Кирил Петков: 200 млн. кредити отидоха в бизнеса от ББР, партиите не са сигурни какво правят

За кратък период съдбата на България може да бъде променена, заяви служебният министър на икономиката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А всъщност важното е колко ще се върнат, за да не ги връща "суверена" .

Много лъже това момче, много лъже!!! Парашутист!!!

през 1990 отворих малко кафене. за да го обзаведа си заложих апартамента на родителите.вуйчо ми ме попита ехидно, кога ще се почувствам богат. казах му, че когато нямам кредити ще съм богат. така е до днес - имам си моето кафененце, НО НЯМАМ КРЕДИТИ, които да завещая на съвестта на децата и внуците си.

За около 800 дни.

За има няма месец раздали били 200 милиона ... браво бе. Кои бяха тия фирми готови с проекти точно в този период. Как успяхте да разпространите информацията толкова бързо? Има ли още 200 милиона за следващия месец за раздаване или който взел взел толкова? 400000 среден кредит ... това са 500 фирми ... всичките ли са на подстаените лица на културиста от Дубай и кога ще бъдат прехвърлени на рецидивисти?

Какъв малък и среден бизнес си финансирал,бе идиот!??? Един престъпник говори лъжи,а Прокуратурата спи! Това е БГ в 21 век.

Прокопиев се е напапкал! Че Цацаров и Гешев му наложиха запори за 200 милиона.

Кирчо, я дай списък на 300 човека на които раздаде по 50000 и останлите 10 на които даде големите пари, че да станат средно по 400 000= 200 000 000! Ама съвсем ни взимаш за апталчета! Има няма са си близо четвърт милиард, за два месеца! Браво, бъзо пипаш!

Разбрахме, че Радев мрази ГЕРБ. В последните дни стана ясно, че е против Има такъв народ, БСП и ДПС. Ако ИБНИ и Демократична България подкрепят правителството на ИТН, вероятно ще намрази и тях. Въпросът е, кога Радев ще започне да атакува и себе си? И ако някой бърка това въртоглаво поведение с честност и почтеност, ще му кажа, че се лъже - това е глупост и дребнавост.

Взеха парите за помощи и разправят, че ПОМАГАТ с КРЕДИТИ.

Татяна Дончева когато говори сички клепат кът мишоци

Хвалбата е голяма, че раздавали пари .... А сега Мунчо вика, парите свършиха требе актуализация на бюджета.

И други неща вика, ама са псувни и не мога да ги повторя!

Тоя имбецил трябва моментално да бъде разкаран от върха на държавата!!

Евалла на Татяна Дончева тази вечер в "Панорама" !

Да не е защитавала някоя мутра пак???

Кирчо тебе кой те е избрал да променяш съдбата на България да ме светнеш? Високо летиш нещо оттам се пада болезнено - посмали малко амбициите.

Когато защитава престъпници в съда. Да не е предложила заедно с Мая Пеевски за шеф на ДАНС???

Но моята учителка по български и лите атура до осми клас би му писала 2.

Абсолютно..... разцепи мрака с всяка една дума, която каза...

За 1 месец 200 милиона ... къде са условията, къде е прозрачността? Страницата в интернет не е обновявана от както служебното правителство е съставено и смени ръководството на тази банка ... КАК ФИРМИТЕ С КОИТО НЕ СТЕ СВЪРЗАНИ РАЗБРАХА И КАНДИДАТСТВАХА ЗА ТЕЗИ 200 милиона???

А на твоя правопис колко би ти писала ?

Защити на май*ка ти п.....та! Идиот!

Готин е , Будител , Умен.

Това което си написал няма смисъл Кой е престъпник казва съда

Затвор за Кире ще е лукс . Само да не избяга за Дубай.

За тези малки фирми има процедура и необходимост от система за оценяване и прценяване на кой да се даде и на кой не. Такава система няма и не може да бъде създадена от днес за утре ... та НА КОЙ ПОДАРИХТЕ 200 МИЛИОНА?

Абе Харвард, ти ли си идиот, или си мислиш, че в тая държава живеят само хора с килийно образование! За твое сведение, вече и на чистичките децата учат в чужбина, ама учат здраво за да се изтласкат от дъното, а не за да размятват кухи дипломи! Ай спри се, че ставаш смешен!

Ти Кире я кажи кой е патентовал провиотик, кой е Атанас Благоев и дали не си само дистрибутор и лъжец

И това ли не знаеш? Не знаеш , че тази е адвокат на мутри и олигарси? Нещо за ванко1 да си чувал например? Дето тази и Манолова промениха закона за до го измъкнат от панделата? Е явно си много прост човечец.

В нормалните страни като има подобна програма за 200 милиона се обявява ПРЕДИ парите да бъдат раздадени. За да могат всички фирми да се подготвят и кандидатстват. Кога ги направиха тези планове кога взеха заемите?

Да се чете: Откраднаха/канят се 200 милиона лева от ББР. Средно по 400 000 лв. на фирма ( колко ли са формалните и несъществуващите). А в същото време огромни заводи спират работа заради цената на електроенергията. И всичките тези пари са ГАРАНТИРАНИ ОТ ДЪРЖАВАТА! От къде на къде ще гарантират частни кредити с нашите пари. ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ!

Дали да ти припомня ти лично колко човека си нарекъл престъпници? Или си забравил може би? Тази , платения е адвокат на мутри и олигарси. Ама не ти плащат да го споменаваш.нали???

Гледах Панорама. Тома Биков сериозно затрудни Кирил Петков, а водещия съсипа Дончева, която обвини българския народ, че вземал странни решения. Липсваха ИТН и ДБ, явно от страх, че подмяната ще лъсне в пълна степен.

Топ крадците с дипломи успяха да отрицателно време да раздадат на приятели 200 милиона. Поздравления

Оставете човека да работи! На 20 години веднъж ни се пада някой, който знае какво прави и го прави почтено. Явно не сте гледали предаването, защото Кирил Петков беше блестящ в Панорама (както винаги, впрочем) - интелект, ум, изказ . Тома Биков след него беше като напикано мушкато.

Комунистите скоро не са фалирали банки, явно това им липсва.

И аз гледах - с два въпроса Биков го закова.

Нищо не сте постигнали. Сами си давате оценката. Да видим дали о с колко ще е по добре икономиката от преди щото ми се чини че като цяло ще е по - зле. И това с необезпечените кредити си е чисто източване на държавната пара. Аре.

Нито цент.

Ама Кирчо си е в България, никъде другаде не го искат, върна се да цоца и да му ръкопляскат, при това отдавна!

Голям пич е този. За първи път от 91г имам чувството че има светлина я тунела. Бяхме срамно поробени от лайка престъпници с маски и инициали БСП, ГЕРБ, ДПС, и ТН...

Е ми, Биков е евангелист-педераст!

Хаха, заковал го :) Със здравната каса, на която ГЕРБ са сложили шефа (но сега щели вече да му търсят сметка) или дето не може да раздели 200млн на 400к :) Дончева ги уби накрая - човекът от НАТФИЗ хаха

Ако има раздадени кредити това не означава, че те ще се обслужват. Но това ще се разбере след време, когато този няма вече да е тук. Никакво доверие ти нямам, защото имаш натикан зелен ботуш отзад.

Биков, Биков...Намери си майстора и Биков. Дончева така хубаво му насипа с кофите, кеф ми стана.

Главатааааааа, забравил си я някъде

Я огласи и кои са фирмите на които дадохте тез 200 млн. необезпечени кредити. Да не се окажат все свързни с кръга 'Капитал' и затова да ги криете? Сигурни сме, че никой не ти се е обаждал. Явно си дошъл вече е готов план на кого колко.

Кирил Петков - ПРЕМИЕР!

Кирил Петков направо размаза мъжката проститутка Тома Биков.