Кирил Домусчиев съди за клевета министър Христо Алексиев

Бизнесменът обвинява служебния транспортен министър, че е поднесъл поредна порция лъжи

Обратно в новината

Коментари - Кирил Домусчиев съди за клевета министър Христо Алексиев | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Домуса е порадната нагла и крадлива гад

Домуз и "кладенчова вода" ......

Домусчиев да бяга към Африка заедно с всякакви турци майнуняци от фирмата му в Разград.. Иначе, трявбва да го ЗАСТРЕЛЯТ и да ИЗГОНИМ всички турци и маймуни , които тоя предател е домъкнал..

Киро Домуса и Георги Домуса са агенти на ЦРУ!

Домусчиеви отдавна изнесоха всичко откраднато в САЩ. Домусчиеви са агенти на ЦРУ.

Изнесли на Луково лято и към момента търсят купувач на неработещите си заводчета в САЩ.

Както му взеха американците Нова така ще му вземат и всичко останало.

Тоя министър наистина е пълен манипулатор и нищо не разбира от концесии. Задължението на България към Япония от 90 млн. долара се плати от концесионера вместо да ги плаща на държавата и тя на японците. С инвестициите от над 300 млн. лв., Пристанище Бургас изплува и сега работи на пълни обороти. Концесията съживи пристанището и сега да твърдиш, че държавата губи и пълна неграмотност.

Киро ли ти го написа

Яж ми кура Думус ага.

Се е взел за безсмъртен, а в действителност е пълен глупак с харизанов герберски милиони.

Домусчиев и ДПС пеят в един хор.

Интересно , защо снимките от "преди" са едни такива тъмни и сиви а от "сега" са с такива хубави фотошоп цветове;)

_stankow

Евтини номера на евтини хора.

Тоя ме разбива. На Гугъл Мапс има сателитни снимки от 2021 и всеки може да види, че изглежда същата дупка и няма нищо общо с това на шарените снимки. Първите две са очевадна компютърна илюстрация. https://www.google.com/maps/@42.4842302,27.466882,2339m/data=!3m1!1e3

Това е датата на copyright-а, а не кога е правена снимката. https://earth.google.com показва датата и е от 2013та година. На майкрософт снимките са по-нови и повече прилича на това горе.

Новата снимка напълно съвпада с Гугъла. Не гледаш внимателно-виждат се и инвестициите.

Е невинен ГЕРБ му опростиха 56млн.лв. за нарушаване на приватизационния договор

Олигарха Домусчиев обвинява други като олигарси. Прокопиев че се меша в политиката, е ясно и не го харесвам. Както каза Бойко, в първият ме кабинет 5-6 министри са му предложени от Прокопиев. Но не не знам дали има свързан с държавата бизнес (това е олигархия)? Виж Домусчиев си е олигарх от всякъде. та даже държавата му опростила над 50 милиона лева. Всички частни бизнеси свързани с държавата са олигархични. Като взимащите концесии, като Домусчиев.

Трябва да се оттървем най-сетне от ДС и машите му - ‘бизнесмени’, мутри и криминалета - като Домусчиеви, Пеевски, обръчите на Доган, Младен Маринов, ББ, черепа, Цветан Василев, каскета, осемте джуджета и цялата останала подобна измет. Гласувайте за Радев и за партия различна от ГЕРБ, ДПС и всякакви псевдо-патриоти.

Са за затвор и търсят чичо Стслин

О--о-о-о-о, палачинката взе да се обръща ли, че довчерашните дерибей изпокрили се след бурята, която отми политическото им представителство, пак налазиха публичното пространство?!

Тепърва ще му става тежко на гелосаният. крадец от свитата.

Концесията не е на гелосания. На Пешо клошара е!

Не обича успелите. Киро един от малкото свестни бизнесмени не само у нас а и в чужбина. 80% от бизнеса му е в чужбина. Кото гледам и той, ще зареже БГ е, ще духате супата. 64% спад на чуждестраните инвестиции през 2021 у нас.

Спада в чуждестранните инвестиции е заради такива като Киро, за когото работеше Държавата до този момент. Интересното е да се проследи статистиката, че спада на чуждестранните инвестиции съвпада с идването на власт на ЕРБ през 2009г. и възхода на Домусчиеви. По това което се вижда от снимките, тези инвестиции в пристанището от 300млн са силно раздути, най-вероятно включват и полетите на частния самолет на Киро. колкото до Министър Алексиев, нормално е първия път като министър за едва няколко месеца да не може да обхване всичко.

Домусчиев е мошеник, всички крупни бизнесмени по света са такива. Но той е повече българин от Прокопиев. Същото важи и за Божков и Пеевски сравнени с Прокопиев.

Домуса купи търговския флот без пари и го наряза и продадем В Пещера вкара 609 млн.лв от ББР предвидена за малкия бизнес.Отрови хората в този град защото не направи пречиствателна станция Има ли българин в Лудогорец? Ликвидира с Тиквата бизнеса на Божков Където и да е пипнал навсякъде е корупция и мошенничество

Аз ли съм платен трол? Кой ми плаща? Я прочети по- внимателно какво съм написал за Домусчиев. Защо не напишеш какво прави Прокопиев? Достатъчно е да споменеш нещо за неговите медии и НПО- та.

Кво се карате не мога да ви разбера, като вдички си бъркат по дупките. Така се дели баница, кво си мислите вие....мноуууу пари участват...

Свестен производител на амфетамини това ли имаш в предвид

Ти направи мега як минет на този производител на амфетамини

Бе кво стана с онова, делото за близо 60 0000 000, дето го осъдиха, утиши се работата, таман по нашенски, а?

"бизнесмена на годината" да го хванат в съда и да не го пуснат да си ходи докато не върне 60те милиона на държавата.

Киро има много подобни договори и още неща ще излизат. Всички знаем че той е тясно свързан с ББ и ГЕРБ, и откакто те паднаха от власт за него почна да става все по-тежко. Покрай ББ и бизнесмени падат. Така е защото ББ имаше обръч с близки до него фирми и хора. Киро е един от тези хора.

Братя Домусчиеви финансираха Слави Трифонов и ИТН!

Ако въобще са го финансирали, значи са заложили на куц кон. Слави на тези избори ще има горе-долу наполовина от на предните, които бяха преди 3 месеца. Ако така продължава, следващият път може и да не влезе в НС. Излиза че партията му е еднодневка.

Прав е Домусчиев! Той колкото положителни неща е направил за България, другите срещу него да тичат не могат да го стигнат

Производител на амфетамини хсхг

Тоя ОЛИГОФРЕНА ЛИ ЩЕ СЪДИ? СЛЕД 14.11 ОТИВА НА ТОПЛО

Прокопиев ли?! Халал да му е!

Язе тоя Прокопиев го не знам, ама сигурно и той е големо гумно като тебе Гел! Щото олигарх за мене значи изедник!

Домуса, Чекмеджан,Пеевски! Но докато крепостните селяни продължават да им вярват и да ги обслужват така ще бъде сами сте си виновни! Отново ще го кажа крепостни селяни хората богатеят на ваш гръб вие беднеете африканците пасти да ядат пред вас

И това за крепостните кой го пише? Май един НПО слуга? Борисов, Пеевски, Домусчиев не са стока, но Прокопиев е не просто същия като тях, а дори по- лош и по- алчен. Човек като него, който разпространява само антибългарски пропаганди чрез неговите медии и НПО- та е вреден за България.

Плати си неустойките по приватизационния договор бе! Крадльо!