Китаец стана вторият най-главен бос в Tesla след Мъск на фона на рекордни продажби

Том Джу запазва поста си в Китай, но ще отговаря и за доставките на всички основни пазари и цялото производство извън все още развиващия се завод на компанията край Берлин

Обратно в новината

Коментари - Китаец стана вторият най-главен бос в Tesla след Мъск на фона на рекордни продажби | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то и телАта требе да се произвежда некъде дето се плащат минимални заплати и то само за половината отработено време иначе нема как да се финансира спейс икс и туитър зомбирането

Китаец ли мя изкарахте? Education Tom Zhu has a Bachelor of Commerce in Information Technology from Auckland University of Technology in 2004 and a Master of Business Administration from Duke University - The Fuqua School of Business in 2010.

За pump n dump схемаджия като Мъск, китайски солташак е тамън. Кеф ти крипто, кефти акции за революционни технологии, които не променят нищо.

Пирамидата "тесла" достигна максимума си. Време е да бъде продадена на китайците.

като пирамидата "Путинова Русия" :) интересна година ще е

"като "Лусид" и "Ривиан", които постоянно представят на пазара нови електромобили" - пълно непознаване на тематиката. Какви нови модели от тези две фирми? Първата има един-единствен модел, втората има 2, всички от които са обявени от преди години и едва миналата година смогнаха да започнат производство. Конкуренцията идва от Китай и в по-малка степен от Европа и САЩ.

Некадърен журналист които си смуче пръстите? Не думай не може да бъде!

Време беше и Тесла да стане оригинална т.е. китайска!

Мъск и компаниите му след Пейпал са маркетингов трик. Нещо като електрическите автомобили. То трябваше да е технология, която ще промени света… Първата електричка Тесла пускат през 2008 година. Миналата година е била най-успешна за компанията и са на загуба от 200 милиона :) :) :) В момента в света има под 20 000 милиона функциониращи електрически коли. Има 1.5 милиарда от “старите автомобили”. Колко тесли има в България и Европа? Деуги технологии, създадени след 2005, които наистина промениха света: Умни телефони с тъч скрийн - всеки от вас има по няколко, че и таблет. Дори и бабите започнаха да забравят gsm-ите. Социални мрежи - всеки от вас ползва поне по две. Дори и бабите. Онлайн стрийминг - телевизиите и бюджета им намалят всяка година. Ще е интересно да проследим дари старлинк ще има икономическо обосновано приложение извън военните конфликти.

"умните телефони" са проектирани да записват всяка локация и времето, което прекарваш там, приложенията са създадени да следят навиците на потребителя и да ги записват в техен сървър Социалните мрежи са капан - изгражда профил на потребителя въз основа на това къде коментира, кои статии заглежда (да, дори да задържиш на статия за определено време се отбелязва) и следи како отваряш през приложението. Онлайн стрийминга допринесе за това повече безработни мухльовци да се нарекат "инфлуенсъри" и да пълнят главите на децата с глупости. Отделно при филмовите стрийминг услуги, докато свалиха бюджета на телевизиите - потребителя плаща повече. Всяко студио си има своя платформа и филмите им се пускат ексклузивно там. За да гледаш продукции от различни студиа трябва да плащаш за 2, 3 или даже 4 стрийминг услуги... всяка от тях на стойност минимум 15 долара

След масовото въвеждане на автомобили сред всяко население, жертвите от ПТП нарастват ;) Всяка технология може да се ползва за добро и лошо. Въпроса е дали технологиите, които Мъск предлага могат да се ползват в мащаб изобщо.

"Първата електричка Тесла пускат през 2008 година. Миналата година е била най-успешна за компанията и са на загуба от 200 милиона :) :) :) В момента в света има под 20 000 милиона функциониращи електрически коли. Има 1.5 милиарда от “старите автомобили”. Колко тесли има в България и Европа?" 200та милиона, не са милиони, а са милиарди. и не са на тесла, а са на мъск. 20 000 милиона са 20 милиарда.

Преименуваме скоро на Тес Чун Дже :-)

Нелепо написана статия за хора които се интересуват от Москвич и Жигули. Голяма новина!

и москвичи ще им направят, имат частите и за тях

130 млрд. долара и 130 лева. Мъка. хе-хе

не е ли си да си втория НАЙ-главен БОС.. Журналя ето така се пише: Второто място в управлението на Тесла след Мъск, зае китаец.

Отговаря той, ама докато не го уволнят...