Климатичният пакет може да изстреля цената на CO2 до €100: Какво значи това за бизнеса

Сегашната парична стойност на емисиите е около 50 евро за тон, а само преди половин година беше около 25-30 евро за тон

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да ги ползваме за ел коли интегрирани във ВЕИ енергетика; Вижте БГ плана за това на http://2021-2023bg.eu/sumarry.html

Европа почти нищо не произвежда. Остават сферата на услугите и битовите абонати. С тези мерки се цели просто обедняване на населението и изтикване на белите на заден план, докато замърсяването съвсем ще се пренесе в Азия, но крайният ефект за планетата ще е същият. Ето ви да гледате какъв е европейският дял в тая простотия - https://www.statista.com/statistics/205966/world-carbon-dioxide-emissions-by-region/ Емисиите ще си останат нетно същите, просто вътре ще се разместят съотношенията и то в наш ущърб. Реално, утре да дръпнат шалтера на цялото скапано ЕС, световните емисии ще паднат с под десет процента. Европейците са станали тъпи бройлери, щом са загубили и последната си възможности за критична мисъл и установяване на причинно следствени връзки.

От кога влизат тези регламенти ?

да ги ползваме за ел коли интегрирани във ВЕИ енергетика; Вижте БГ плана за това на http://2021-2023bg.eu/sumarry.html

нови 2700 мегавата газови ТЕЦ мощности, в които ще се правим въглероден диоксид със скъп вносен газ и отделно ще плащаме по 100 евро на тон СО2, които ще плащме и , ако горим местни евтини въглища и миньорите ще имат работа, а токът няма да поскъпва - вижте как на http://2021-2023bg.eu видео на Зеления национален план за възстановяване вижте на https://www.youtube.com/watch?v=eqx_ulykb6w&t=219s

Всичко това означава яко дране на всеки който се опитва да работи в Европа, от там и обедняване на населението. Остава само туризма, но нека да напомним - със слугинаж и проституция икономика не се прави.

Китай, Индия и Бразилия цапат на поразия, а ние ще пазим чисто.