Кълъчдароглу предупреди за наближаващо газово превземане на Турция от Русия

С газовия хъб ще имаме 70% зависимост от друга държава и ще се превърнем в неин заложник, каза кандидат-президентът и обеща да осигури транзит на газ от източното Средиземноморие към Европа

Обратно в новината

Коментари - Кълъчдароглу предупреди за наближаващо газово превземане на Турция от Русия | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо не, затвориха се едни врати, отвориха се други. Дори ние вече сме партньори с турците по отношение на газа. Направихме изгодна сделка, предложиха добра цена и просто забравихме за Русия.

Айде и тоя намеси Русия, вече ми е ясно кой го финансира.

А Русия дали ти е ясно кого финансира? След като позволи на турците мораториум по плащанията на газа до 2024, т.е. да помага на брата диктатор с лабавата икономика.

Преди плашеха децата с мен... само дето децата порастват и сега почват да се смеят когато някой пак се опита да плаши вече възрастните хора;)

:)))) Само да питам две неща: 1. Защо изобщо пускате тази предизборна агитация в бизнес-раздела? 2. Значи, ако 70% зависим от руския газ сме зависими, а ако зависим 70% от американския газ тогава сме независими ли? Че приятелчето на Станишев - Калъчдароолу ще загуби на втория тур вече е почти 100% сигурно. Но, дори и той да спечели, Ердоган вече има мнозинство в Меджлиса и спокойно би могъл да блокира изцяло правителството на Калъчдароолу. Та той дори и иедин бюджет няма да може да прокара. Всички обещания на Калъчдаоолу са заблуждаващи - сметка без кръчмар.

Защото се зависи от кадърни и богати бизнеси и хора. Това е по-добре отколкото да се зависи от убийци и тъпаци като рашките. Просто е.

Вие сте по начало зависими, защото нямате достатъчно собствен газ. Хъб от Русия не ви прави повече зависими. Можете да го построите и да не го ползвате за собствени нужди. Внасяйте си пак от САЩ и техните проксита.

Той нали трябва да защитава интересите на САЩ.