Коментари - Как Словения и Швеция се борят с ценовия летеж на горивата | Бизнес.dir.bg
назад

Как Словения и Швеция се борят с ценовия летеж на горивата

От таван на цените на дребно до намаляване на данъците

Обратно в новината
| Редактор : Лилия Чалева

Коментари - Как Словения и Швеция се борят с ценовия летеж на горивата | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е вярно, тази новина е фейк! бензина и дизела са по 2 лв. и няма да мръднат от тая цена, правителството призовава - отидете на очен лекър, всичко е под контрол, анализирваме, имаме планове за решаване на проблемите и те са - няма народ - няма проблем.

Като го поемат...

Нашите некадърници нищо не правят. Киро тъпия си говори с клоуна Зеленски да му помогне да запали трета световна война .

В крайна сметка, кой е ощетеният от санкциите?

По принцип на риторичен въпрос не отговарям , но понеже има доста неразбрали тук се налага. Всички са потърпевши,без САЩ, Англия и Австралия!

Моля?!? Я пак? "Ще струва" все едно се бръква и плаща за нещо?!?! Т.е. "любимта" държава гледа на парите в джоба ви като на свои още преди да ги вземе. ЕС ли бе да го опишеш...

Онова, което едно време му викаха Робство а сега Турско присъствие, та за него помня даскалицата говореше с патос за ужасяващият данък десятник, който всички знаем е бил 10 %. Та сега има европейски страни, където директните и индиректните днъци са над 50% и то не от уж богатите северни страни

На хартия 10%,но понеже като всичко в нашия край се е откупувало на едро за взимали повече, от всичко. Но е имало и по-читаво местно самоуправление, извън изедничеството.. Местният галфон трябвало да пази пътищата например.