Кирил Петков подаде иск срещу двама шефове на ББР и се извини на съда

Съдът спира промените в управата на банката след молби от Велина Бурска и Николай Димитров

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кире, какиното, още от сега ти казвам, че твоят иск ще бъде оставен БУ, демек без уважение.

Ще взема да му шибна два шамара на мутрата Бойко Рашков и ще го преназнача за разсилен в МВР.

От тарикат, който тръби навсякъде за Харвард, а реално говори английски на ниво квартална гимназия с английски, не можем да очакваме много! Има разминаване между тръбенето и саморекламата и реалните възможности. Не е това, за което се пише. Този е роден български тарикат с легенда за Харвард.

Пъч, Коч,Кор, Тър...Колко тъп трябва да си, да сменяш никове само и само да пишеш едно и също навсякъде и постоянно.Каквото и да си ти, знай че смисъл от това няма.Твоите умреа и сега се усмълдяват яко на леш

Кире Кире ,след 11 дни твое чудо та ничии.

Се крият като мишки, с надежда Боко да се върне и да им останат заплатките. Браво!

Как идиотите тука не разбраха че като човек заема държавен пост той преди своите интереси представлява тези на Страната! Хората само за съмнение си подават молбата, тези тука като кърлежи. Още повече запорират дейността на държавата и поста който заемат! Аз съм удивен как прокуратурата не се заема с всеки един провинил се ами ги пущат и после преквалифицират другаде пак да вредят. Трябва да има отговорност за съмнителни практики на високи постове а не да ги толерираме! Лични права нямат! Първо е Българският интерес след това този цирк. На такива присъди съм се нагледал и наслушал че Съдът е за Съд!

Кирчо трябва да уважава закона и щом имат това законово право да не го прави на въпрос. Иначе що за министър, за едните така за другите онака.

Те същите сополи са написали законите да им изнасят на тях когато дойде време. Аз мисля че преди законови неуредици е важно човек да защитава правдата защото много неправди има узаконени от държавни изменници. Не може сляпо да се прилага буквата на закона когато всички виждаме че е грешно. Грабители поставили бомби през годините а ние ни е страх да ги разоръжим. Не случайно има лаф че държавната работа е за цял живот. Нека държавата да ги съди всичките!

Престъпна Група ГЕРБ са заредили десетки хиляди бомби със закъснител в държавната и регионалните администрация!! Сега само взривяват своите камикадзета по места! Изродите от ОПГ ГЕРБ ,мирно и нормално власт не връщат !! Пълно изтриване на ГЕРБеразма и конфискация на имуществото на членовете на ГЕРБ!

Наблюдавам като юрист ситуацията с ББР и Автомагистрали и тя мнооогооо ми прилича на сагите с Търговския регистър, определенията за спиране от СГС по искане на разни лица, с твърдения за нищожност на решенията на собственика и невъзможност за управление на Петрол от и ВАЦ-овете - издаващи някой вестници. И Петрол и ВАЦ-оете бяха завладяни в последствие от един и същи успял на 33 години кандидат за шеф на ДАНС въз пълничък мъж. Начинът на действие е същият, само дето сега не се завладява, а пази завладяното. И дали и този, дето стои зад действията не е същият?

ама и ти си един "юрист". Я кажи кой е бил собственик на Петрол през годините, за ВАЦ-овете да не говорим

Най- великият изследовател на дъната на язовирите.

Браво на българският Джон Траволта. - Кирил Петков!

Траволта има сексапил, тоя си е мишкар.

Калинките на Зеления чорап и БСП. Този какъв беше- шахматист ли, полиглот ли, от Харвард ли или от Хага?

пък ти сигурно си от хойно харсово

Ами има закони в тази държава.ако правителството не ги спазва то кой

Единият от тези харвардски тарикати има физиономията на лисугер, другия си е чист педе*раст от където и да го погледнеш. От тези нищо добро не може да се очаква!

570000 пенсионери с под 300 лв крадци долни, Пеевски, Доган, Валери Симеонов, Каракачанов,Караниколов, Горанов, Милен Велчев, Костов, Марешки, Маргините, вълка, ТИМ, Таки, маджо, пашата съд и затвор заедно с ББ

Аз Курнелия Нинова или някой от БСП? Няма ли другарю?

Кириле, голяма си п..тка. Извинил се бил. Оставка ве лай…яр.

Цар Киро умрЕ, ако не си разбрал. А този министър на мабкият му пръст не можеш да се опреш. Тъпанар неук

МаБкият пръст си го за̀ври, до лакътя. Тоя Киро да му пикам на министъра, аре и той при цар Киро след 11-ти

Ей тая герберска смрад , десет години цоцаха , и още десет ще трябва да ги изчегъркат ...колко по навреме главния търтей влезе при бай Ставри толкова по бързо ще се възстановим!

Ама ти се надяваш да влезе при бай Ставри? Наивник!

Само не става ясно, ако Кире Харвардо загуби делото, той ли ще плати разходите по него или ще е за сметка на бюджета на министерството, сиреч от нашия джЕб.

са промяната,а?!

Може , но достатъчно го начукаха на тиквата!

Като си се хванал да ''чагърташ'' пардон, да се занимаваш с политика в днешни дни , първото нещо което трябва да научиш, че ЗАКОНИТЕ/добри, лоши, няма значение/ са над всичко и това да си го повтаряш ежедневно! Като си ''отсвирил'' съда, ВЕДНАГА СИ ПОДАВАШ ОСТАВКАТА, защото останеш ли ВЕЧЕ ТЕБ ЗАПОЧВАТ ДА...ИЗЕЧГЪРТВАТ! ОСТАВКА, МАХАЙ СЕ, НЯМАШ МОРАЛ И ЦЕНЗ ЗА ПОЛИТИК!

ще ти се!

mira67

Баш си требе изчегъркване, до дупка на тия ояли се кърлежи гербови,

почвай, де! :))))))

Този и другият, ококореният джендър могат само да изчагъртат един на друг Mesoderm Coelum на anus-те си.

Поредното доказателство за служебното правителство. Много шум, ровене в миналото, а за настоящето никой не хае. Има толкова много важни неща да се решат, сега и веднага. Съсипват ни и туризма! Ревяха, че хазната била празна... А то какво се оказа, че Борисов е бил прав, не ни е излъгал, че я е оставил пълна. Нищоправещите трябва завинаги да изчезнат от политическия живот на България! хора, които идват с идеята да рушат, няма да донесат просперитет на България! Татуировката на Трифонов..., та той си го е пожелал многократно Адът идва с него, християнска православна България, мислете!

Туризмът е съсипан още когато съсипаха природата! Когато решиха да осигуряват хората на 4 часа на минимална заплата, а останалите пари да се дават под масата!

държавта , щом такива тюфлеци са министри ! да живее чалгата и анадолските кючеци

Нагли и тъпи!

Калинка калинка калинка мая. Уапаш ли калике уапаш ли

Разкарай се бе, руШняк

Кой ще му плаща масрафите на тоя инфантил?

Този човек дори не знае добре английски! Идете му на фейса видеото за Боян, дето се тупа по гърдите. 5 изречения, 5 грешки, гаден ъ-кащ български акцент на човек учил английски само в Бг и то с тройка.

А аз имам торта сахер!

Ей тия герберунгери от калинки станаха на кърлежи. Забили се яко и цоцкат ли цоцкат като за последно. Затова трябва на 11ти всички нормални хора да гласуват, за да освободим България от мутро-милиционерската шайка на тлъстия тулуп

Май са тръгнали с презумцията, че всичко им е позволено. Трябваха им седмици, за да разберат, че има закони и конституция.

Откога според господин министъра българските граждани не могат да си защитават правата в съда???

Откогато съдът е корумпиран

Министър Кирил Петков, моля да прочетете Конституцията на Република България и да спрете да се излагате в национален ефир. Правото на съдебна защита е едно основните права , неотменими при това, на всеки български гражданин. Вие ще сте първия министър, който си позволява да оспорва това право на българските граждани.

да, когато същият казус го има и за Н-ското ООД, тогава ще ти повярвам

Вие не сте ли наясноч е съда е с по-ниско доверие и от парламента. Видимо ГЕРБ саботират всяка възмжоност да им се задават въпроси и да бъдат разледвани, обаче антиГЕРБ коалицията в следващият парлемнт иде.

В БГ всичко минава с "извинявай, бате", даже може и ръкопляскания да получиш. В страната на Харвард, ако си позволиш да критикуваш съдия, най-малкото, което ще ти се случи, е да изхвърчиш мигновено от високия министерски пост. Дошъл да чегърта, разбираш ли... Смешник!

Ще чегъртат и то яко, свят ще ви се извие! А българският "съд" е по-крадлив и корумпиран, дори от политиците!

Боли ли те, калинке

Без Червената армия едно чегъртане не може да направите. А дядовците ви едно време как вилнееха......

Служебното педалче с дипломка от Харвард е тотано затъпяло!! Бие се като вода в бряг, щото само толкова може. Чукундур, само плямпането им се удава-там са шампиони!! Пускат бомбастичните изказвания и докато се разсее димът-изборите ще са на прага.....това е идеята на "служебното" правителство от самото му съставяне:никаква работа, само сензации и плямпане!!

Разбира се, вашият лидер дето хапва фелии с мас и е прочел "Винету" отдавна е надминал всеки от Харвард.

Ти да видиш! Господин служебния министър се сетил да се извини. Съмнявам се да е искрен.

Просто работа. Не се извинява лично, а като държавен служител. Там няма искреност, има лъжа-истина. Щом се извинява, значи променя официалното си мнение за нещо - в случая е изявлението за съда.

Продавам джип тойота, от първи собственик, реални километри, цена по договаряне, може и бартер за златни кюлчета

Пълно изчегъртване до дупка!

Θεά Ῥέα ПЪЛНО ИГНОРИРАНЕ ЗА ВОЕННАТА ХУНТА НА РУСКИЯ ВАРВАРИН Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ЗА НАЙ-ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО, ГЕРБ и СДС ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА ВОЕННАТА ХУНТА НА РУСКОТО ФЪРЧИЛО ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА РУСКОТО ПРЕДАТЕЛСКО ФЪРЧИЛО ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА РУСКИЯ ПРЕДАТЕЛСКИ ЧАЛГАР и евразийска им сбирщина ♦ ПЪЛНА ТОТАЛНА ИЗОЛАЦИЯ на ФЪРЧИЛСКАТА ХУНТА - ЧАЛГАРИ ♦ БСП и коалицията със стари червени провалени и изродени " Има такъв (глупав) народ" газпромски сценаристи " Боецки" посрещачи на "православни среднощни вълци - рокери" " Възрожденски" Костя Копейкинци " Маджовски "градски десници" " Идиотски " майки, водени от НАРУШИЛАТА В ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ през 2013 година ЗАКОНА ЗА ИЗБОРИТЕ .....║..... ══╬══ .....║..... .....║..... П Р О К Ъ Л Н А Т И .....║..... --------------- ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО Хубав ден, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

Психиатрията още ли е в ремонт?