Към все още руска рафинерия в Германия тръгва неруски петрол по руска тръба през Русия

Казахската суровина ще се доставя през тръбопровода "Дружба" и ще се преработва в рафинерията "Швед", в който все още собственост има "Роснефт"

Обратно в новината

Коментари - Към все още руска рафинерия в Германия тръгва неруски петрол по руска тръба през Русия | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вий май се ебавате с калабалъка! Тпй не е чак толкоз проЗт, колкото му ви ка Тиквата... Айде сега - и ние шушим Кент и дъвчем бонбони Тик так...

Но руснаците забраниха на Казахстан да изнася през Новоросийск за България.

Вярваме ви, чудите се как да заобиколите собствените си санкции, от Казахстан, а дали е така, верваме ви.

Друг път,руски е но чрез посредник,тайна е за молоумниците вярващи на есес,че им помага с високата ИЗКУСТВЕНО САЗДАДЕНА ИНФЛАЦИЯ!

Както казваше ББ: "Пунта Мара" и "Шменти капели", интереса клати феса - Запада се оправя икономиката с Русия, а ние им спазваме правилата, ... то пак руски газ купуваме, но с доставки от посредници от Турция, Гърция, ... плащаме много по-скъпо, за да угодим на ЕС, ... но те си изнасят инфлацията на изток, за да им я плащаме ние!

Нищо не разбирам! Воюваш, умират твои хора, а в същото време на тези, с които воюваш, доставяш газ, петрол, ползват ти тръбопроводите, поддържаш АЕЦ-овете им, доставяш им гориво. Нормално било.

Това ли е диверсификацията която Фон Дер Лайнен постигна? Нали щяха да внасят петрол от арабския свят?

Пак наручахме жабетата :P

С Европа не бива да се работи, поне докато не поумнеят. По отношение на износа - в момента руския нефт основно отива в Индия, в рафинерии руска собственост. От там Индия го изнася вече във вид на горива по международни цени. Печалбата - в рафинериите руска собственост. В Индия няма спънки, няма конфискации, няма санкции!

Руснаците недооцениха идиотизма на англосаксонците и техните слуги. При тези обстоятелства още през лятото на 2022г. трябваше да спрат тотално всичко.