Коментари - Кирил Петков: Вече официално имаме алтернативно трасе за в пъти по-евтин газ | Бизнес.dir.bg
назад

Кирил Петков: Вече официално имаме алтернативно трасе за в пъти по-евтин газ

Изпълнихме обещанието си до 1 юли да има гориво в тръбите, каза премиерът в оставка

Обратно в новината
| Редактор : Виктор Стефанов

Коментари - Кирил Петков: Вече официално имаме алтернативно трасе за в пъти по-евтин газ | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ихааа...Казно-излъгано на 1.7. А днес е 6.7. и увеличението е с 32% !!! Гаден наглец.

Какьв е този в ,пьти по евтин газ?А в цифри????Льжливко продьлжава промяната

В пъти по-евтин газ?? Колко пъти - 2, 3, 4? ПРОСТо КИРО е паталогичен лъжец.

От 1.07 с 40% поскъпва топлата вода и парно в София. ПОСКЪПВА, А НЕ ПОЕВТИНЯВА! СТИГА ЛЪЖИ И ГАВРИ!!!

Гнусен лъжец! кажи цената бе бай кретен!? Изпечен лъжец и мошенник е Кирето, знаят го доста хора още от преди да влезе в политиката това говно

Киро дали знае какво точно означава " 42 бара " ?

От днес парното и топлата вода се покачва с 30% …. Е къде е тази евтина газ бе Кире? Сега като ви спрат и петрола тези 0.25 ст на 6 лева колкото вероятно ще стане са нищо!

Чети: "в пъти по-евтина", вярвай и не питай колко.

Тоя се опитва да ни зомбира. Казват че вдигат парното с 30% обаче газта е в пъти по евтина как става тоя номер бе пич готин

20% от азерското находище е на Луйойл - официална информация от Ройтерс. After Friday's completion of the deal Lukoil owns 19.99% in Shah Deniz, BP as operator controls 29.99%, with TPAO owning 19%, SOCAR 14.35%, NICO 10% and SGC the remaining 6.67%.

Пак руски но през правилните посредници. Защо иначе парното поскъпва брутално?

К Петков вече не е премиер и би могъл да не лъже вече толкова. Но изглежда момчето просто не може!

Браво!

Да не би да знаете КРАЙНАТА цена на азерския газ и ЗА КОЛКО ВРЕМЕ / СЕДМИЦИ, МЕСЕЦИ, ГОДИНИ / е Договорът с ФИКСИРАНАТА цена?!

Този ли е последен който ще разбере ,че азерската газ е руска?С надценка и по-скоро транспорт!

ще ме принудиш отново да те изпъдя на улицата. Затваряй си плямпалото!

Колко да е по-евтино ще разберем.! Вдигнаха го по-малко няколко пъти,се да чакаме намаление пак на няколко пъти!? От умрял писмо! Този ще си събере куфарите до тогава,а ние ще платим всичко!

Този освен лъжи не може нищо да каже!

Т...п..нар!. Коя будала ще продава в в твоя изгода, че Ив пъти. Даже да си му симпатичен. Пък го лям красавец може да е той.

Кирчо - 42 бара на манометъра на тръбата е налягането ан нещото в тръбата!Но,всъщност може да е метан, въздух, азот, серен диоксид и прочее газове.А в настоящият момент по тази тръба не се транспортира природен газ, нито в пъти по-евтин, нито безплатен, нито по-скъп.Абе и ти ли Кирчо, като Делян Добрев, си взел китап от братска Америка за дизайнер, което в превод означавало инженер, ама не съвсем.

Трасе има. А газът къде е? И откъде е? Даже на ресторант не се стои ако има маси, прибори, чинии, чаши, осветление, келнери, цветя даже през час напитки докато яденето още е на полето и в гората.

Обеща на 1 юли по интерконекта да потече азерски газ. Налягането в тръбата е етап от пробите. Когато от нашата страна започнат да източват, а от отсрещната да помпят, тогава ще имаме газопровод. Това в Харвард не сте ли го учил?

12 години селския хитрец и банкянски крадец въртя и сука за да угажда на Гъзпром. Започвам петиция за изграждане на паметник на Киро ! Ударихме шестица от тотото с него.

Колега, в кое тото пускаш?

в пъти, в пъти по-евтин газ, даже го подаряват и минети въртят азерите за да го вземеш! нал' тъй бе паляк лъжлив!!

Браво на правителството на Бойко Борисов! Проектът завърши въпреки тези клоуни.

Да ви е.им и промяната. Хората оскотяха, тива леке дрънка едни и същи лъжи, като лантерна.

Епа тогава що има увеличение на парното 40+ процента за страната??! А бе???

И увеличение на газа с 30 %. Що лъжеш бе, Буратино?

На парното, извинявам се.

Патология! Не можем да му помогнем!

Коалиция "Газпром" свали правителството...

На този няма ли кой да му каже, че немалка чест от азерския газ е всъщност руски газ?

Номоже и да не е . Като знаем как ни лъжеш всеки ден, как да ти повярваме ?

Лъжеш!!!! Газ по този тръбопровод НЕ минава.

Да, в някаква имагинерна паралелна реалност.

"Това е истинската диверсификация. А азерският газ е В пъти по-евтин от този на "Газпром." Протете БИВШИЯ на КУРС по БЪЛГАРСКИ език! А азерският газ колко ПЪТИ е по-евтин от руския?! Защото наскоро Кирчо първо посочи "3 ПЪТИ", а след няколко минутки "с 30%".

Вместо "в пъти по-евтин" спокойно можете да използвате "многократно по-евтин". Ама кой да се сети. А за да се сетиш, трябва да си прочел поне един вагон книги, както казва Димитри Иванов.

няма вид много да е чел.

Те азерите не са ли дружки с Русия? Що ще им играят донка по този начин..А може ли Русия да продава на азерите, а те после на нас..? РАзбира се ако крайната цена е по ниска от сега предлаганата от Газпром, ок? То значи че са ни цакали яко по досегашбите договори, т.е. заради ГЕРБ

Кои азери? Азербайджанските или иранските?

"Газпром" държи 51% от АЗЕРСКИЯ газ.

Стига с хвалбите . Видяхме какво можеш

В пъти по-ефтин? Тогава защо всички плащат в пъти повече? Къде отива разликата?

Моля някой или да въдвори тоя лудия или да го гръмне. Ще бъде национален герой!

Ура,аз всичко направих ! Кирчо и Кокорчо ще се тупат в гърдите и ще си ходят в ъ при жените!Ура, ура!

Два месеца минаха откакто Газпром ни спря газът

не ни спряха газа. Спря го Кирчо. Искаше газ без да плаща - е не може.

А кой построи този газопровод бе? Предишното правителство, а вие само инфлация и опити за арести приличашти на начинаещи агенти

Аз гърция не знам да добиват газ..най-вероятно е руски...каква е тази девирсификация?!?

А дали Кирчо и компания могат да обяснят как в пъти по-евтин газ ще произвежда с 40% по-скъпо парно и и колко там по-скъп ток?

И аз имам абсолютно същия въпрос! Признавам сделката за успешна, когато цената на парното и на бензина падне, дотогава всичките му брътвежи ги третирам като празни приказки за наивници, каквито всъщност са.

Тука има един руски трол дето дори сам си отговаря на съобщенията да се самоподкрепи. Да не ти експулсираха другаря? Дир.бг кога ще вкарате визуализиране дори на някаква част от IP адреса на пишещите? Ще е доста интересно.

Ало о о Кики, кажи колко ще струва газат франко косуматора и ние ще сравним , дали е по евтин или по скъп.

България ще може да получава в пълен обем договорените 1 млрд. куб. м природен газ по договора с Азербайджан. А другите 2 млрд. куб.м? Какво значи в пъти по-евтин газ? Ще намалят ли парното. Конектора е готов? Ше започне да работи септември - октомври?

браво на кирето в оставка - вече ще имаме в пъти по-евтин руски газ от гърция

Няма ли най-сетне д се разкара това гнусно тъпо парче Петков?! И тези от БСП с тяхната коалиция стигнаха дъното. Никакво правителство повече с участието на ПП - там всички са отровни, а Киро е най-голямото зло, което можеше да се случи на България!

Мачкай Кире!

Той се смачка вече, няма за къде повече.

ще ти смачкам гадната мутра ,копеле .

А нещо за цената на тока, която скача от Днес???

Виж ми коментара от 16:04:19 ч. Украйна обеща да доставя електроенергия за страните от ЕС, но засега май не са включили и България. Споменават за Румъния.

Повечето украински електроцентрали вече са под руски контрол. Украинците ще се радват , ако за себе си имат ток. И ако все още имат държава.

Чакаме и цената да падне В пЪТИ!

"Inflation in the eurozone reaches new record high of 8.6% " - Инфлацията в еврозоната е достигнала нов висок рекорд от 8.6% - източник "Евронюз"! И това е само в еврозоната, в която ние още не сме влезли!!! Значи - не е Кирил Петков причина да имаме висока инфлация в България, друго ще да е! Нарича се война на Русия с Украйна! Докато не свърши войната цените ще растат, ако ще и папа Франциск да го назначите за премиер на България! Затова - веднага да пращаме оръжие за Украйна да приключи целия този кошмар по-скоро!

А бе тъпи сме, ама чак толкова, че да се вържем на първосигналните ти анализи не сме!

Това целяха американците - ЕС харакири ! Оръжията носят смърт . Кирилчо не отстоява интересите на хората , той е жаден за внимание и тв камери .

Инфлацията в еврозоната 8,6%. А в България поне три пъти. Който не вярва да види цената на бензина, дизела, тока... И хляба, сиренето, кашкавала... Да сравни с цените преди 3-4 месеца.