17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До коментиращите!!!-Най лесно е да приказваш !Не по трудно е да критикуваш! Навремето ги наричаха, „КУСУР ТРЕГЕРИ“ .Но да да направят нещо, работа да свършат, тях ги няма.Колко лесно е само да кажеш „КЪЩА в БАРСЕЛОНА“ а ималия нямали я един господ знае.Да ходят глупците да я търсят.Важното е интрига да има.Прокуратурата в Барселона, два пъти казва че нищо не са открили ! Е и?Приказките продължават.

Според т.лупа тези, които сега са избрани, а досега не са управлявали би трябвало да направят този план, а може би трябвало и да го пратят? Колко удобно, има още един повод да грачи срещу всички, които не са с негово величество. Тоя нали работи денонощно, а плана още не е изпратен.

Защо отговорни хора като Слави, Мая, Ицко и т.н. допускат герберски план?! ..само не ми казвайте, че нямат идея как да направят техен! НЕ! Просто планът е да се работи по този на Бойко, за да се оправдаят после неуспехите с него.

Ами защото нямат. И защото не са отговорни хора. И защото единственото нещо което могат да правят е да плюят.

Браво! Парите са много важно нещо-тези салта дето ги правят сега новодошлите не бива да попречат да изпълняваме ангажиментите си към ЕС. Още повече, че този план е жизнено важен за нас. Пари, дошли по-законен път лоши няма. В парламента ще вият, но няма време, това е положението.

ми като не искате Борисов да прави плана, да бяхте предложили правителство. Да го бяха избрали.....и ножа и леб са във великата опозиция, която обаче нямала 240 депутата и не може да работи........ Пиклоьвци нещастни....

Соц обстановка, калинки и севда тв…

Как да не се радваш на пълното безсилие на драскачите по поръчка. какви ли не простотии измислят само и само за да оправдаят съществуването и заплащането си. Фактите са че това е единствения план. Друг, въпреки плюенето заканите и обещанията на цялата анти-герб коалиция в парламента няма. Няма и да има. и ако не бъде приет губим парите от Европа а отговорността ще я носи точно тази анти ГЕРБ коалиция. И много моля когато тръгнете да коментирате кой управлява държавата, първо прочетете конституцията след това прочетете и законите. Толкова неграмотни в това отношение коментари до момента не бях срещал.

ПЛАНЪТ Е ЗА ТЯХ! https://pbs.twimg.com/media/EzY9YyBXMAYAyET?format=jpg&name=medium ТЕЗИ ТРЯБВА ДА ИЗТЪРЖЕМ ОТ БЪЛГАРИЯ!

а такива като теб направо трябва, да ги изселваме. Боклуци!

Спрете му фейсбука на тая Тиква вече. От една година управлява от там. Месеци наред бяга с джипката да се крие от протестите като Севда го снима и излъчва от фейсбука му. После реши да се скрие от явяване в парламента, като представи правителството си от болницата по къси шорти и пак излъчено у фейсбука. Развитието му стигна да излъчва от бърлогата си от Банкя и пак у фейсбука. Иначе плюе по Слави, че бил страхливец. Работата му стана като крадеца вика дръжте крадеца. Лошото е, че зависимите, продажни медии също предават всекидневно излъчените му простотии пак от фейсбук. И някои казват и се гордеят, че сме имали работещ премиер. Един страхливец, който се крие от народа, объркан, озлобен, нагъл и алчен индивид. Дано скоро се отървем от това зло!

Охоо, Тошко, ти ли си? Рязане на крайници, спиране на фейсбука. Някакви други репресии да имаш на ум? Няма човек - няма проблем, нали? Ама много ви е лесно така, бе, това, срещу което ревете, сега го прилагате увеличено в пъти.

Бойко Борисов може да управлява отвсякъде, може да управлява и в оставка. Гледам, че на новите първо трябва да им се подредят звездите във фигура пИпируда, после да имат пълно мнозинство, после да не са болни, да не са сърдити, да не е високосна година, температурата да е нормална, всички да ги обичат, страната да е подредена и напудрена и чааааааак тогава, ако са на кеф може и да се замислят да управляват. Айде чупкатааааааааааа!

мри бе тиква ти си простак

Бетонира си плужеците в бордовете и администрацията докато ни баламосва с глупостите си.

как ги бетонира като с едно решение на министър председател може да се сменят всички представители на държавата?

И нова Конституция да приемат. И тя не е Библия.

Не може да приеме, че никога вече няма да управлява.

А не може. Това и след първия му мандат сигурно си го писал.

Мутрата щом не е в затвора, значи нищо не сме постигнали досега.

Коя мутра - Черепа, Трактора, неуспелия Банкер №1, неуспелия кандидата за шеф на ДАНС №1, братя Галеви, Митьо Очите, Крокодилите. Те май доста от тия СА в затвора, крият се извън БГ или вече са си излежали присъдите и се занимават с градинарство.

Вече не се усеща, че с глупавата си демагогия само дразни хората. Това "фейсбук-управление" не му носи дивиденти. По-добре Севда да спре камерата.

Защо този българоубиец представя изпълнението на служебните си задължения като НЕЩО, за което трябва да сме му благодарни. Той яде, харчи и краде нашите, народните пари. Такова нагло копеле България не е имала.

Айде по-кротко с определенията Слави вчера ти каза какво мисли по въпроса, послушай гологлавия си вожд

Като се научите да сте благодарни на хората които си изпълняват задълженията тогава ще станете хора.

Лизкаш ли герберски гъзове ? Свърши се вашата !

Когато му наредиха да се яви в парламента, беше в отпуск и болничен, а сега привикал калинките си.

искам да ти разпорят задника в в цсз боклук

Много си прост(a)

Пожелавам ти и твоя да разпорят

Дааа, видя се че със викане по площадите и талибански номера, или пък със смешки политика не се прави.И пак кой да свърши работата-пак Бойко.Нали не го искахте, бре! Нали искахте да го изгоните1 Нали се правихте на махновци и анархисти! Без малко да затриете държавата. Видяхме ви какво можете.Отръпнетесе назад, поне това можете да направите, като не можете да управлявате държава , поне не пречете.

Това неговото на работа ли ти прилича?

До там ли падна Министерски съвет? Да се събира в мазето на Баце.

Тиквата още ли управлява в България ? Бай Ставри от Централния пита за него.

Кажи му да почака

Колкото и иронично да звучи Работа, Работа, Работа(РРР), все пак някой трябва и да я свърши. Добра ли е, лоша ли е работата то поне е нещо, което е повече от НИЩОТО, което предлагат опонентите му. Спомням си навремето какви клипчета имаше за околовръсното, как се смяха и караха канута по него и злословиха, ама сега карат по околовръсното от Бъкстон до Младост за 15 минути и не се обаждат. Ако бяха комунделите още щяха да се чудят как да организират поръчката, та да могат да краднат нещо, но да не личи, че са барали и понеже не могат да го измислят, още нищо нямше да е направено(Околовръсното в случая). Така че госпожи и господа, колкото и нелеп да ни е премиера Слънце, колкото и да е зле, колкото и просташки маниери да има, другите, които ни се предлагат в момента са дори по-зле. За мен най-добрия вариант да се отървем от ББ е да стане президент. По този начин ще се отвори път за по-младите и очевадно по-умни кадри в ГЕРБ. А за другите, Работете, Развивайте си кадрите, и чак тогава Рекунструирайте държавата(РРР).

Иронично лозунка на ББ беше перифразиран на:" Крадене, Крадене , Крадене "- изключително точно

Чукът действително е Чук. Лозунг се пише с Г, а не с К, неграмотен балкански субет!

Вече си имаме мутро сараи на Баце в Банкя. Тая лакомия ще ги погуби.

На бас, че под масат беше по къси гащи.

Банкя ли е новият бункер на МС? Този не е ли в отпуск и болнични едновременно?

Мачкай Бойко!!! Мачкай така, с дела, а не с празни прикязки и вдигнато юмруче!!!

верно ли така ти се струва? Хахаха

Мачкай ама като гледам на снимката вече не го гледат в очите и нещо на разстройство намирисва. Много са едни такива мрачни. Пък може и заради маските да ми се струва така :)

Клоунът Дилов, по каква работа е там ?

Може и замалко, ама качествено

На ясно ли са че тия ги води към арестите всичките шибани импотентни плешиви говеда там наредени за келепира

Дилов какво прави там? Вече двама министри на туризма ли има? И онази тъпоглавка на Валерката също беше там.

Ти да не очакваш Курнелка да видиш там или Маямка...?!!! Няма шанс

Пореден цирк от Борисов. Наредил ги подмазвачите и "кажи баба тенкю"

Е, той цялото си упрвление изкара така - днес едно каже утре друго. План за него е само каквото той каже! Важното е парите да минават през неговия джоб! А Евро пари минали през ГЕРБ значи по дефиниция половината вече са откраднати! Тази формула на управление трябва да се махне и затова - избори до дупка, докато народът се измъкне от зависимистта си от тази гербава мафия. Неслучайно хорта от чужбина най-малко гласуват за ГЕРБ - те не са зависими от него, както тези в страната.

Хората в чужбина наблюдават местната политика и форма на управление. И когато включат бг новини и видят тази гротеска се връщат 40 години на зада и ги е срам да зкажат че са българи и да покажат какви хора ги ръководят.

Борисов съвесем е откачил, тая стиропорено - кофражна стъкмистика на герберската хунта няма как да мине. Само празни маньоври и симулация на дейност.

Кое няма как да мине?

Важното е че неграмотниците "различават" стиропор от фибран /едното било по-скъпо от другото въпреки разликата в свойствата им/.

Идеалния вариант е да се изпрати правителството с дължимото му уважение и да се посрещне новото с дължимото му уважение. Това като се научим да правим тогава ще станем европейска страна.

Докато се замеряме с яйца по площадите ще сме примитиви случайно попаднали в ЕС

някой чел ли е този план, писан от калинките на Дончев? - 2 милиарда лева за саниране на сгради,... ОТНОВО! за стериопор - 127 млн. за сканиране на документи !!!! - 26 милиона за телефон 112 ... (Ще знъним до Марс явно!) - 270 млн. за електронна платформа за обучение на възрастни хора - ПОНЕЖЕ ГЕРБ ВЕЧЕ НАПРАВИХА ЕЛЕКТРОННО ПРАВИТЕЛСТВО - хахахаха половината програми вътре за заложени за да се крадат от близки на ГЕРБ фирми с абсурдни дейности...

Плана на цялата антигерб коалиция. Като е лош да бяхте написали по-добър и да го бяхте приели. Ей това сте всичките-плюете обвинявате но когато дойде време да направите вие нещо а не ние не можем. Недейте да го приемате тоя план и след това излезте да обясните на хората защо Брюксел няма да даде тия милиарди.

Някой - Никой ... Ти може би имаш друг план г-н Никой? Дай го, да го видим. Цяла България чака ... и само ... тишина и хейт. Ей, това комундетата спирка нямате.

Само първоначалният план е на ГЕРБ. Впоследствие преработван многократно с бизнес-организациите и профсъюзите. Или отхвърляте и бизнес-организациите и профсъюзите в България?!!!

Тоест вие ще правите поръчките и въртите парите? какво се оплаквате - моле за действие ли ви липсва?

Какво възстановяване ще има със 200 милиона евро за сканиране на документи и прочие стиропор, ....има изискване парите от ЕС за плана да отиват за дейност създаващи брутен продукт....шибан лайнар прост , заври си плана за чекмеджетата в гъза

На никой вече не му прави впечатление, начина на управление на Боко. Ние сме парламентарна република, но държавата се управлява от край време по този начин. "Утре ще се съберем и ще вземе решение за ..." - което означава, че всички са пионки, събират се и решават, това което Боко каже. За чий са ми тогава всичките му министри и депутати. Ами то, при бай Тошо не беше толкова отявлен тоталитаризъма! Обаче на глупавия герберски електорат, това му харесва, някой друг да мисли вместо тях, а това, че ги ограбва и ги такова с 200 всеки ден, нямам как да го разберат, защото са си прости. За това си милеят за Боко!

И 100 пъти да го напишеш полза нулева. Държавата е парламентарна република и се управлява от правителство. Правителството дава отчет на парламента но парламента не ръководи това правителство. колкото и да лъжете колкото и да мамите истината за пореден път лъсна в народното събрание. Избраха ви влязохте и показахте тоталната си неспособност за каквото и да било друго освен да плюете.

Парламентът назнава и контролира правителстовото на държавата. Затова е създаден и парламентарен контрол. Някой те е излъгал че правителството прави каквото си иска и никой не може да му държи сметка. Независимо на коя партия е правителството и кой е МП. Друга песен ще пееш ако не е вожда ти на тази позиция обаче.

Народното събрание не назначава правителството. Президентът дава мандат за съставяне на правителство на някоя от партиите. същата партия съставя правителство и го представя за одобрение на народното събрание. Съответното правителство така както е предложено бива или отхвърлено или одобрено. След това народното събрание няма право да се меси в работата на правителството. може да поиска обяснение може да поиска изслушвания може дори и да гласува вот на недоверие на правителството като цяло. Аман от лъжци

ситуацията у нас е както при арабите ... там беше на всякъде тоталитаризъм с едолично управление. Арабската пролет обаче дойде преди 10 тина години. Ние зор да имаме на кой да се кланяме. И той застанал да обяснява че не може да се управлява с пълномощно и че не трябва всеки да търчи и да пита един за това какво да прави. Истината е че си ги подбира безгласни букви с ниско самочувствие и интелект за да може да решава само той. Не знам до кога ще продължава тази гротеска. Мислих че е свършила вече.

Нали нямаше да го пращате, бе?! Шмекери! Нали трябваше следващото правителство и министерски съвет да ги взема тия важни решения? Томиславеее, ти си на Бойко к...та! Не го ли рабираш това?

Къде е следващото правителство? Срока е 30 април ... след 3 дни. Без план няма 12 милиарда ... и човека ти казва че след това може да се променя. С картинки ли да ти го обясни?

Хаосът в действията на Борисов издават панически страх.

Ще му гледаме тъпата физиономия на тоя простак.

Проблема е че нямаш 12 милиарда иначе щяхме да сме готови да гледаме твойта тъпа физиономия.

е и лойко няма 12 милиарда ама сме принудени да го гледаме.

Не просто ако изпуснат срока губим 12 милиарда

Панахида за анти-ГЕРБ коалицията. Бойко пак е победител

Ако не обикаляха по всички медии да си правят предизборна и ПР кампания, ако бяха си седнали на гъзовете и бяха работили както трябва, ако не чакаха до последно... Този план трябваше отдавна да е изработен, приет и изпратен в Брюксел... А не сега Буци да размята папки и да казва как ДРУГИТЕ няма да се справят. Ами ето - и вие НЕ СТЕ СЕ СПРАВИЛИ - планът още не е приет, още не е изпратен. При цялото време, кадри и ресурси, които имате - не сте успели. Това е доста показателно за НЕПРИГОДНОСТТА ВИ. Изхабени сте, вървете си!

На 9 април вицепремиерът Томислав Дончев обяви, че няма да внася за приемане от правителството Националния план за възстановяване и устойчивост на България, а ще остави това да стори следващият състав на Министерския съвет. Днес - 26 април - вече Тулупът казва обратното: че ще внесе плана от името на правителството. Вчера едно, днес - друго!!! Някой учудва ли се на тази "последователност" та ГЕРБ!?

Ако не го внесе той кой? Ще чакаме да мине срока ли? Ако не бяха 12 милиарда може би нямаше да има проблем.

Ами, именно, герберопитеко. Защо първоначално обявиха, че няма да го внасят като знаеха, че така ще пропуснем срока? Критиката е към хаотичните им действия, а не за това, че внасят плана.

Значи са знаели ,че Славчо ще се уплаши и няма да иска да управлява?

Помпат ме отзад мускулести мъжаги

Знаем бе борисов, знаем! Нали още преди години каза: "Ше започвам и аз да виксам, а чи съм пидал" при това докато пикаеше го казваш! Има го на запис!

Не харесват Борисов са някакви незадоволени мутреси и неодоеолетворени чалгарчета с мозък колкото грахово зърно, който и стига колкото да пишат глупости

за да харесваш подобен човек и неговите действия, аргументи и доводи, не ти трябва и грахово зърно. Дори с този обем би осъзнал, ,че няма логика и всичко което се говори е парадоксално и невярно, като цели само едно - да се харесам. Ако наистина този човек ти допада, като олицетворение на висшето управление на държавата, нейните институции и хора, то тогава наистина изпитвам пълно съжаление към теб. съчуствам ти за ограниченията които собственото възпитание и обучение са ти наложили. бъди здрав все пак, но се опитвай да не се изказваш концептуално .... не ти се получава.

Не бързай да заработваш тролската надница! Хайде първо да понаучиш български език, а после да даваш характеристики!

Явно поради неграмотността ми не искат да ми плащат. Ще поуча още малко.

Само с ГЕРБ. Боъко да мачка тиквите на анти-Герберските боклуци

"цвета на нацията" без коменатр ...пълно падение

ЕВРОСТАТ: 5,49 млрд.лв. дълг трупнахме за 2020 г., над 20% взрив за година Българският дълг се е увеличил с 5,491 млрд.лв. през 2020 г., докладва Евростат по официални данни. Не с 5,2 млрд.лв., колкото кой знае защо лъже финансовият министър Ананиев. Задлъжнялостта на страната ни нараства от 24,212 млрд.лв. на 29,703 млрд.лв. Това е взривен скок от над 20% само за година при средни за Еврозоната 14,5% и още по-ниско средно ниво на база целия Европейски съюз, добавя към данните, които не звучат като добро управление на икономиката и хазната Евростат. Тенденцията се анализира като изключително тревожна. На практика България вече мина кота 30 000 000 лв., защото само за първите 3 месеца на 2021 г. добави нови 800 млн. лева дълг. Трябва да прибавим, че в същото време скоростно се стопява фискалният резерв на страната.той се срива от 13,491 млрд. лв. към 30 септември 2020 г. до само 7,764 млрд.лв. за последната отчетена дата 31.03.2021 г. При твърде малък % на реализирана подкрепа за бизнеса срещу корона-кризата – фирмите тепърва получават помощи за миналата година, при нищожни инвестиции, ако не броим авансовото плащане при удвоена цена на километър за несъществуващ строеж на магистрала Хемус – малкото новопостроено се срути, няма разумно обяснение за изпомпването на над 12 млрд.лв. за последните 15 месеца извън планираните бюджетни разходи. Към тези новини от Европа прибавяме, че за първи път от много години, първото тримесечие на бюджета ни приключва на дефицит, вместо на профицит – това е времето на ударно събиране на данъци.

тия цифри нямат никакво значение, дълг се изчислява процентно спрямо БВП

Чалгаджията Мая идр. боклуци едва ли са прочели и 2 реда . Пък ида са прочели ..се тая нищо не са разбрали

какво има да се разбира? Асвалтираме ремонтирания път и санираме четири детски градини. Сменяме плочките на новия тротоар. Това е плана!

Коалицията антигерб се състои от: 1. Умни, но крадливи комунисти, които дърпат чергата към Москва. 2. Чалгари без идея как да управляват, чиято мечта е да работят с Хан Крумовите закони. По-сложна материя не могат да усвоят. Общото между тях-готови са да запалят страната. Да властват върху пепелище, но те да са отгоре. Примитивно мислене типично за другари и чалгари. И не, не съм гербер. Просто съм живял навсякъде по света, включително и в Русия.

Сега всички партии ще подкрепят Борисов. А ако не го подкрепят, ще трябва да обасняват защо са загубени милиарди евро за България.