещастници не могат да решат как да изпотрошат чуждите пари за които не са си помръднали дори и свинктерите...