Издирван от САЩ за наркотрафик стана министър на петрола във Венецуела

Добивът страната членка на ОПЕК се срина с 65 на сто, а по бензиностанциите се извиха опашки заради дефицит на гориво

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В модерните времена (а именно, когато имаш пари) - не се плаща "политически подкуп"... както и да бивате разбирани.... след 100 год. лигавене, че някой все не си е "получил заслуженото'... Те така... ТОЯ, ОНЯ... ТЪП, ШУТ, Х*Й.... Те си знаят.... Знаели кои са, много лесно ставало, но видиш ли не може да ти ги преведат, защото.... все още.... едната страна - другата страна.... Защо се визират хора, в различни качества в една или друга светлина... а правителства, които знаят що е то обезщетение, както и глоба... си трае и гледа също толкова едностранчиво, без да разчита на правосъдието, което едва ли може да дефинира в цялост.... "Оказва се, че крадеца вика дръжте крадеца..." до такова смешно заключение и също толкова вярно, някой достига... примерно, евентуално.... някой... казвам... за какви пари... за какви тиражи... изобщо, плащаш ли, за да ти бъде казвано... по-важно... защо сега, на едни други хора, за едни други причини... глупава управия, а и в движение е си още по-зле...

Че то нали преди месец време тези от САЩ обявиха награда от 15 милиона долара ако някой успее да намери връзка между Мадуро и наркотрафикът... И точно САЩ се хвали че имал 17 разузнавателни агенции дето били върхът на... сладоледа, а не знаят спатиите на основният си "враг";)

САЩ понежа са некадърни и неспособно да се спраят с техните си местни средни и дребни бандити рапространяващи наркотици, които са на тяхна територия. Симулират "успехи" като накзват едрите бандитите, които не са на тяхна територия и под тяхната юрисдикция. Само да питам, как някой, който живее във Венецуела, Мексико, Колумбия... и кракът му не е стъпвал от години или никога в САЩ? Е виновен за разпространение на наркотици на територията на САЩ. Защо САЩ не преследват „търговците“, които са на нейна територи и въртят незаконен бизнес на тяхна тертория, а преследват хора които са извън тяхната юрисдикция. Като чуждите производители и доставчици на американските „търговците“. „Законно ли е“ да обвиняваш някой, че нарушавал американските закон, когато в действителност този човек не е на американска територия, а може да се окаже, че никога и не е бил.

Как така,САЩ не издирват назначеният от тях най-голям Бос на наркотрафика на Балканите,както и най-голям контрабандист на забранени летални оръжия произведени в Сопот и Казанлък и тайно прехвърлени в Сирия за въоръжение на Ислямските главорези и сърцеяди.........Да,за същата Тиква става въпрос другари от ЦРУ ,така този суперпрестъпник е под вашата опека и вярно служи на Пентагона и ЦРУ в ролята на Министър Председател вече 3ти мандат?!?!?!?!

звучи ми познато......

„На ръководни постове в БСП не трябва да има хора с бизнес, зависим от правителството" , това каза депутатът от ПГ на „БСП за България“ Румен Гечев пред БТВ по повод изявленията на Георги Гергов. "Притеснително е, че в основата на прехода се роди своеобразен подход, мафиотска структура, пуснала пипала като октопод. Като наблюдавам процесите в годините на прехода, виждам, че този октопод е безмилостен и той защитава собствените си интереси. Независимо за коя партия става дума, в нея трябва да членуват различни хора с всякакви доходи, но съм убеден, че на върха на партиите, в това число и в БСП, трябва много да се внимава, ако има хора, чийто бизнес е свързан с държавните поръчки и зависи от политиката на държавата. Това е нещо, което трябва да ограничаваме, защото то не е в интерес на обществото“, разясни тезата си Гечев. По думите му това твърдение би трябвало важи за всички партии. По отношение на предстоящото заседание на парламента, Гечев коментира: „Докарахме се дотам да се радваме, че Борисов утре ще уважи парламента. Ангела Меркел и Борис Джонсън дали могат да си разиграват парламентите така? Борисов ще дойде, защото той трябва да изпълни своите конституционни задължения. Трябва да обясни какво е направил, какви са резултатите и най-вече какво ще прави правителството оттук нататък“. Във връзка със сделката за суап-линии, финансистът отбеляза: „Особена активност прояви премиерът и министърът на финансите по този въпрос. Сделката е между ЕЦБ и БНБ. БНБ не казаха нищо. Борисов е много приказлив, когато някакъв ПР може да му свърши работа“. Той обясни, че ЕЦБ разменя валута срещу валута, това е практика от 2017 година и ЕЦБ има договори с много банки. По думите му суап-линиите нямат общо с чакалнята на еврозоната и управляващите са излъгали. Втората лъжа на правителството, според Гечев, е, че влизането в чакалнята и после в еврозоната означава, че „ще се закачим за основния водопровод на ЕС“. Гечев заяви, че Борисов си представя това, но ЕЦБ всъщност е банка, а не институция на дядо Мраз, тя дава кредити.

Г-н Гечев те в тези "нормални" държави/Германия, Векикобритания.../ министрите козируват на депутатите, а депуататите козируват на избирателите. У нас понеже сме "ненормална" държава Борисов директно козирува на избирателите си. А вие депутатите вместо да козируват на избирателите си, козирувате на говедаря си. 40% от говедата козирувате на Нинова, и други 55% говеда козируват на Борисов. Така че няма нужда Борисов да козирува на вас защото сте говедата.

Не бъркайте Хобито с Професията по призвание.

Deus Vult

нашия издирван пък е министър прецедател вече трети полу-мандат

след като САЩ са обявили за наркотрафикант дори президента Мадуро?

Издирван в Грузия президент стана губернатор на Одеса в Украйна попоръчка на САЩ. Наркотрафикант и мутра стана министър председател на България и подари на САЩ няколко млрд. уж за самолети на НАТО.

САЩ що наркобосове са издигнали в латинска Америка! Странното е, че Мадуро е учил в САЩ. Ким Чен УН в Швейцария. Та да си знаят чии възпитаници са. ;) Мадуро печели изборите с над 3 пъти повече гласове от вторият. А Тръмп с по-малко гласове от Хилърито.

Ким Чен Ун е завършил Университет „Ким Ир Сен“ . Прдполагам имаш предвид Асад , той е учил в Швейцария.

САЩ с всеки изминал ден стават все по-клоунска държава.

Аха. План А-"Демокрация и човешки права за Венецуела" се провали. Сега ЦРУ извади от ръкава план "Б" за да се докопат до петрола. Търсите ли още химическите оръжия на Садам от епруветката на Пауъл?

Всеки знае, че най много кокаин в света се добива в Колумбия, която е американски съюзник, и е с про американско правителство! Също така се знае, че най много хероин в света се добива в Афганистан, който е под американска окупация, и с про американско правителство! Също така е очевидно, че ЦРУ са сред най големите наркотрафиканти в света, и финансират голяма част от световният тероризъм със пари от наркотици! Така че в случая САЩ действат съгласно поговорката: крадецът вика - дръжте крадеца! Или както е казано и в библията: виждат и сламката в чуждите очи, а не виждат гредата в своите!

в България колко престъпници бизнесмени има. Божков който толкова години го даваха за пример за най големия български бизнесмен и то през тези 10 години на управление на ГЕРБ и изведнъж се сетили управниците, че той бил най големия престъпник.....нима не се знаеше че той е бивш сикаджия, като някои другаре от ГЕРБ и то на върха на пирамидата!

Ами ''бизнесмен'' който спре да плаща ''членският си внос към герб''става престъпник. ТЕ ТАКА.

Тая статия ми прилича на бълнуване на болен. Бил издирван, ама имал забрана за влизане в САЩ, за нарушаване на санкции, за наркотрафик? Събудите се! И какво стана с оня, самозванеца, на който вече и господарите му са му забравили вече името?

Ми то и в България наркотрафикант-СИКаджия е министър на министрите, ама САЩ си траят щото им е ПОСЛУШКО.

СЪЩО КАТО В БЪЛГАРИЯ!!!!НИЩО НОВО!!!

но и Америка е наркотрафикант....пред света едно говорят, а друго вършат....наркомафии!

Че то и аз издирвам Тръмп за наркотрафик в Афганистан. Какво от това? :)

Въображението на сащисаните не е много богато, когато става дума за очерняне. Или е наркотрафик или е "изнасилване", другите престъпления са по-трудни за инсцениране.

Издирваната мутра БУДА стана министър председател в България!!!