Колко плащат чужденците за нощувка у нас и в Европа

По 30 евро средно за хотел в България, при цена от 73 евро средно за ЕС, сочат данните на Евростат

Обратно в новината

Коментари - Колко плащат чужденците за нощувка у нас и в Европа | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде са тия 30 евро за нощувка у нас да си букна?

А по-добре е да сравните и качеството на услугата между хотел с еднакви стандарти тук и в чужбина. Примерно хотел в София с 3 звезди и цена от около 100 евро на нощувка - Рум Сървиса е зле или липсващ, няма включена закуска или нещо друго. В Англия, Испания, Австрия и Германия за подобна цена винаги има закуска в цената. Да не говорим че ако решите да ядете в БГ хотела ще се окаже че няма ресторант или не работи. Ако все пак работи (което ми се е случвало) то храната е под всякаква критика и е доста скъпа. Казват че не поддържат кухня защото клиентите не я ползват - всъщност е обратното. Това не ми се е случвало на запад и дори на изток от БГ.

В Европа много по-популярни са други формули за нощуване, които излизат далеч по-евтино.

пращах сина си в Копенхаген, две нощувки за 300 лв, което е доста далеч от 136 €. А хотелът е бил в центъра на града.

там се равнява на 13.6лв за него/там/,ЗАЩОТО ПОЛУЧАВА 10 ПЪТИ ПО ВИСОКА ЗАПЛАТА. 200-300 евро е надницата там за хора ,а не аборигени с по 80-100 евро на ден. Не лъжете хората със стойността на услугата ,А КАКВО МОЖЕ ДА СЕ КУПИ С ПАРИТЕ.

136 евро са СРЕДНАТА ЦЕНА на нощувките. Има хотели където са по над 10 000 за нощувка. Това не се брои в тази статистика.

казваш 136 евро са дооооста далече от 150 евро. ок.