КЕВР обяви скок в цената на тока с 3,3% и с близо 40 на сто на парното от 1 юли

Предлаганите цени на топлоенергията са 4 пъти по-ниски от исканията на дружествата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Санкции и евтина американска газ на Кирето! Не мога само да разбера хем по-евтино от руската хем парното скача с 40%? Някаква магия! Тия продадоха България!

Е на централно парно, което се плаща от останалите хора, които трябва да инвестират в котлета, инсталации и брикети и газ и т н. А топлофикация те сажудхжфтгекъб Усхжфтгейъ

Са все губещи и се до финансират.

То парно няма да има зимата. Хранилището е празно, никой не го пълни а летните месеци си минават. Зимата всички капацитети са запълнени на максимум и ако хранилището е празни ще бъдем на режим 2 дена в седмицата с парно и 5 дена на студено.

Само като се види, че са намалили технологичните разходи на Топлофикация София на половина ако запазят сегашното положение догодина парното ще е много по-студено за тази цена. Няма как да намалиш технологичните загуби на енергия по тръбите на половина без никакво основание и това ще се компенсира разбира се с по-ниска температура на водата и парното.

Квоне сте доволни Нали има Промяна

"Не купувайте за бога, братя" - сега е "Не плащайте за бога, братя"! С 400лв пенсия (200Е) - дори само за парното не стигат! Май "ЖанВиденовата зима" ще се окаже пролет пред тази, която ще дойде!

Иска ти се, такова комунистическо разорение от 1996 ако няма война няма как да се осъществи

Добра стратегия. Първо шокираш хората с новина за 300% увеличение и след вдигаш САМО с 40% и всеки си мълчи защото е могло да бъде и по-лошо. Психология на масите..... или овцете...

както по рекламите , коледата ще е незабравима , този път наистина.

до тогава пак ще вдигнат цените поне още един път. с такова правителство- такива цени. ама иначе прост киро ходи по света и плямпа глупости.

Токът не е свързан с газ. Цените и до момента гарантират свръхпечалби на АЕЦ и останалите производители на ток. Няма никакво основание за покачването му. Но покрай огромното вдигане на топлото, управниците решиха да прошмулят и "само някакви си" 3% и за него. Това са престъпници и ще ги гонят с камъни от властта.

Киро обяви вчера в поредното си интервю, че не е го е страх от Путин и така щял да допринесе за победата на Украйна. Ама не уточни, че него не го е страх, защото си получава комисионната от милиони за да спре доставките на газ от Русия и да оскъпи твърде много пак руската газ, доставяна ни от трети страни. И как да го е страх Киро когато за тези му действия той става все по-богат и то доста по-богат, а ние всички ставаме непоносимо бедни. Дали ще продължим да живуркаме за да си пълни Киро офшорните банков сметки?!

Добре ще е тплофикация София да обяви от сега фалит. Сега за спряно парно плащам по 60-70 лв. през 3-те зимни месеца за общите тръби през двустайния ми апартамент. Като сложа 40% от 60 лв, т.е. 24 лв повече значи ще плащам между 84-94 лв. месечно само за тръбите. Преди да спра парното, плащах около около 200 лв през същите тези месеци, значи сега фактурата ще бъде към 280 лв. Или цената за топлене през 3-те зимни месеца на 2-стаен апартамент от 60-70 кв. м. ще бъде около 45% от минималната работна заплата у нас. Ами какво прави един пенсионер с 400 лв. пенсия, живеещ сам?!

ПП продължават стария номер на БСП - плащат тока от държавата с дълг и го предстовят на хората като благо. Ама то е благо с лихви за децата ни. Червени боклуци!

Егати скока-3.3%

честито на клиентите на "ЕНЕРГО-ПРО Продажби" - с 4,56 %.

Вече няма енергийна зависимост, мериканците ни доставят по-евтин газ, а цената на парното скача.

доставят ни само в наркоманският делириум на простото.

Топ промяна

Трябва всички да спрем да плащаме!! Тогава ще клекнат!

Спокойно. Всичко ще поскъпне и то много пъти Овцете са за доене, стригане и накрая дране.

Продължаваме промяната ...

Цената на парното, ехааааа..... Като се има в предвид, че ТЕЦ-овете са основно на газ, това трябва да е от евтиния газ на Кирчо, дето го договори в братските нам САЩ! Опс, грешка, то не било намаление, ами скок на цената! Кире, Кире, поне веднъж като казваш нещо, не лъжи бе! Пуста маймунска радост, от Кирчовите новини......

ако се откажеме от мракобесния ток от АЕЦ Козлодуй .

и да боядисаме реакторите на СССР с дронове

През зимата викайте" Слава Украина!" с цяло гърло и ще се стоплите.

Ако разчитах на някакъв си ТЕЦ да съм загинал досега.

Какво правите в градовете, зависими от газ, топла вода, парно и такива гевезелъци по селата нямаме такива проблеми.

И цъкъте по телефоните и компютрите и на това му викате работа, ай сиктир.

Кире, газа добре сте го измислили с 40%, ама тока с тия 3.3%, не е ли малко това. Я пак анализирайте и се поправете :-)

Как четири пъти по.евтин газ,води до 40% по-скъпо отопление????

Супер! Юли пак 4.5%, Август с нови 5.2% Да ви таковам промяната, измамници долони

И 200% да скача аз не ползвам такова нещо.

това е непосилна и непоносима жестокост

Кое е непосилно, няма да ползваш парно и готово.

Резане на тръби есента. Топлофикация няма да смогнат да прибират отпадъците. Пазарна логика. Търсене и предлагане. Когато предлагането е неадекватно спрямо покупателните възможности, следва корекция. При нас такива процеси са непознати, значи следва отстраняване на проблема с парното. Няма тръби - няма парно. Ще има скок в продажбите на кюмбета циганска радост и черни облаци над София, есента и зимата. Честито на променящите се. Продължавайте Промяната.

Първо стреснаха провивинцията със 330%, а накрая го отнесе София.40%.

Как по-скъпо парно, бе, хора? Нали "просто-то Киро" договори в пъти по-евтин газ от САЩ? Или ни е излъгало за пореден път? А ние обвинявахме Боцето, че бил лъжец!!! Ами в сравнение с въпросното момченце той е като чирак в занаята.

За какво ми е това парно, не съм ползвал и няма да ползвам.Топла вода имам от бойлер.

Връщаме се 1910г. когато не е имало газ, парно, топла вода ама е имало 10млн глави добитък по селата и България е била здрава държава.

Какво е това "парно" ние на село не сме информирани и не ползваме такова нещо, газ също, само малко ток и това е.

В градовете и селата на България извън София няма ТЕЦове, няма парно и централна топла вода и никога не е имало. Това са около 6млн българи. Спирането на газа не може да им повлияе ама изобщо на живота. София не е България.

6 милиона? айде посмали, 1/3 от България са в София.

Ама ако цяла София почне да се топли на ток ще почне да мига цялата страна на 2 часа има 2 часа няма ток.

Не било 330, най ми било 40. Да не би да трябва да си отдъхнем???

Ако три процента е скок то какво е 40 процента?

Овчарски скок.

Искам да попитам как така на хората с отопление на газ процента на поскъпването е ТРИЦИФРЕН, а на хората към ТЕЦ-София, които също на практика се топлят на газ процента на поскъпването е ТРИ ПЪТИ ПО-МАЛЪК? До кога цяла България ще плаща субсидирано отопление на шепа столичани? Не говоря за детски градини, болници и училища, а за частни жилища и държавни институции!

постави термопомпа- при този евтин ток

...или е време да осъдим държавата, която дели хората на привилегировани и и непривилегировани.

ТФ София продава ел. енергия. Това понижава цената на топлоенергията. Проблемът е, че, заради корупционно управление, нямат никаква поддръжка на съоръженията и почти не останаха работещи турбини и скоро ще спрат съвсем да произвеждат ток. И така вече 13 години.

За държавната субсидия става дума .Субсидия с данъците на цял народ.

Пълен бойкот Не плащайте една сметка за парно докато не бъде намалено.Аз няма да си платя и данъците като протест срещу престъниците евроаталнтици които ни управляват

вчера обявиха, че увеличението ще бъде 300 процента, а днес го заковаха на 40 процента . УРААААААААЍЍААА

Какъв е проблемът да си вземеш ел. бойлер и да спреш абонатното .

каква евтинийка,бе!

Поздрави от Канада, нещастници!!!!

Забравете думата "евтино " , ток а особено парното са лукс. Да живее ПЕДЕРАСЛИБЕРАЛНАТА ИКОНОМИКА!!!

Колониални дебили

Честито ,киропитеци проЗти

само за тези, които мислят да плащат, т.е. тези които имат пари - аз не съм сред тях, така че и 400% да го увеличат - все ми е тая! Държава, която иска пари осигурява Икономика, Индустрия, работни места и заплащане, а после иска - да й плащаш!!

Декември ще ядем курягата да знаете!

Хунтавите тролове са побеснели. Не била случила виденовата зима. Поскъпване на тока със 100% нямало да има. Държавата благоденствала, разбираш ли. Хранилките се измъкват изпод зурлите на олигархията. Голямо квичене.

Виденов не се съгласи за НАТО. Блокираха сметките на България и направиха кризата

Той Виденов беше и единствения дето не крадеше.

Само се засилват. След месец ще са готови да кажат "хоп". Ток - +30%. След три месеца парното + още 30%. Троен скок, драги сънародници. Токът трябваше да е поне 50 лева за мегаватчас още преди 3 години. След второто повишаване на топлоенергията ще обявят концесия/приватизация на ТФ София. Все пак трябва да се гарантират приходите на новите американски оператори.

Дреме ми

Колко е кубика ?

Да питам, но по друг начин. Кога и къде можем да изразим спонтанната си радост от хубавата новина?

И си свали гащите

Не мога - и тях ми взеха.

Видиш ли евроатлантик забий му два шамара и му наври сметката за парно в гърлото