Китай потвърди: Ще направим, каквото поиска Тръмп незабавно

Официалните преговори за митата и търговията между страните започват на 1 януари 2019 година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Китай да се прави бизнес е лесно, искаш да ти намалят цената на тигана на половина... готово.. тигана вече е по тънък от вестники и е на половин цена. Те в САЩ просто незнаят колко много по-некачествена стока имат китайците от тази, която им внасят в момента :)

Като четеш само заглавието ще решиш, че Тръмп е тропнал по масата и китайците са навели глави. След това обаче, става ясно, че в следствие на преговорите, които са провели в Буенос Айрес, са договорени мерки, които китайците веднага ще приложат и че това вече е основата цитирам: " за отмяната на по-високите мита, въведени от търговското министерство на САЩ, вече има надеждна основа, гарантирана от консенсуса, който по-рано бе постигнат между китайския държавен глава и американския му колега в аржентинската столица." Т.е. има договорени компромиси и от двете страни.

Путлерастската сган пак квичи от яд. До преди минути тръбеха, как САЩ се огънали на Китай, ама нещата се оказаха съвсем други. Нищо де. За сметка на това Китай изтегля инвестициите от ПедеРаша. Сега и петрола падна, а саудитите натискат бензиноколонката да намали производството, а руснаците се дърпат като ужилени, че съвсем ще я закъсат.

Китай потвърди: Ще направим, каквото поиска Тръмп незабавно Явно,че САЩ и Тръмп имат много сериозни икономически лостове,че поднебесната империя така да се огъне.

Преди време на един приятел така му "клекнаха" китайците и му затриха бизнеса с мебели. Не ми се мисли какво готвят на краварите...

Китайците явно са подготвили на дончо голяяяма бананова обелка.... Какво пързаляне предстои, не си е работа.

БОРИ ПУТИН!

ГУБИ!

Китай играе по свирката на САЩ!!!! Какво остава за други регионални играчи.

играят и китай и другите за малко смях и представление, доколкото може да се играе по свирката на един бананав колос без банани какъвто е СаЩ.