Китай на прицел: Байдън подписа меморандум за борба с незаконния риболов

Някои държави от региона негодуват срещу действията на огромния риболовен флот на Пекин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Китайците ако си спазват ограниченията никой няма да надава глас. Ама нали са най-силните в района, дреме има на оная работа кой се оплаквал. На американците пък въобще не им е работа да се месят като жандарми по целия свят. Просто на китайците като не им хареса отношението на който се оплаквал, правят една експресна военна операция и решават проблема. То така е модерно сега.

Китайците да ловят риба ама само цаца, другата е американска

Държавите от азиатскотихоокеанския регион ще наемат фащ и канадските морони да им пазят икономическите зони... ха-ха... Се едно чета новина от 90-те години - кака Радка фризьорката сключила договор за охрана на бизнеса си с мутрите... ха-ха... Тоя свят не отива на добре.

жълтите си го приместиха от единия в другия крачол и се напикаха от смях

"САЩ ще сформират също алианс с Канада и Великобритания, за да "предприемат спешни действия" за подобряване на надзора, контрола и наблюдението в рамките на борбата срещу незаконния, необявен и нерегламентиран риболов." и какво общо имат изброените държави с териториите, които искат да завземат като "жандарми"?

САЩ и Канада са Тихоокенски държави , отвори си атласа или гуглето и виж , щото бадева ваZимаш рублите , Zа да тиролиш тука

кви рубли ве олигофрен хаха знаем че соросоидните тролове сте все тъпи и неграмотни, ама преди да пишеш глупости вземи отвори атласа и виж къде се намира Южно-Китайско море, ако все още не си разбрал от името хахаха

а ве тъпчев ..като се каZва китайко море , не оZначава че целото е на ориZоядите , по вашата москалска логика , ше иZлеZе , че Индийския окена целио е на индийските факири ! аре чиба от туканката палтени копейкаджии недни ! около това прословуто Южнокитайско море всички са с/у ориZоядите , като почнеш с Виетнам , минеш през Сингапур , Филипините , Малайзия и най вече щатските съюзници Япония и Южна Корея , един нема Zа китайските претенции освен москалите и вие платените копейкаджии ! всички иZброени от мен държави имат излаз на Южнокитайко море , капиши , ферщенден , панимаеш , раZумееш ! пак повтаряm : дори комунистически Виетнам е с/у ориZоядните претенции и виетнамците са много близки с янките по този казус !

троле не ти разбирам глупавите писаници с тея Z-ве, не ви ли забраниха на вас соросоидите да ползвате буквата Z? а иначе няма какво да обяснявам на малоумен трол, по-добре се върни в час по география за 5 клас

Е кво се чудите на наглостта на САЩ? Та те пратиха кораби на Бреговата Охрана в региона. Нерде бреговете на САЩ, нерде Китай.

а ве неграмотно промосковско платено Zaптиенце , янките са плътно в Тихия окена , ако си Zабравил те имат огромно тихоокенаксо крайбрежие + щата Хавай и Аляска , които са на един хвърлей от Китай ! невероятни тъпаци сте , както преди ВСВ СССР боготвореше Третия Райх и бяха ду жане с/у запада / Zнае се как Zа върши таZ дружба / и така и сега боготворите и се надате на дружбата м/у Москалите и ОриZоядите , която ще Zавърши по същия начин , само че тоZи пУт запада може и да не помогне на москалите с ленд лиз и втори фронт !

знаем че соросоидните тролове сте все тъпи и неграмотни, ама преди да пишеш глупости вземи отвори атласа и виж къде се намира Южно-Китайско море, ако все още не си разбрал от името хахаха

а ве тъпчев ..като се каZва китайко море , не оZначава че целото е на ориZоядите , по вашата москалска логика , ше иZлеZе , че Индийския окена целио е на индийските факири ! аре чиба от туканката палтени копейкаджии недни ! около това прословуто Южнокитайско море всички са с/у ориZоядите , като почнеш с Виетнам , минеш през Сингапур , Филипините , Малайзия и най вече щатските съюзници Япония и Южна Корея , един нема Zа китайските претенции освен москалите и вие платените копейкаджии

Хавай от години се опитват да се освободят от хамерика. А този хвърлей от няколко хиляди километра не значи че ще ги уплашат. Ако можеха да направят нещо повече досега да са го направили.

Омръзнаха и на Бога тия нахални амepuкaнцu

Каква работа има САЩ и Другия мухльо Джонсън в Китайско море?! Ало, да не стане имаше САЩ и Великобритания, няма вече?! Да се бъзиксш с Русия и Китай едновременно, трябва да си много тъп!!! Ще се опарите много този път!!!

Не забравяйте, че човъркат и Индия и Иран

Китайско море, къде е националната сигурност. И предполагам Китай ще се стресне. Ама много ме съмнява.

а ве тъпчев ..като се каZва китайко море , не оZначава че целото е на ориZоядите , по вашата москалска логика , ше иZлеZе , че Индийския окена целио е на индийските факири ! аре чиба от туканката палтени копейкаджии недни !

Ти прочете ли какво написах. КАК РИБОЛОВЪТ ЗАСТРАШАВА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА ТВОИТЕ ИДОЛИ? И не ми излизай с прости аргументи. И кой определя кой е законен. Япония избива хиляди китове годишно и е незаконно но нито дума за тях. Айде със здраве и като пораснеш, прочетеш някоя друга книжка пак заповядай.

Гладни скакалци

Опитва се краварника да действа като велика сила......каквато беше.Останаха им сили да правят гейпаради.Толкоз!

"борбата срещу незаконния, необявен и нерегламентиран риболов".... Да дойдат натовски подводници и у Искар.

Казах !!!! В китайско море само усра може всичко!!!!

скоро ще забраня риболова и в Черно море

За УСА, всичко което им е изгодно, го обявяват за незаконно за другите. А за тях самите, не важат никакви закони и правила.

САЩ ще определят правилата за риболов в Китайско море Ч?