17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЮЗУ - университетът на Пеевски и още банда некадърници. По-зле са от Симеоново, но не толкова зле като Библиотекарския на Доган

При тези работодатели мафиоти и мародери и основна дейност - престъпна, не знам каква е тази професия за нормалния човек.

Към младежите тепърва навлизащи в реалния живот. Винаги дефинирайте ясно целите си. Проучвайте детайлно обектите и субектите на вашите цели. Подгответе се много добре теоритично и практически за летящ старт за превземане на набелязаната цел. И на края имайте вяра в себе си и не допускайте колебания.

Мафиот-порно-звезда - това е професия за истински мъж! Биеш, грабиш, крадеш...

Ако мислиш, че някой те разбра! Името на всички щеше да е Доналд Тръмп.

Реалността е, че цял живот се учи. Теоритичната подготовка е важна, но практичната и имплементация е това което генерира доходи. От тази гледна точка помислете - защо лидерите на университетите дрънкат клишета? Защото знаят истината, че над 80 процента от това, което преподават е плява и схема за усвояване на капитали от родителите. Имайки предвид тези факти е желателно да сте наясно, че дипломата ви играе роля на "социална валидация". Малцина са местата, в които това не е факт. Може би ако учите медицина. В останалите случай, най-важното е да сте фокусирани в натрупване на опит в специалността, която избирате. За желаещите индивиди с рационална мисъл винаги има пътека да намерят работно място, което да им даде тази възможност. Илюзиите са скъпи. Реалистите оцеляват.

Кога крадецът и лъжецът Юруков ще отчете откраднатото от ЮЗУ – 110 000 лв. само за година и половина сам си е дал награди и бонуси, а за другите две години и половина от първия му мандат колко открадна??? На Шайката около него Марин и Миланов - агент на ДС колко раздаде??? И за да си осигури незаконния втори мандат като пенсионер раздаде 3,6 млн. лв. на послушковците декани, ръководител катедри, за да принуждават да гладуват за Юруков, а за обикновенните служители и преподаватели – няма, замазваше им очите с по 100-300 лв. Герб си замина, ред е на Министъра -Вълчев, Ахладова, Гешев и Юруков е пътник към централния затвор….. Как има още очи да се показва този некадърник,незаконен ректор пенсионер на 67 г. и плагиат, без нито една самостоятелна публикация за целия си професионален път от 1981 г. до сега. Страхотен пример за младите преподаватели и студенти. Асистентите в ЮЗУ имат повече публикации с импакт фактор и импакт ранк от него, от доценти, професори, шефове на катедри, декани и зам. декани, ректор и зам.ректори, но не могат да израстнат защото не се примиряват със случващото се в университета? Надявамесе, че скоро подопечните на докторант Гешев ще изпълнят служените си задълженията и ще се самосезират.

СКАНДАЛ! Ректорът на ЮЗУ си гласувал 110 000 лв. бонуси. През 2018 г. и 2019 г. ректорът на Югозападния университет проф. Борислав Юруков е определил допълнително възнаграждение от 110 000 лв. сам на себе си в конфликт на интереси. Това е заключението от проверка на просветното министерство във вуза от август-септември 2020 г. Одитният доклад на МОН, поискан от “Сега” по закона за достъп до обществена информация заради сигнали за нередности във висшето училище, изобилства от нарушения на ръководството – раздаване на бонуси за милиони на преподавателите без критерии, невземане на задължителен отпуск, липса на ефективен финансов контрол и др.

За съжаление университетът ЮЗУ е мъртъв. Няма живот в него. Като зомби е! Това ръководство е позор за целият град, за съжаление съвпаднаха тези години и с недоброто ръководсво на града. Истината е, че всичко трябва да започне от нулата. Опозориха десетилетия работа на достойни хора с поведението си! т.нар. ректор не е бил на нито едно събитие в града по каквъто и да е повод. Хората не го познават дори в града /с изключение на тези, които го виждат в караваната на Кончето с другите мислители на по чашка/. Ако има капка достойнство в този човек и ако е вярна информацията за констаттациите в доклада той трябва да си подаде тържествено оставката на 12.05.!!!!! И то да е доволен – оставя в университета цялата си рода – синове, снахи, балдъзи, слуги, ратаи и т.н./. Тъжно е) Вече шест години само краде и назначава родата в ЮЗУ - – синове, снахи, балдъзи, слуги, ратаи и т.н. Изгони или пенсионира всички достойни - знаещи и можещи преподаватели от ЮЗУ. За да остане незаконно на поста ректор като пенсионер да краде като за последно....

Избирам - да се мажа с плажно масло на Малдивите и да ми плащат за това.

Избирaм - цар на България.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club