КЕВР поиска енергийният министър да сподели как смята цената на газа

Председателят на Комисията за енергийно и водно регулиране доц. Иван Иванов формулира искането си с писмо до Александър Николов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На това говно от снимката, кога ще му наритате спаружения гъз?

Искаме! - Веднага давам!

Ванката Иванов...няма доверие новото правителство....ами как ще има!!! Той прави свирки на Тиквата, за да взема този пост.За да краде от хората.....това мръсно КОПЕЛЕ>>>>>Не за затвора си....а за незнам къде МРЪСНО КОПЕЛЕ!!!!!

Защо не е освободил заеманото място в тази комисиия след като още през април 2020 година е изтекъл мандататъ му за който е назначен?! Този дъртофелник иска обяснения, но преди да му се изпълни искането нека принципала, в лицето на Министерския съвет, да го постави в условията на живат на пенсионерите доценти и научни работници, които са се пенсионирали с високи за времето си пенсии, а сега са с пенсии близки до нивото на бедността и то не по собствена вина, а по вина на държавата за която са работили! Нека този дъртофелник да живее три месеца с пенсия от нивото на бедността и с нея да си плаща консумативите дза ток, парно и вода и да се лекува и живее с това което му остава (почти пълна нула) и тогава да прави "обосновани" искания за обяснения и "разяснения" за надутите цени на ток, газ и горива! Идиотино, ако поживееш така както живеят почти всички, с малки изключения на тези коитоса били по върховете на властта в последно време, пенсионери бъди сигурен че няма да можеш да изкараш и месец, мръснико! Знай и ти и тези около теб, а така също и президент, правителство и депутати, не спрете ли да ни извивате ръцете и да сте пречка да живеем нормален живот то доще ден в който всички ще се съберем в София и няма да крещим, няма да буйстваме и да правим размирици, а просто ще седим на улиците човек до човек, кой с бастун или патерици, кой без тях,но ще бъдем толкова много и нагъсто, че няма да можете да минете през нас и няма да се махнем докато не промените нещата в тази държава към по-добър живат най-напред за младите, а след тях и на нас, старите и не започнете да се държите като български държавници и слуги на българския народ, а не като всесилни чужди лакеи и безродници! Огледайте се и си дайте сметка каква част от днешното нородонаселение на държавата е потомци на насила прогонени от роден край българи, които са българи по род и крлъв нищо че родните крайща на предците им сега са в чужди, за насу държави! Мислете и внимавайте какво правите, а този нагъл дъртак, Иванов, направо го махайте от КЕВР!!!

Има си методика и съгласно законите се изчислява цената. Само че мръсни копелета като тебе явно не знаят тези неща. За да го махнат трябва да има избран друг председател на КЕРВ от народното събрание. Такъв до момента вече година и половина не е избиран. А и парламента не бърза, защото по-добър и компетентен от Иван Иванов за тази длъжност трудно ще намерят. Пенсиите не се определят от КЕВР, а от НОИ.

tonk11

Този не е освободил поста щото новите идиоти не искат да назначат друг или никой не ще. Преди 2 дни имаше "седянкя" по въпроса от младите и умните ама не назначиха нов въпреки, че киру реве от 2 месеца, че на тоя му бил изтекъл мандата. Първо трябвало друго да се свърши. Те затова.

аве тоя за къв се мисли, че чак и отчет ще иска, тоя плужек и тая паразитна организация трябва да бъдат закрити, а всички енергийни дружества да се национализират

Хайде да националзираме всичко и да живее комунизма. Естествено, че ще иска информация... може сметките на министърчето да са правилни или да са просто празни приказки.

Кирчо и Кокорчо ги бива само да харчат готови пари. А, да! И да обещават невероятни неща.

Или изривате тези боклуци в КЕВР, или идваме да почистим сградата.

Няма безплатен обяд, другарю. Комунизъм отдавна е в историята и така трябва да бъде.

сичките така сметате та после ви псуваме и тичаме да ви бием ненаситни хиени нийедни