Как ще се разпределят милиардите от "Следващо поколение ЕС"

Парите ще се "подчиняват" на приоритетите на Европа, които са от значение за осигуряване на екологичен и цифров преход

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дайте милиардите на Курни и ще видите как ще ги разпредели."Тези за мен,тези и те за мен".

Както и да ги разпределят за чекмеджето на нощното шкафче винаги кинти ще има! Случаят с шкафчето доказа едно: Ганьо не е прост, Ганьо е върха на простотията! Всеки народ допуска грешки, но 15 години да търпиш един наглец да краде труда ти, да съсипва живота ти с една единствена цел- да зарежда нощното си шкафче с яки кинти и кюлчета от презрения метал, това може да си позволи само един изключително прост народ!

Твоят вожд, Винету на който облизваш миризливите топки, ще си пълни чекмеджетата на шкафчетата с милиони евра а на тебе ....това...пред топките му ...това "ще има за тебе" ....толуп прост!!!;))

Тези пари в шкафчето са от Емилия Масларова, далавера от строежа на социалната служба в Стара Загора.

Цункай го.

Милиардите отиват в чекмеджетата на политиците подлоги, за да папат и да слушкат.... за народите на никои в ЕС не му дреме...

Ох на батя.....с 200 в час.

каквито и пари да налива Европа, полза голяма няма да има, докато не се организира единна войска и там да се налеят големите средства. Щатите са световна сила заради военния си напредък, който през годните е тласкал напред и всичко друго. Докато Европа харчи за "екология", "дженъризация" и т.н. ще си остане опитно поле за упражнения на САЩ, Китай, Русия и т.н.