Кирил Петков подаде иск срещу двама шефове на ББР и се извини на съда

Съдът спира промените в управата на банката след молби от Велина Бурска и Николай Димитров

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Θεά Ῥέα ПЪЛНО ИГНОРИРАНЕ ЗА ВОЕННАТА ХУНТА НА РУСКИЯ ВАРВАРИН Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ЗА НАЙ-ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО, ГЕРБ и СДС ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА ВОЕННАТА ХУНТА НА РУСКОТО ФЪРЧИЛО ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА РУСКОТО ПРЕДАТЕЛСКО ФЪРЧИЛО ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА РУСКИЯ ПРЕДАТЕЛСКИ ЧАЛГАР и евразийска им сбирщина ♦ ПЪЛНА ТОТАЛНА ИЗОЛАЦИЯ на ФЪРЧИЛСКАТА ХУНТА - ЧАЛГАРИ ♦ БСП и коалицията със стари червени провалени и изродени " Има такъв (глупав) народ" газпромски сценаристи " Боецки" посрещачи на "православни среднощни вълци - рокери" " Възрожденски" Костя Копейкинци " Маджовски "градски десници" " Идиотски " майки, водени от НАРУШИЛАТА В ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ през 2013 година ЗАКОНА ЗА ИЗБОРИТЕ .....║..... ══╬══ .....║..... .....║..... П Р О К Ъ Л Н А Т И .....║..... --------------- ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО Хубав ден, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

Пълно изчегъртване до дупка!

Продавам джип тойота, от първи собственик, реални километри, цена по договаряне, може и бартер за златни кюлчета

Ти да видиш! Господин служебния министър се сетил да се извини. Съмнявам се да е искрен.

Психиатрията още ли е в ремонт?

Служебното педалче с дипломка от Харвард е тотано затъпяло!! Бие се като вода в бряг, щото само толкова може. Чукундур, само плямпането им се удава-там са шампиони!! Пускат бомбастичните изказвания и докато се разсее димът-изборите ще са на прага.....това е идеята на "служебното" правителство от самото му съставяне:никаква работа, само сензации и плямпане!!

Без Червената армия едно чегъртане не може да направите. А дядовците ви едно време как вилнееха......

В БГ всичко минава с "извинявай, бате", даже може и ръкопляскания да получиш. В страната на Харвард, ако си позволиш да критикуваш съдия, най-малкото, което ще ти се случи, е да изхвърчиш мигновено от високия министерски пост. Дошъл да чегърта, разбираш ли... Смешник!

Министър Кирил Петков, моля да прочетете Конституцията на Република България и да спрете да се излагате в национален ефир. Правото на съдебна защита е едно основните права , неотменими при това, на всеки български гражданин. Вие ще сте първия министър, който си позволява да оспорва това право на българските граждани.

Просто работа. Не се извинява лично, а като държавен служител. Там няма искреност, има лъжа-истина. Щом се извинява, значи променя официалното си мнение за нещо - в случая е изявлението за съда.

Откога според господин министъра българските граждани не могат да си защитават правата в съда???

Ще чегъртат и то яко, свят ще ви се извие! А българският "съд" е по-крадлив и корумпиран, дори от политиците!

Откогато съдът е корумпиран

Май са тръгнали с презумцията, че всичко им е позволено. Трябваха им седмици, за да разберат, че има закони и конституция.

Ей тия герберунгери от калинки станаха на кърлежи. Забили се яко и цоцкат ли цоцкат като за последно. Затова трябва на 11ти всички нормални хора да гласуват, за да освободим България от мутро-милиционерската шайка на тлъстия тулуп

Този човек дори не знае добре английски! Идете му на фейса видеото за Боян, дето се тупа по гърдите. 5 изречения, 5 грешки, гаден ъ-кащ български акцент на човек учил английски само в Бг и то с тройка.

Кой ще му плаща масрафите на тоя инфантил?

Нагли и тъпи!

държавта , щом такива тюфлеци са министри ! да живее чалгата и анадолските кючеци

Поредното доказателство за служебното правителство. Много шум, ровене в миналото, а за настоящето никой не хае. Има толкова много важни неща да се решат, сега и веднага. Съсипват ни и туризма! Ревяха, че хазната била празна... А то какво се оказа, че Борисов е бил прав, не ни е излъгал, че я е оставил пълна. Нищоправещите трябва завинаги да изчезнат от политическия живот на България! хора, които идват с идеята да рушат, няма да донесат просперитет на България! Татуировката на Трифонов..., та той си го е пожелал многократно Адът идва с него, християнска православна България, мислете!

Калинка калинка калинка мая. Уапаш ли калике уапаш ли

Боли ли те, калинке

Туризмът е съсипан още когато съсипаха природата! Когато решиха да осигуряват хората на 4 часа на минимална заплата, а останалите пари да се дават под масата!

А аз имам торта сахер!

mira67

Баш си требе изчегъркване, до дупка на тия ояли се кърлежи гербови,

Като си се хванал да ''чагърташ'' пардон, да се занимаваш с политика в днешни дни , първото нещо което трябва да научиш, че ЗАКОНИТЕ/добри, лоши, няма значение/ са над всичко и това да си го повтаряш ежедневно! Като си ''отсвирил'' съда, ВЕДНАГА СИ ПОДАВАШ ОСТАВКАТА, защото останеш ли ВЕЧЕ ТЕБ ЗАПОЧВАТ ДА...ИЗЕЧГЪРТВАТ! ОСТАВКА, МАХАЙ СЕ, НЯМАШ МОРАЛ И ЦЕНЗ ЗА ПОЛИТИК!

са промяната,а?!

почвай, де! :))))))

Може , но достатъчно го начукаха на тиквата!

Само не става ясно, ако Кире Харвардо загуби делото, той ли ще плати разходите по него или ще е за сметка на бюджета на министерството, сиреч от нашия джЕб.

Ей тая герберска смрад , десет години цоцаха , и още десет ще трябва да ги изчегъркат ...колко по навреме главния търтей влезе при бай Ставри толкова по бързо ще се възстановим!

Кириле, голяма си п..тка. Извинил се бил. Оставка ве лай…яр.

Цар Киро умрЕ, ако не си разбрал. А този министър на мабкият му пръст не можеш да се опреш. Тъпанар неук

570000 пенсионери с под 300 лв крадци долни, Пеевски, Доган, Валери Симеонов, Каракачанов,Караниколов, Горанов, Милен Велчев, Костов, Марешки, Маргините, вълка, ТИМ, Таки, маджо, пашата съд и затвор заедно с ББ

Единият от тези харвардски тарикати има физиономията на лисугер, другия си е чист педе*раст от където и да го погледнеш. От тези нищо добро не може да се очаква!

Аз Курнелия Нинова или някой от БСП? Няма ли другарю?

Ами има закони в тази държава.ако правителството не ги спазва то кой

Калинките на Зеления чорап и БСП. Този какъв беше- шахматист ли, полиглот ли, от Харвард ли или от Хага?

пък ти сигурно си от хойно харсово

Браво на българският Джон Траволта. - Кирил Петков!

ще ти се!

да, когато същият казус го има и за Н-ското ООД, тогава ще ти повярвам

Най- великият изследовател на дъната на язовирите.

Този и другият, ококореният джендър могат само да изчагъртат един на друг Mesoderm Coelum на anus-те си.

Наблюдавам като юрист ситуацията с ББР и Автомагистрали и тя мнооогооо ми прилича на сагите с Търговския регистър, определенията за спиране от СГС по искане на разни лица, с твърдения за нищожност на решенията на собственика и невъзможност за управление на Петрол от и ВАЦ-овете - издаващи някой вестници. И Петрол и ВАЦ-оете бяха завладяни в последствие от един и същи успял на 33 години кандидат за шеф на ДАНС въз пълничък мъж. Начинът на действие е същият, само дето сега не се завладява, а пази завладяното. И дали и този, дето стои зад действията не е същият?

Траволта има сексапил, тоя си е мишкар.

Престъпна Група ГЕРБ са заредили десетки хиляди бомби със закъснител в държавната и регионалните администрация!! Сега само взривяват своите камикадзета по места! Изродите от ОПГ ГЕРБ ,мирно и нормално власт не връщат !! Пълно изтриване на ГЕРБеразма и конфискация на имуществото на членовете на ГЕРБ!

Как идиотите тука не разбраха че като човек заема държавен пост той преди своите интереси представлява тези на Страната! Хората само за съмнение си подават молбата, тези тука като кърлежи. Още повече запорират дейността на държавата и поста който заемат! Аз съм удивен как прокуратурата не се заема с всеки един провинил се ами ги пущат и после преквалифицират другаде пак да вредят. Трябва да има отговорност за съмнителни практики на високи постове а не да ги толерираме! Лични права нямат! Първо е Българският интерес след това този цирк. На такива присъди съм се нагледал и наслушал че Съдът е за Съд!

Се крият като мишки, с надежда Боко да се върне и да им останат заплатките. Браво!

Ама ти се надяваш да влезе при бай Ставри? Наивник!