Йелън: Спасителният план на Байдън може да възстанови пълната заетост до 2022 г.

В момента най-спешното е страната да се справи с проблемите, породени от предизвиканата от пандемията рецесия, каза тя

Обратно в новината

Коментари - Йелън: Спасителният план на Байдън може да възстанови пълната заетост до 2022 г. | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом САЩ са стигнали до спасителен план, не ми ги хвалете! Същите като България са - вече повече от три десетилетия спасяване. И да очакват, че ще имат лидер, който ще строи път и след седмица сскатът над него ще се срутва, а пясъците в метрото му ще се втечняват, ще се хвали, че е голяяяяма рабита и сума Ентилигенти ще му се възхищават.

Китайския вирус доведе до спасителен план всички държави.

Като гледам щатите стават по зле от България 90-те години. Болести, смърт, безработица, хиперинфлация. Бегай бегай.

Тия пак ли трябва да ги спасяваме... е, докога бе?!

С две думи: горко и на кравария!

Сащ е превзета от юдеи. ////////// А раССССия, където президента им Вова Ботоксов е по майка Шеломов, от кои е превзета! М!

Матряла е за САЩ и дупката с говна. Не е за любимата ти Русия.

Рассия ви отакова мноооого лошо ! Я виж къв хубав Президент ви беше назначила, ха ха!

Е, те това е основният проблем който не дава мира на теб и подобните ти;)

ей може ли фатмака с промития пилешки мозък да не намеси Рассия пак? хехе ех жалко човече. айде сега отивай да си пиеш рикията спокойно, че и днес си написал дежурния коментар против Рассия

Май никой не разбира че скоро еврейте ще са фактор -0.

така де, докът не набутате у дупката целия свет - нема ви спре порпагандата.

Пропускате много, ако все още не сте изпробвали CryptoTab Browser! Това е първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще добие Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува над 35 000$. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804

Е от Джанет Йелън по-голяма дупка няма!!!

яко дъното кат нас!

Сащ е превзета от богоизбраните. В сащ има бели цветни жълти и латиноси, които са десетки милиони. Но ги управляват от 75 г само ю д и. Най малкото е странно и меко казано недемократично. При 5 млн богопомазани в сащ, как така вечно те са на ключови позиции. Те никога няма да издигнат собствен президент, защото ще сработи етническия антисемитски вот. Но в последствие антуража е все такъв. Това е идеята на НСР, да не е явно кой дърпа конците

Като гледам Рейгън, Клинтън, Буш, Обама, Тръмп и Байдън са все евреи спорд вас....

Не вярвам САЩ с това си ръководство да се справят с който и да било от сериозните си проблеми. Това по принцип мен ме прави радостен, но само докато се сетя че България и целия ЕС са една табуретка за САЩ . И вероятно ще потънем в дупката заедно с тях.

Сащ е превзета от юдеи. В сащ има бели цветни цълти и латиноси, които са десетки милиони. Но ги управляват от 75 г само юдеи. Най малкотоне странно и меко казано недемократично. При 5 млн юдеи в сащ, как така вечно те са на ключови позиции. Те никога няма да издигнат собствен президент, защото ще сработи етническия антисемитски вот. Но в последствие антуража е все такъв. Това е идеята на НСР, да не е явно кой дърпа конците

Когато империите се разпадат, пада голяма кражба. Йелън и компания ще се погрижат активите да не отидат на вятъра. А гражданите на САЩ, които са градили тази държава не ги чака нищо добро. За съжаление ще го отнесат трудолюбивите от изчезващата средна класа, мултинационалните милиарддери ще се спасят, даже ще забогатеят повече.

Най-добре ще е САЩ,да влизат в червеевата дупка и да изчезнат от галактиката. Без тях светът ще е по-добър.

Дупка, дупка.. колко да е дупка... Да дойдат да видят у нас как 30 години копаем дъното на дупката и имаме завидни резултати. На нас тяхната дупка ще ни се види като бубуна.

Среден държавен дълг на всеки жител на сащ - приблизително 87 000 щ.д. Среден държавен дълг на всеки жител на България - приблизително 5 000 щ.д. Явно тяхната дупка си е направо яма , но всеки се прави че не я вижда.

2-3 войни и печатане на пари и решават проблема. Само не знам дали Китай и Русия няма да им изкопаят дупката пи дълбоко :)

Кога САЩ са решавали проблеми с Войни, бе кретенска подлдого? Напротив с войни е решавала проблеми само Руслямска държава, което е очевадно при всяка една война.