Китайците щурмуват главните туристически обекти в страната

В Ухан, където бяха регистрирани първите случаи на новия коронавирус в края на 2019-а, хиляди празнуващи танцуваха, събрани на едно място, без да спазват мерките за физическа дистанция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да. В Китай всичко е ,,нормално". Само , където преледват и гонят хора с различно мнение.

Безсрамник, покрай тия китайци цял свят пострада и пропищя. Как нямаш срама?

Не стига че показаха на Света какво се прави при вирусна ситуация ами сте недоволни…

Така е, защото там има държава, ред и строгост, както и силен репресивен апарат : и тези фактори в подобни ситуации са не важни, за задължителни. Тук си играем на хамериканска демокрацийка и права, и докато поне сега за сега ковидя е лабава работа( 1% смътрност при заболелите), утре ( рано или късно) ще дойде нешо което не е

Марш ви Китай, бе манаф

Да съм в Китай при следващата пандемия.

Безсрамник, покрай тия китайци цял свят пострада и пропищя. Как нямаш срама?

Нали знаете колко вярваме на китайските медии и на китайските власти, че има само 17 заразени на 2 млрд. население! Колкото вярваме и на вас, българските медии, за каквото и да е! Онова, вече, 112-то място по свобода на словото, не е случайно!

Но в Китай сега всичко е нормално

Китайците празнуват, говедата тъгуват, а ний се веселим!

И британците празнуват, и американците празнуват - да видя някой маски при раздаването на Оскарите? Само ЕС то още е в тинята! Що бе Седларов?

Белите колонизатори още мислят как да се справят докато китайците вече забравят.

ей ся, повервАх ви....

китайците празнуват. Чакайте наскоро нова пандемия

Нека празнуват , заслужена победа над останалият свят. Показаха на всички как може да заразиш света с Ковид-19 и да направиш пари от това. Да се готвим за Ковид-21.

Китайците, британците, американците, руснаците.. забравиха за КОВИД и празнуват! Само в тинята ЕС и Индия пандемията вилнее с пълна сила! Социализма непрощава!