Кирил Домусчиев прати писмо на премиера: Направете конкурс за шеф на БЕХ

АОБР напомня за важността на този ключов в енергетиката пост и загрижеността си за извършването на този подбор върху основните принципи в пазарната икономика

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Т.е. Киро писал до себе си.

Възможно ли е цялата простотия между Армения и Азербайджан да е защото са подписани договори за директна доставка на Газ с азербайджан? Ако Жаклен Коен го сменят формално по обвинения че саботирал и забавял реализацията на проекта ... тука има нещо което се случва от много голямо значение!

Придворния бизнесмен и протеже на бойко, Пеевски и другите мафиоти, не е ли още на яхтата му в Турция?

Тука едно не се връзва .. ако е придворен бизнесмен защо ще настоява за публичност при положение че назначението на нов шеф на БЕХ е в правомошията на Борисов и няма изискване за публичност. Както Коен си е бил на поста без никой да шуми толкова дълго така можеше просто да бъде преместен и заменен без много шум. Явно има някаква причина да се вълнува блатото.

Изключително важно е кой ще заеме този пост. Това трябва да следи обществото с цялото си внимание. Ето какво се намира в мрежата за Жаклен Коен (който е несменяем на поста и нито Борисов нито Орешарски са правили рокади на поста): "Жаклен Йосиф Коен фигурира и сред управляващите на несъществуващия вече Приватизационен фонд "Никотиана" - БТ, заедно със сегашния прокурист на "Булгартабак - Холдинг" Иван Биларев. В миналото е ръководел и "Ем Еф Ай-Турс". Собственик на въпросната фирма е била "Моллов файненшъл енд индъстриал груп" на нашумелия в зората на прехода предприемач Валентин Моллов. Г-н Коен се е изявявал и като управител на фирмата "Тризет", която е била акционер в "Елкабел" на бизнесмена Фуат Гювен."

Най-голямото държавно дружевство се управлявало от Жаклен Коен за който никой нищо не знае. Няма и дума за този толкова влиятелен магистран на википедия страницата на дружеството. Дружеството притежава АЕЦ Козлодуй Булгаргаз и т.н. ... А вие замеряйте народното събрание с яйца за снимка на чекмедже с пачка.

Това трябва да е много прозрачен и кадърен човек. От този човек зависи на къде върви България много повече от министър председателя и президента. Всички поръчки на тези предприятия или могат да спомогнат за развитието на България или да го стопират. Затова 100% съм зад искането на Домусчиев за прозрачност и публичност.

Боже умрях от смях.какъв конкурс ,нещо сте слънчасали.Крадци около вас бол,кого заблуждавате.боклуци ,срам сте за нацията.

Кво каза .. всички са маскари ... еми нема светло бъдеще за такива мазоли

" производство на въглища - Мини Марица-изток ЕАД; производство и търговия с електроенергия - АЕЦ Козлодуй ЕАД, ТЕЦ Марица изток 2 ЕАД, Национална Електрическа Компания ЕАД; пренос на електроенергия - Електроенергиен Системен Оператор ЕАД; пренос, транзит и търговия с природен газ - Булгартрансгаз ЕАД и Булгаргаз ЕАД." Сега вижте управляващите екипи на гореспоменатите дружества и преценете колко процента от българската енергетика се управлява руски слуги. моята преценка е 85%! Приемам и други мнения. Докато не се освободим от руското влияние в икономиката и правораздавателната система българина витаги ще бъде с най-ниски доходи в ЕС.

Ченге,син на партиен секретар,ченге,роднина. Е как да върви демокрацията ??? Как ?

Много ченгета и комсомолски секретари на тая снимка. Този най-отдясно май се спомина скоро

Кирчо, моем ли да ти предложим нещо? Що не си еб еш майката?

От къде го е правил от яхтата си ли.

Проблема на българина винаги е бил в това....не че той няма, а че другият има! Няма оправия, с тая махленска завист, ами никъде по света няма разпределение на световното богатство по равно, на всички! Само в едни утопични теории и стари учебници има идеи за равенство ! Не сме еднакви, нито еднакво умни и образовани, нито еднакво работливи, нито с еднакви предпиемачески възможностти.....различията между хората са повече, отколкото приликите! Основната прилика между хората които имат пари е, че освен пари, притежават и други положителни качества, а хората които нямат пари, имат дефицити, предимно образователни и негативни личностни характеристики! Това лирическо отклонение, не е в защита на Домусчиев, а подчертава факта, че само хората с работещ бизнес могат да преборят бедността, няма ли добавена стойност икономиката, няма пари за никого!

Кирил Домусчиев прати писмо на премиера: Направете конкурс за шеф на БЕХ - трябва спешно да сложим наш човек, че после знае ли се !!!

К.рвата на дебелян пак пищи... И твойто време ще дойде, не забравяй Цецо Василев.

"развитие на въгледобива" Въглища! Въглища човек! Европа иска да се откаже от тях до 2030, Китай иска да се откаже от тях до 2050, Киро иска да копаем въглища o_O

Все още са част от природните подземни/наземни богатства, и се търгуват на стоковите борси! Проблемът не е, че се използват въглища, а че няма качествени пречиствателни инсталации за вредни емисии!

Защо му пишеш писма, звънни на Горанов да му каже :)

Явно "Гела" иска да управлява Енергетика!?

Баце я звънни на баш каскета да му сгъне една проверка как така ще ти нарежда.

Не за друго , а защото не се съобразява с тебе , което е много важно.

АОБР -Асоциация на Организираните Бандити и Разбойници

Домуса май иска да си прокара негови хора.Едно време все ревеше по телевизиите че тока му бил скъп......гледам все повече обеднява.А иначе все не му работели достатъчно и качествено......демек причина да не вдига заплати !

...след няколко седмици...тази граблива ненаситна Хиена Домусчиев,турската свиня Пеевски....ще бъдат Разкъсани на парчета...Законово и не..

А почтенният твой работодател Божков си идва от Дубай. Бобока излиза от ареста. А Цецо Мустака си идва от Белград. Нали?

Киро що е заел такава стойка - все едно ще се бие с някого? Голям тюфлек!

Друго си е да си закопчаеш и най-долното копче на сакото. (За разбралите - разбрали).

ами варди се да не му го откраднат

Няма нужда от БЕХ. Следва да се ликвидира.