17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех какво подаяание ...

Като се спука тръба на "Топлофикация" посред зима, ще ми остане ли сметката за ток същата ?!?

Хайде сега този гуро да ми обясни, как при активирани мощности на 90%, цената на електроенергията е над 300лв? И 120% палячо да активират цената пак ще е такава като има голям търговски износ. Трябва да има механизъм да се ограничава търговския износ при цени над определена стойност с цел да се запази конкурентността на българската иконимика. Тогава би било удачно да се активират мощности които да свалят цената на енергията чрез презадоволяване на търсенето...

Всичко това в България се прави за да може едни пределени хора да печелят, а държаните предприятия се държат за да могат да се прехвърлят негативите към тях. Все пак там народът плаща :)

драги ми Смехурковци, стига с тоя болшевишко - капиталистически мутант Топлофикация. има неща като заварено положение и нямата никакво право - както направихте - да задължите хората да плащат групово и да не могат да се отказват индивидуално. който иска парно да се групира. аз не искам (не ползвам и не ми е изгодно щото съм на първи етаж). така пазарната регулация ще сработи, а шефовете на енергото няма да си поръчват курви за джакузитата.

На никого не му е изгодна топлофекация, освен на няколко сгради в центъра, където цените за другарите са малко по-различни от тези за нас в кварталите (който не вярва може да сравни сметка за парно в центъра на София с такава от някой квартал), но най-вече освен на далавераджиите, защото "топлото" е схема и от нея се краде жестоко! В момента в който разрешат индивуално отказване - тия ще загубят почти всичките си роби (не смея да напиша клиенти, защото в пазарна икономика този термин има много различно значение от това, в което са принудени да стоят "абонатите" на тия предприятия, крепостни по закон).

"защото конкуренцията е голяма и компаниите не могат да си позволят да играят много със цените." Могат да седнат и да се разберат ! Да дам примери или ?

каква конкуренция на Топлофикациите? смешни сте.

Става въпрос за крайните цени на стоките заради цените на ел.енергията ! Смешен е този който не разбира какво чете !

ГРАБВАЙТЕ ТОЯГИТЕ, Бойко се изкряска и гербаджиите тръгнаха към Банкя завчаска

Тоягата да ти я натикам в дупарата.

Повярвах ви! Вервайте ми !