Коментари - Йордан Цонев предложи таван от 15% на надценката за хляба в магазините | Бизнес.dir.bg
назад

Йордан Цонев предложи таван от 15% на надценката за хляба в магазините

Депутатите от бюджетната комисия одобриха удължаване на нулевата ставка на ДДС за хляба и брашното до края на годината и приеха окончателно забраната за хазарта в медиите

Обратно в новината

Коментари - Йордан Цонев предложи таван от 15% на надценката за хляба в магазините | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ултра лакомата българската капиталистическа вечно ненаплюскала се сган още отсега да започне да се подготвя за фалити и за умирачка. Всяко нещо си има своето начало и своя край - безкрайна е само Вселената и човешката глупост, както е казал някога Алберт Айнщайн. Кльопачката свърши, робите и те свършиха. Няма нито кой да работи за капиталистическите уроди-робовладелци, нито кой да им купува боклуците(т.е. стоките) на бомбастично-фантастични цени. За лакомия български капиталистически гъз това, което продава на космически цени вечно му е малко, а мизерните заплати, които плаща на своите роби са му вечно високи. И вечно държавата трябвало да спасява урода-капиталист. Алооо, живеем в див капитализъм и всеки се оправя и спасява сам. Живеем в капиталистическа джунгла, където важат законите на джунглата. Какво ревете бе, уроди-капиталисти? Плащали били разходи за труд??!! Къв труд, бе - масово заплатите на българските роби са между 933 и 1500/1600 лева. Строителен инженер не в Каспичан, а в София е на 1700-2000лв заплата. При ултра скъпи хранителни стоки, достигащи до 5 пъти над цените в най-богатите европейски държави. При цени на наеми и жилища, които вече никой български роб не може да си позволи. Специално пък за хлебарите и кръчмарите държавата им намали ДДС-то до 9% процента, а те, изродите, реализират огромни космически печалби. Не плащат никакви данъци върху печалбата и осигуровки за робите. Правят печалби по над 1000-2000%. Да, ама дойде вече време да се плаща сметката - почти безплатните роби свършиха. Няма кой да работи, няма и кой да купува. Потреблението и покупателната способност на все още останалите тук-там живи умрели роби са близки до нулата. Казват му демографска катастрофа на това. И с всеки изминал ден ще става още по-страшно положението. Честито!

Държавната мафия продължава да подкрепя хазартната мафия.За хазартните оператори главния фактор да имат по-големи пе4алби е 4е лимитират и закриват сметките на умните залагащи който може да ги победят в дългосро4ен план.За целта се използва достав4ика на коефициенти както и фирми специализирани в тази дейност за откриване в зародиш на интелигентни игра4и.Тези игра4и се лимитират и след това се подлагат на допълнителна унизителна верификация.По законодателство на ЕС оба4е хазартния сайт няма право да налага персонал лимит на игра4а.Това бе доказано от многобройните спе4елни съдебни дела в Испания.Някой страни като Франция Швеция и други въведоха това правило в условията за лиценз.По статис4ески данни забрана за реклама в Испания води до намаляване на броя на губещите и зависими игра4и.Процентите наистина са много високи и действително хазартните компании губят много пари но пак казвам главното за тези сайтове е 4е могат да спират игра4ите който пе4елят и да набират база данни само от губещи игра4и

всичко е пунта Мара. То исега е забранено да се продава алкохол и цигари на по-малко от 50м от училища болници детски заведения, но сшазва ли се??? Не естествено. Срещу всяко училище има кафене в което се пуши и се продава алкохол но санкции никакви. Единственият изход е като САЩ накъдето сме се запътили-не ти ли въведат ЕГН-то касата да не маркира алкохол или цигари. Така все пак ще се постегне нещо положително.

Е как ще забраняват рекламите на хазарт. Ицето какво ще папа?

Как какво? Лютеница от Кауфланд

Лютеницата я забравих, мерси :) Добре, че не хлябът няма да се вдига значи, че да си маже.

Хазарта да го забранят за българи в България, като е в Турция, Монако, Израел и т.н. И да върнат ДДС-то 20% на кръчмарите, като са много загрижени.

Най-после нещо умно по отношение на хазарта! Браво!

Хубаво са решили да ограничат надценката за хляба,ама населението отдавна вече не лупа само хляб....ами месото,млечните продукти,яйцата,с тях ко праим. А със забраната на хазарта нищо не постигат, комисионните и залозите ще се правят от чуждестранни оператори и вместо да се събират в България печалбите ще изтичат в чужбина.

Казина има и ще има. Проблема е, че с непрестанната реклама, все повече хора се юрват да си проиграват заплатите, че и това което нямат даже там. Ако за теб това е ОК, то за доста семейства, които са потърпевши не е.

Ицо, ти ли си бе? Само Кауфланд ти остана.

Гечев бил проевропейски и евроатлантически настроен. Дръж ме, че паднах.

Булгар е най-големият хлябоед на света. Хляба, та хляба.

Тогава държавата да почне да произвежда тя хляба, както и всяко друго нещо, на което смята, че трябва да слои таван на цената му.