Клубове, барове и дискотеки ще бойкотират новите антиковид мерки в столицата

От 00.00 ч. на 27 януари се въвежда ограничение до 50 процента в капацитета/работната площ/брой лица в обектите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Реват кат довица за хуй, всичко е болно те гледат ресторантьорите, затваря йте кат не ви износи

Време е всички мерки да се махнат и всеки сам да се оправя! Кой разбрал, разбрал!

И това новото правителство е същото като старото, подлоги на Запада и евреите. Предпочитам Баце пред тия, той поне със силна ръка управляваше, може да не знаеше англиийски и леко простоват, но в пъти по-добре пред тия меки китки.

Баце е измамник.

Щом ти го казваш, значи е така!

с изключително прост и егойстки народ. В същия ден къде болниците едвам се справят с болните…те пияниците и наркоманите ще ходят да протестират…

Бате ти си за болница така или иначе, ходи се лекувай остави ни нас да си пием и ядем.

Нагли кръчмари.

Що да са нагли? 60 и 70 годишните не ходят по дискотеки

Още ли си в заблуда, че умират само 60-70 г.? А като се проибереш у вас, няма ли да ти е после мъчно за мама за тати за баба и дядо?

Ами щото технуту вожд Али-беговото поиска въвеждане на дискриминационните зелени сертификати. А кръчмарите вместо да го линчуват, му пригласяха. Е, сега дори да пукнат от глад, няма да ни трогнат!

Не се наядаха пък тези... само бойкотират... дори и без да го обявяват се вижда, че не спазват нищо. Не им пука, защото идва проверката и веднага потулват нещата... и към момента мога да посоча поне 5 заведения, където се пуши на закрито, но никой не го... $бе .. ай сиктир! За тия лешояди не ми е жал ама грам!

Ма то има ли заведение, където не се пуши на закрито? Ако има кажи кое е да ходя там.

В ресторант "Под Липите" не се пуши. София,ул.Елин Пелин"1

ти верно ли мислиш че има некакво значение за какво гласуват ората

Най-важният стопански отрасъл според Simeonovo School of Economics

прости ора не разбраха за последните 2 годин че след 10 вечер вируса става особено активен, дебне хората иззад ъглите и им се хвърля изотзад... туй германските учени са го установили и за тва наште се мъчат да опазат населението и не го пускат вечер да пие по бира някъде а да не говорим да потанцува... :):):)

офчеството не ще да си отвори очите да види че това ограничение няма нищо общо с вируса а има за цел да ни дресира да се подчиняваме на всяка глупост; сиреч да бъдем безмозъчни.... иначе ше земем да се сетим че след като всичко беше затворено а вируса не спадна, начи със затваряне нищо не се постига и явно затварянето има някаква друга цел

След 10 като се напиеш и скачаш да цешуваш всички наред затова!

се държат по гъзовете в мола, а Вие затваряйте!

Сетиха се отворковците....Айде сега стачкувайте сами....

90% от скъпите ресторанти и барове перат пари. А нощните клубове продават и печелят от наркотици. Това ли е икономиката на България която държавата трябва да спасява и компенсира!?!

Единствената разумна мярка ако изобщо трябва да се спира омикрон е да се прави тест на влизащите. Антителата могат да си го спестят. Мадрид даже раздаде тестове "безплатно" да си ги правят в къщи (половината платиха заведенията). Всичко си работеше, около 3% официялно положителни, във всеки момент и може би 10% неофициално. И вече са доста по-добре от сертифицираната Барселона. Май около 60% са изкарали някой вариант и 7% ваксината и молитвата вечер (може и в някой бар), та вече 67% имунизирани и се наблюдава самоограничаване на инфекциите. Даже много не обръщат внимание на настинката. Е децата сега са наред. Около 15% с болно гърло, но ваксинирането с омикрон продължава. След като достигнат 75% изкарали го вече ще почне да пада. Пет седмици всичко. За сертификата в други провинции казват че това единствено ограничава заразяването на неваксинираните, защото по-малко се срещали с непознати в бар. И не ваксинира а за предпазване пък е точно обратното. Единственият проблем за омикрон са карантините, които са сложени за нещо дето убива, а този вирус не убива. Ако се махнат всичко си идва на местото. В Мадрид ще ги правят 4 дни.

За ко са Ни умни глави ? Требват работници Да им даваме малки заплати и да немогат да дигат глава и да мърдат. Само трябва: да са наведени и хванати за палците. Ние тва го напраихме оттатък...сега тук По важното е едно : евтината работна ръка ,помага на Нас. Мерси Кирчо. Мерси Радев

Като гледам какви коментират,ми е ясно защо избрахте тези клоуни!?Прост народ, слаба държава!!!

имаш в предвид тези във държавата, а не тези дето са намерили изхода от положението, нали? А изхода не е само един... кулата, калотина, терминал2....

Ами да, Вие си бачкайте (все пак, да си бизнесмен и да печелиш е конститужионно право...) пък ние ще спрем децата от училище. Така хем вашите гуши ще са пълни, хем ще произведем едно негодно поколение (дали пук ще е само едно?) Което ще се влее при носко квалифицирания ви персонал. Така ще можете да плащате по-ниски заплати. Което ще доведе до още по-големи печалби. Тъпаци

началото на края

На мен не ми се ходи на Училище Виж на Диско може , ем ша пуша и пия За ко ми е да уча ? Тате с средно има кинта Кара Меро , пуши Боро ...мама у гърция Дере дартите гърци и ги плющи .... Та по добре да затворят училище ,ама диско не Не ме кефи тва Пак и де ша се бият тъпите пички за мен? No me gusta

Има си кръчми, които винаги си работят. И когато всичко беше затворено си имаше шано места. Само трябва да ги знаеш. Аз не съм спирал да ходя по заведения и в най-голямата пандемия и всичко си беше топ. Не съм видял да мине проверка. Ще затварят само балъците

Новите обещаха всичко под ножа! Нямало да има такива над закона!

Те и досега мерки и ограничения не са спазвали заведенията. По новогодишните празници всичко беше пълно до пръсване и нямаше сертификати и т.н. спазване на мерки а държавата така и не намери начин да санкционира поне един хотел или кръчма. Но иначе се пъчим на Руснаците а ние едни смотани заведения и хотели не може да глоби неадекватната ни държава.

Ебаси, пусне се новина за пропаднали бардаци, миризливи тенекиени дискотеки и барове,скъсате се да ревете, а това, че децата и студентите не учат никойне го ...

дали учат или не учат.... накрая пак ше им дадат диплома; важното е чалгата да не спира и пиячката да не поскъпва

Боли ма уй. За заведенията У дом имам виски, бадем ....Хаджибега да идва ми масажира мадето.

Хората ГЛАСУВАХА за партия"" Продължваме Промяната"" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ И Сертификати за българи... И да ИЗГОНЯТ всички китайци от БЪлгария и да ЗАТВОРЯТ и закрият Китайските Ресторанти и китайски Магазини, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с Китайските Корона-вируси и техните мутации.. Чакаме да направят това нещо.... Ако някой в тая партия"" Продължваме Промяната"" си мисли че са ИЗЛЪГАЛИ хората и сега, 4 години ще КРАДАТ на мястото на Боклук Борисов, тия просто ще ги изхвърлим, както махнахме Боклук Б.Б...След като решат тоя ГЛАВЕН проблем, може да започнат да решават и други проблеми... Всички Китайски и араби, продаващи, МАСКИ И ВАКСИНИ да бягат ДАЛЕЧЕ от България.

Аз пък по то повод ще бойкотирам занапред заведенията и след ковида

Всички аусайдери сте такива,нямате пукнат приятел!!!!

НАЗДРАВЕ ВОЙВОДИИИИ. ПИЕМЕ ЛИ? ПИЕМЕ ЛИ?

споко бре! в гробищата место - бол...

Не заведенията, народа бойкотира!

Омешвайте се бе, простаци, омешвайте се, докато се помешате.

Остана ли някой, който да вярва в т.н. ваксини и ефективността им. Всички еднакво пренасят вируса, само “ваксинираните” ги е страх.

На кръчмарите не им пука за разболяващите се, за тези, които са в болница или вече не са сред нас ... защо на нас трябва да ни пука за тях ?!

Ти пък кой си? Кръчми е имало и преди тебе, ще има и след тебе.

Ще ти ударя минус защото явно не виждаш какво се случва последните 2 години пандения. Мислете бе хора!!!!!

точно щото виждам затва и за ша ти ударя минус

естествено, там са се загнездили най-големите престъпници и мутри в страната.

Ние с мама ако не си снимаме в някоя кръчма манджите - денят ни е минал напразно. Това е защото като малка мама в село Попово не е имала какво да яде. И й е останал комплекс по въпроса. И сега вече държи всички да знаят, че имаме храна. Аз и викам "Мамоуууу, вече и прося- ците имат първо, второ и трето три пъти на ден", ама тя - не! Трябва да ни видят хората, че не гладуваме във фейсбуката! И те така...

В наше село по соца имаше една кръчма и живеехме около 900 човека. Сега сме 400 и имаме четири. А полетата около селото са буренясали.

Лъжеш. Буренясало поле няма.

Напрай сметка кога са били по-богати хората. С 40ст на ден текейсарска надница кое по-напред - кръчма ли, лихвоточки ли, вноска за москвич ли.

В тази криза как се пълнят на 100% заведенията бе? Да ви имам кризата!

Аман от продавачите на кюфтета.

Солени глоби!Могат да ги обжалват пред съда.Нали много искат съд,да видим какво ще се произнесе.

за нашия съд дори конституцията няма значение

Всички бармани и сервитьори са с фалшиви сертификати! Ако ги питате кога и с какво са ваксинирани няма да знаят, но със самочувствие на безсмъртни. Голям пазар стана на сертификати след Ноември месец- рязко скочи ваксинацията с Янсен. За това сме на тоя хал!!!

И ние ли сме така?

Миналата година , през март можеше да се "ваксинираш" за 50 лв, сега искат по 350 лв.

Тъпи като галоши, всичките трябва да ви затворят!

Оставете дискотеките пълни. Това са мишени за среден обсег руски ракети. Таман ще бъдат решени редица проблеми от екзистенциален характер.

Ти луд ли си? Руснак по кръчма не стреля!

Тук коментират само чиновници и службари техните заплати си ги плащат!!!!На чужд гръб,и сто тояги са малко!!!

Всички тези ограничения са безмислени и анонсирани от едни болни мозъци.

Да ги затварят... егати дъжавата...с едни нощни клубове не може да се справи

Да им направят едни солени глоби, да няма друго наказание ако си плащат, иначе затвор и конфискация. Държавата има нужда от пари.

И тея са като хотелиерите ни. От как се помня всяка година им е много зле сезона, и все фалират, и все реват.

Клубове, барове и дискотеки това са заводите и концерните на нашият капитализъм , моля не ги затваряйте защото без тях не можем . Те са въздуха , водата и слънцето в нашият скромен изпълнен с надежда живот.

Горките чалгари няма да могат да късат салфетки след 22 часа. Ужас! Сменете веднага правителството!

Да подават оставка веднага!

Защо искове срещу държавата?!! Запомнете, държавата сме всички ние, които плащаме данъците. е ще платят тези искове с нашите пари! Заведете искове персонално, към лицата, които издават абсурдни заповеди и затварят държавата, т.е. НАС!

Ако всеки, който мисли за своето здраве и за здравето на ближния си не посети заведенията и дискотеките, кого ще бойкотират. Като има хора, за които забавленията са по-важни от здравето им и здравето на ближните им, да си ходят и да заразяват или да се заразяват. Тяхна им работа!

Щях да им съчувствам, ако са за свободата, а те мизерниците са за задължително набождане, за да им ходят повече хора в заведенията. Жалкото е, че отново се разделяме, а продажниците това ги устройва!

къде бяха тези ресторантьорчета когато имаше протест против тоя смешен сертификат? или тук всеки се оправя поотделно ии какво се получи ся??