17-11-2017 20-11-2018

Коментари

dani_72

Искам да работя от вкъщи. Оператор съм на поточна линия в производство

Част от колегите напуснаха заради масовата работа от вкъщи. Това бяха хора с нулева производителност, занимаващи се единствено с клюки и интриги. Психологически не издържаха на срещата със самите себе си.

Аз искам да паса крави,ама от вкъщи !

“Секи’ сам си преценя”

Не виждам други възможни отговори като например: 1.В производственото помещение 2.На полето 3.На строителния обект 4.На поточната линия Работя в офис и го предпочитам пред работа в домашни условия.

"Производственото помещение" ??? банката прозивежда продукт. Прозивежда го в .. ? "производствено помещение" вероятно :) ама може от вкъши. просто твоята дефиниция за "прозиводство" е от 19-ти век. що не се погребеш ?

Написаното от Вас издава значителни пропуски в домашното възпитание през първите седем години.

Има и опция "зависи от индустрията".

Категорично съм за работата от вкъщи, ако работата,дома и семейството позволяват. Времето и парите, спестени от транспорт до офиса - безценни. Времето, спестено от безсмислени разговори и пиене на кафе с колеги - безценно... А на който му се социализира - има си начини след работа/уикендите. Който страда от липса на движение - упражнения и фитнеси всякакви.

Браво , подкрепям напълно !!! За съжаление сферата ми на работа засега не е от типичните в които се е наложила дистанционната работа. Безапелационно - работа от къщи !!! Ходенето в офиса ми " съкращава" живота. Мерси от социализиране с хора , които ако не ми беше наложено от обстоятелствата не бих доближил на 3 метра