Коментари - Кои хора не се чувстват щастливи на работното място | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-щастливи на работа са тези за които тя е спасително бягство от вкъщи.

Липсва важна причина - тези, които не могат да се разберат за климатика.

Когато ръководството не проявява интерес към подобряване на работния климат, а колегите ти са дребни душици и интриганти, малко трудно можеш да си щастлив, единствено заради приятната ти работа.

Тези, които работят в компании овладяни от HR. Това са компаниите, в които нищо не върви и никой не знае защо! Най-лесно се идентифицират такива компании, в които HR си въобразяват, че света е прекрасен. Само ги попитайте и веднага ще усетите пискливия глас на поредната псведо_ХРка превъзнасяща мега, гига, пета-яката атмосфера...... Веднага трябва да ви светне, че атмосферата е токсична, а мега-гига-пета ХР-ката е на силни помощни вещества.

Трезвите

Работа и щастлив в едно изречение . Ама моля ви се, хайде малко по сериозно де !!!

Нормалните, т.е. свободните. Останалите са роби, които си сакат господар.

никой не се чувства щастлив на работата си в България! Говоря за индианците, не за вождовете ....

пропуснали са много важна причина - когато липсват елементарни битови условия!

Масово неграмотни и с липса на елементарно възпитание индивиди в България. Вечно мрънкащи. ....Крадливи. По 100 дена в годината в Болнични. Пък и щастливи викаш ... от какво да са щастливи ? Че са скапали собствения си живот и този на децата си ? Еееее друг е виновен. Няма как да са те . Те не са си мръднали ..... да постигнат нещо. Да учат ....да се развиват. АМА ТРЯБВА ДА имат всичко. Мерцедеса им се полага. Също и почивката на Малдивите. Всичко само защото са се родили НЕ СТЕ ДЪРВЕТА. КАТО ИСКАТЕ ДА СТЕ ЩАСТЛИВИ ИМА НАЧИН ( Да не го четат мързеливите )

Супер си. Какво работиш?

Точно това търсех като отговор, за който да гласувам..

Още еди глашатай на работодателите.