Кабинетът одобри нови енергийни мерки, пресмята как да избегне шока след края на мораториума

Да се успокоят всички, че цените, които ще плащат за ток, ще бъдат намалени в следващата им сметка, за газа - по същия начин, каза премиерът Кирил Петков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да са ви честити пишман харвардските смешковци!

Нали в декември платихме колкото за 4 месеца сметки сега следва да ги намалите.. Благодарим Ви от името на малкия бизнес пред социалните вече и ние ще се молим за някакви помощи..

Киро анализатора. Смешник,но всичко е на наш гръб.

Дали някой работи по бюджета за 2022 или направо на 2023

А промишленият ЯКОоооо ,а оттам и цени непосилни за покупка

А анализа кога

Със сигурност сметките за май ще са по малки от тези за януари. Но си трябва проактивен синергичен анализ.

Алууу Харварда .... а тези помощи дето ги плащате от къде идват бе ... пак от нашите данъци и от държавни заеми, които ние па ще ги плащаме! ДрОгарите междувременно продават на съседите и на нас скъп ток! Така точите пари от данъкоплатците към енергийните мафиоти! В някои държави, ток за вътрешното потребление се продава по схемата "Разходи за производство + фиксиран процент печалба" и каквото остане на борсата! Май ние на Село, повече сме чели от вас Харвардите как да управляваме държавата ефективно, а не доходоносно както ви учат в Харвард!

Защо се оплаквате? Нали искахте промяна? Сега плащайте да ви дойде акъла. Лошото е че, не ти ли дойде навреме, няма и да ти дойде. Прост народ, слаба държава!

Кирето невменяем ли е или се прави на такъв?

Пих си хапчетата и чакам да се успокоя.

Съобразени с пенсията на баба Пена от 300лв. и 3 милиона като нея пенсионери като 200лв. за лекарства и другото за хляб и кисело мляко..ЗАТОВА СТЕ ДЪРЖАВА ДА СЛОЖИТЕ КАПАК И ДА ГИ РАЗВАЛИТЕ ТИЯ ДОГОВОРИ КОИТО НЕ ОТГОВАРЯТ НА ДОХОДА..ЦЕНИТЕ ДА ПАДАТ, ИМОТНИЯ БАЛОН И ВСИЧКО...

Ти така ще поискаш и нова национализация .

Не е смешно вече ,че този клошар и некадърник К.Петков е Мин.Председател на България !!!! Тъжно и срамно е ,че допускаме такава гадост и отвращение ....

Мижи да те лажем му се вика на това.....

КУРОлационен анализ ли правят експертите? Не думи, а дела трябват и адекватни решения засега обаче по нищо не личи че го могат.

С тия милиарди де ги профукахте, досега да сте построили АЕЦ Белене и да сме забравили за скъп ток и недостиг на такъв

И да бяха построили Белене нали щяха да продават електричеството на високите цени в Европа. Ти как мислиш, централата в Козлодуй на какви цени продава? в МОМЕНТА ТИЯ ТРУПАТ КОСМИЧЕСКИ ПЕЧАЛБИ.

"Да се успокоят всички, че цените, които ще плащат за ток, ще бъдат намалени в следващата им сметка, за газа - по същия начин. " Защо ли ми прилича на обещанието към пенсионерите за по високи пенсии,а взеха по по малко ? Киро, като лъжеш запомняй,къде какво си казал,че ставаш за смях!

Кире нали се разбрахме, кажи че Бойко е виновен, аз по-късно ще дам презконференция че Боко яде хора и носи сакове с пари на гръб и ще замажеме очите на балъците до следващите сметки.

Киро просто Киро ще анализира.

Схемата е една. Махайте се, че започнахте да ми образувате нерви.

Първо Кирчо ще анализира, после Кокорчо ще пресметне, после всичко ще бъде подложено на "конструктивен диалог", накрая всички ще се хилят като зелки, след което.....цените на тока изведнъж ще паднат. Продължаваме пародията.....

По тв СКАТ днес се видя, че по-голям клоун не сме имали.

Хубави обещания, обаче след като Боцко продаде енергийната ни независимост и се изкъка върху Южен поток и АЕЦ Белене, сега поне искам да знам кой е отговорен за това качване на цената. Казват, че нямало поскъпване на суровината. Нямало оскъпяване на производствения процес. Дори заговориха за спекула и разследване и какво стана, Европа каза не и дотам с всичко! Докога скапаната Европа ще ни мори?

Още през 2013 когато имаше вълнения срещу високите цени на тока казах, че който въведе безплатен ток ще гласувам за него. Дори да е бсп. Само по този начин розовите можеха да разчитат на власт. Как да се избегнат после високите цени. С бягство зад граница, толкова е простичко. Тъкмо ще ни се отвори възможността целокупният народ да ни заобича със ясното съзнание, че повече няма да има кой да го будалка с някаква мижава светлина в тунела. Нинова налива ли налива масло в огъня с проекта си за рекетьорските субекти. Проспала е лекцията за цесията в СУ иначе можеше да прозре, че тази норма не е от правната уредба на НРБ, а от правната уредба на царство България - ЗЗД. Цесията по действащото право не е правно регламентирана пито като научен диспут, нито като законопроект. Още малко и ще свали Кирил Петков, много го сака брей, понеже Радев не е бръсне повече за слива.

Жалба за младост Нямаше вече никакви пачки, кюлчета злато, курви и джип! Мутрите вече не бяха на вода Цецо едва бе запял: “Не съм ГЕРБ!” (Апартаменти, асансьори, къщи в Барселона,…) Ей, синьо елече Борисов обрече’ в дългата, дългата тягостна нощ. Румен с Бойко подгони мутрите вече, И светът стана по-малко лош! (След протеста, който събуди раята…) …

Колко оригинално Ха Ха Ха , а сега се разходи до някой магазин или бензиностанция че да отрезвееш

На него му плащат бензина. Въпросът е дали и храната му е безплатна.. А ток не му трябва, той си е ток и жица и циганска душа.. Да е все така напет, този наш пишман поет

Дневната доза бла бла. Киреееее. Тва не е да омаяваш Ленчето и Калинка. Не че ставаш с тия криви крака. Ама влюбените във властта не ти виждат грозотията и тъпотията.

Изходът е един...Кабинетът подава оставка. Нови избори. Нов кабинет, а успешно избягалите ще разпускат в Дубай и Канада. Цените моментално падат.